Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין באמסטרדם... מחקה אותי העיר הזאת.:)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אמסטרדם. דופק ג'וינט שהמארח הציע בכניסה לבית הקפה, כולל עוגה ולקינוח תה חם עם עלי גראס. :cool:

תה וויד זו הסטלה המפתיעה ביותר שתפסה את, אמממ, חבר שלי, מעולם.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הייתי באמסטרדם 5 ימים וזכור לי רק יום אחד שבו נסעתי ל-5 flag סוג של סופרלנד רק יותר מפחיד. :rolleyes:

רק שם אתה יכול לפנות לשוטר ולשאול היכן קונים פטריות והוא בנימוס יראה לך:D

בסוף לא היו לי ביצים לקנות, עם כל השכנועים של המוכר.

תפוחי לאן נעלמת? אני מתחיל לחשוד שצדקתי.

החיים הם כמו....

פורסם

ישראHELL?

פעם חלמתי שאני מתעורר בארץ, כולם שמחים לראות אותי ואניי בבאסה כזאת שלא בא לי לראות אף אחד.

הולך ברחובות של בת-ים וכועס על עצמי, ממורמר, חלמתי שאני בישראל בלי גרוש על התחת, אני בוכה, מתפוצץ ובא לי שיקח אותי איזה נשר ויאכיל איתי את הכוזלים שלו או משהו. זה היה חלום שכ"כ שמחתי להתעורר ממנו.

מדי פעם זה קורה לי, אני חולם שאני בישראל, שגרה יומיומית כזאת שנגמרת בללכת לישון ואז אני מתעורר פה, מבסוט.

ככה זה לפעמים אני חולם ישראל בלי להכיר את החיים שלי פה, מעין לופ במטריקס.

אני אצל אחי עכשיו, אתמול בלילה עשינו טעות במודע, הלכנו להביא סרט בDVD (הוא רק עבר ואין לו אינטרנט עדיין), נכנסנו ל7ELEVEN והתחלנו להתפרע, 12 אצבעות מוצרלה, 2 נקניקיות, פופקורן חריף חריף, סוכריות גומי, שוקולדים ו2 בקבוקי שוקו של ליטר כל אחד.

ג'ויינט קטן של חשיש לא נורמלי בשם sour bubble והכל נכנס לבטן עם חיוך...

אני לא יודע מה איתכם אבל אני ושוקו לא הולכים טוב ביחד, במיוחד לא עם כל הסבטוחה שאכלתי, ועוד צחקנו על זה כשלקחנו שוקו מהמקרר, יאללה שלשולים !

הלכתי לישון ב3, קמתי ב7 לבקר במשרד הזמני, מאז כבר 3 ישיבות דחופות!

Happy Sunday, היום האהוב עליי, עד שעה 4 אני כבר אהיה שיכור על איזה חוף או גג או אולי סתם איזה בר כזה שעושה מסיבות בראנץ'.

רופני תקנה כבר 205! כולן אותו חרא!

haters will hate

פורסם

הייתה שמועה בעבודה שמישהו נרדם לפני מספר ימים במהלך משמרת לילה,

אני ידעתי בדיוק במי מדובר, והמצפון הזבל שלי הורה לי ללכת ולספר למנהל.

את האמת, הרגשתי מאוד לא נעים ומאוד התביישתי.

ניגשתי אליו ואמרתי לו שהוא יכול להפסיק לחפש את המנמנם, הוא עומד מולו.

הוא החוויר פנים בתדהמה ולא האמין. כן, זה אני. אני מצטער.

אבל למה? הוא שאל. כי הייתי מאוד עייף. הייתי חייב להניח את הראש לשעתיים.

הוא הביט בי שניות ארוכות ואמר לי להוריד לעצמי שעתיים מהשכר ולשמור על סודיות.

אני ממש מתבייש בעצמי.

Gn'f'R

פורסם

ג'ויינט קטן של חשיש לא נורמלי בשם sour bubble והכל נכנס לבטן עם חיוך...

זה התחליף הסינטטי? זכור לי שבאבלס זה אבקה לבנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רמז רמז

4783588418_cb3797a1c7_o.jpg

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

רופני תקנה כבר 205! כולן אותו חרא!

ביום שלישי בבוקר (מהבוקר כבר יהיה אצלי כי בערב מחר הסוכן ביטוח מקבל טלפון והוא עושה את הביטוח מחר בערב) ועד יום רביעי בבוקר אני מקבל את האוטו של סבתא שלי (יאריס זבל) מתקשר לכל מיני מוכרים בכל מיני מקומות בארץ (אני חושב שאני אסע למרכז יותר) ובודק, עד יום שלישי הבא אני סוגר עסקה והולך לקחת את האוטו.

לוקו, סחטיין זה לא מובן מאליו לבוא ולהודות בטעות (ועוד כזאת) ולהיות מוכן לשאת בתוצאות.

גיבוב קצת,

היום ממש לפני האימון שמתי לב שנשרפה הנורה הראשית של האוטו יש בתא כפפות מין קופסא (שקנינו במחיר מופקע בתחנת דלק) עם כמה נורות ופיוזים חשבתי שזה יהיה שניה (החלפתי כבר אור חניה וזה היה שטויות) אבל הגישה הייתה גרועה והיה מין תפס, אז לא הצלחתי לדחוף את הראש כדי לראות מה קורה שם ובקושי הצלחתי להכניס את היד אבל בסופו של דבר הכל הסתדר.

שמהיום שמה בישראל של הרנו הוא סטפני.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אורי, אני כנראה לא אוכל להגיע גופנית לבדוק את העגלות אבל אולי אני אדריך אותך בטלפון, אם תרצה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

תפוחי זה אמור להיות טריקי או שאנחנו אמורים להסתכל על הלוחית רישוי ולהגיד גרמניה?

אנלוגי- אני יודע שאתה במעברים וזה , אבל הבטחת סיפור על ניו זילנג ואמרת שצריך להזכיר לך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מברוק דניקס, יש לי כאלה מלאים בשמן הידראולי, החרא הזה לא יורד (תכף תמונה).

דרך אגב, לגבי הבטריה, זה יכול להרוס משהו או שאפשר לסחוב עם זה עוד קצת (עד שירד האשראי עניין של ימים) ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...