Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים אבל ההאצה שלה! מדהימה! במיוחד לנוכח המחיר הזול שלה.

ואם כבר מכוניות ספורטביות- הקאדילק CTS V זה הרכב! מהיר ומתנהג יותר מהC. למרות שהיא קטגוריה מעל. גם לעומת הE קלאס המצויינת היא עדיפה.

לא יודע מה זה קדילאק,

את האינפיניטי אני לא מחליף....

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=IRI4JAy-4Kw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לשמוע יפנים מדברים ככה על רכב אמריקאי:shock:

M5 מכיר?

http://www.youtube.com/watch?v=JrdR_0fBx0s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

האינפיניטי מצויינת אבל אני מעדיף את הCTS (למרות שאם עולים לרכבי שטח אז אני מעדיף את הFX50 לעומת בערך כל רכב שטח אחר על הכביש).

פורסם
רופני אצלי בצ'כונה התחילו להסתובב מספר 205. 2 בדגמי פורבר... חיצונית שתיהן נראות סבבה ללא חלודה. באחת ראיתי את הדש- נראה שלם ממה שאפשר לראות מהחלון. אם אתה רוצה אמשיך את הבדיקה ואחפש את הבעלים...

מה זאת אומרת ? למכירה ? אני חייב לקפוץ אליך מתישהו, אם יהיה שלט עם מספר אני אשמח לקבל את הטלפון אבל אין צורך ביותר מידי טרחה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אין שלט למכירה... יש כמה רכבים ואני יכול להשאיר על החלון את המספר שלי. אם מישהו יחזור אליי זו לא טירחה כלל כיוון שכל הרכבים נמצאים או צמודים לבית או במרחק של כמה דקות הליכה גג.

רק כך בחשבון שאני לא מבין גדול במכאניקה ויהיה לי קשה לדעת את מצב המנוע וכו'... אבל לבדוק מבפנים לחלודה/ לוודא שמנוע לא מעשן/ שיש נוזל קירור ושמן ברכב אני יכול גם יכול.

אהה ולאחת הצבע מתקלף. אין חלודה אבל הצבע ראה ימים טובים יותר (כמו לרוב ברכבים מאותה תקופה).

פורסם
אין שלט למכירה... יש כמה רכבים ואני יכול להשאיר על החלון את המספר שלי. אם מישהו יחזור אליי זו לא טירחה כלל כיוון שכל הרכבים נמצאים או צמודים לבית או במרחק של כמה דקות הליכה גג.

רק כך בחשבון שאני לא מבין גדול במכאניקה ויהיה לי קשה לדעת את מצב המנוע וכו'... אבל לבדוק מבפנים לחלודה/ לוודא שמנוע לא מעשן/ שיש נוזל קירור ושמן ברכב אני יכול גם יכול.

אהה ולאחת הצבע מתקלף. אין חלודה אבל הצבע ראה ימים טובים יותר (כמו לרוב ברכבים מאותה תקופה).

לא רוצה לעלות דרגה,

לרכב הזה יש גודל אופטימלי,היא לא מגושמת וגם לא קטנה ורכב לאחד יחיד,לפעמים עוד נוסע מקדימה היא יותר ממספיקה.

מה אני צריך סדרה 5? :D

אני לא בא לסנגר על האינפיניטי,אבל השילוב של ניהוג+מנוע בה פשוט מעולים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם יש לך שפע של זמן פנוי, אודה לך מאוד.

כ*ס אמא של הדרום קריאנית הזאת, אני רוצה צרפתיה משלי, ישנה כזאת כדי שאני אוכל להתעסק לה בקרביים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בכיף... אני ישאיר את המספר שלי ונראה מה יהיה.

בסופו של דבר,כל רכב הוא פשרה.

השאלה היא על מה אתה מוכן להתפשר ועל מה לא.

פורסם
תפוחי למה אתה מצטט הודעות שמיועדות אלי ?

תשאל אותו,מה אתה רוצה ממני?!?!

org-177.jpg

פורסם

אני זוכר את השבתות של פעם, כשהייתי מתעורר מתישהו ללא שעון מעורר.

היום יש לי שעון מעורר טבעי, יותר מדוייק מתרנגול. 5 בבוקר הוא מבקש אוכל...

וזהו, מאותו הרגע ועד הלילה אני שפוט של יצורים קטנים מנוזלים, מעצבנים, חופרים.

ולפעמים גם האישה מצטרפת לקומבינה.

עכשיו הבית שקט, נשארתי עם הצפצוף באוזניים. מושך את הזמן, אין לי כח להרים את הזרת.

והמחשבה הכי מפחידה היא שעכשיו מוצ"ש ואני כבר סחוט מת, מה יהיה עם שאר השבוע?

כל שבת אני מקלל את הגן שלא פתוח 7 ימים בשבוע, איזה מנוחה זו בדיוק?

הגיע מוצ"ש ובעטו לי בתחת שאקפוץ לסופר מרקט, כמובן, איזו דרך נפלאה לסיים את היום.

הוריד במצח קופץ ובמשך 10 דקות אני מנסה לאתר כמה מלפפונים שלא עברו טראומה.

במוצ"ש אתה מקבל את כל חלקי החילוף בסופר, כל הברארה שאף אחד לא קנה בשישי.

יצאתי משם שבוז ושבור, אולי אני לא אחזור לבית? אולי אני אקח את המלפפונים והחלב 1%

ופשוט אסע הרחק מכאן?.

ואז נזכרתי שאני לא יכול להגיע רחוק, המאוורים באוטו לא עובדים, אפשר לנסוע גג 15 דקות.

אז הלכתי לדוכן הלוטו כמו איזה מסכן חסר תקווה ושלחתי טופס.

תמיד כשאני במצב רוח כזה אני הולך לשלוח טופס, אני יישן יותר טוב באותו הלילה. עוטף את עצמי בפנטזיות של מיליונר.

לא רוצה להיות מיליונר, מספיק לי רק לא לעבוד עוד יום בחיים, זהו, בקטנה.

Gn'f'R

פורסם

דניקס, לפעמים האייפון שלי מראה את התפוח (לא תפוחי שלנו, התפוח של אפל) ונדלק מחדש, מה זה ? (אייפון 4 IOS7 פרוץ בעבר, עבר כמה ריסטורים לפני השדרוג).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בין לבין הכאוס אני מצליח למצוא איזו דקה פנויה, אז אני בורח החוצה להגניב סיגרייה.

ואז אני שומע שיעול מוכר, השכנה הצמודה שלי.

הכונפה הזו כל היום בחוץ מעשנת, לא יכולה לראות אותי מבלי לשאול משהו חטטני

או סתם ליידע אותי במשהו מפגר. הפעם היא ראתה את שלט המכירה שתליתי,

והיה לה ממש חשוב לומר לי "תעשה לי טובה, רק אל תמכור לערבים או חרדים...".

לקחתי עוד 3 שאכטות מהסגרייה והעדפתי להתאפק הפעם.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני במקומך הייתי מוכר לאתיופים ומביא לה בהפוכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...