Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בנצי תודה אהבתי את הסגנון, משרד אין זה חנות והשולחן שלו זה בכניסה, אבל אם אני יגיד שי אני צריך לדבר איתך, זה שווה ערך להיכנס למשרד.

חוץ מזה תודה לכולם, אידבק לרעיון של בנצי.

עכשיו אני אמור לקבל סוף סוף את הימי חופשה שמגיעים לי, אם ילך טוב אני אדבר איתו אם לא אני יתפוצץ.

אם אתה מתפוצץ תוריש לי את הקליאו,

כאות כבוד והערכה למפעל חייך אני מבטיח להסב אותה לקליאו ספורט ולצבוע אותה באדום ליפסטיק ולשים ג'אנטים לבנים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני במוסך, מפנק את הרנגלר עם מערכת פליטה חדשה, נכשלתי בבדיקות הזיהום ואולי זה הממיר, אז נחליף הכל מהסעפת עד הסוף.... בחור רציני, בדק ואמר לי שדווקא הממיר יחסית בסדר ושכדאי להחליף את החיישן חמצן ועוד איזה שסתום ואז לקחת לטסט שוב.

אהבתי את ההגינות אז אמרתי לו שיחליף הכל. אין לי זמן לשטויות, יום חופש, צריך לסיים עם הג'יפ וללכת להזמין צמיגים לאופנוע, אני רוצה לדחוף צמיג ברוחב 230 מאחור, כמעט 400 דולר! אבל סקסי.

6edydu6u.jpg

haters will hate

פורסם

דניקס זה אחלה לעשות את זה אבל אתה אומר שאתה לא מוצא עבודה, תיזהר רק שהוא לא יגיד לך אז לך ותישאר בלי עבודה, אם אתה מתכנן לעשות את זה תמצא לפחות איזה חנות ממתקים באופן זמני.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מוכן לנקות לבנצי את כל הרכבים יום יום :) תמורת תשלום סמלי.

זה בתור עבודה זמנית סבבה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

נראה לי שעברתי את מגבלת הגבב השבועית שלי לפני כמה עמודים, גם אין לי כבר כוח לתלונות האלה, כף רגלי לא דרכה שם שנים ותדרוך שם שוב בקרוב לפעם אחת מיוחדת ונקווה שלא אתפתה בהמשך.

דניקס, הדרך של בנצי אכן טובה אבל תחשוב אם זה משהו שאתה מסוגל לעשות באסרטיביות ועל האישיות של הבוס שלך והאם זה מתאים לו, מניח שאתה מכיר אותו אחרי כל כך הרבה זמן. זו שיטה טובה אבל לא עובדת תמיד, תתאים את עצמך לסיטואציה.

אם אתה מגיע לאלימות תזכור את כלל האצבע - זה לא משנה מה קרה באמת כל עוד הצד השני לא יכול לתת את הגרסה שלו :evil:

פורסם

סגרתי עם הבחור על 300 דולר, חיישן חדש, ממיר חדש, דוד חדש וצנרת חדשה :-) פינוק.

אה ואני רוצה יותר רעש. כלול במחיר

haters will hate

פורסם

אם לא תפריע לך בליטה מקדימה אז בבקיני אני נראה טוב :roll:

יש סרטון של הרעש ?

אממ אני דיי מכיר אותו, ובגלל שאני מכיר אותו דחיתי כלכך הרבה את השיחה, כי זה בנאדם קצת לא רגיל, שלא משנה מה לא יעריך אף אחד, גם לא בעלי מקצוע אחרים, אני אחשוב טוב טוב ובינתיים מגשש ברצינות לאופציה במידה ואפוטר, והלוואי שכן, ככה גם יהיו קצת פיצויים. יתכנן את השיחה ואז ילך לדבר איתו, גם אני מחכה לראות מה הולך עם הימי חופשה, איך הוא יקח את זה.

אחרי ש6 שנים לא ידעתי מזה הדבר הזה בכלל.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מה זה בליטה מקדימה דניקס?

ביקיני והריון לא הולכים ביחד :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תפוחי החלפת תמונה !!!

תגידו מה עם עלהאש אצל דניקס ? מבטיח שאני בא עם אוטו (אם דיויד משלם דלק).

אני מגובב מהשירותים, גיליתי שהמייסד (מייבש) הולך למות (נשמע כאילו הלך מייסב, יש לו מייסב נכון ?) וגם האייפון שלי (10 אחוז) דניקס הצילו מה לעשות ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מי זה המייסד ומה הוא יסד בדיוק?

איך הגעת לתובנה הזאת ודווקא בשירותים?

אני דואג לך ילד.... אולי תראה רופא

haters will hate

• תוכן חדש...