Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מקום בכרטיס אשראי, בשני יורד אז ואני מזמין (הוא לא ממש מת, פשוט נגמרה הסוללה)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היה לי ספייר הייתי שולח לך, אבל לפני שטסתי החלפתי לאח של חברה שלי את הסוללה, אז אין..

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כמה משעמם לי, מחכה במוסך, אפילו עוזר...

בקיצור, הגדלתי את הקוטר של הצנרת, אנחנו מכופפים צינורות עכשיו, הממיר והאגזוז של magnaflow, אני מה זה מבסוט.

עכשיו אני אסע קצת ואפרסם אותו למכירה, נראה אם אקבל מה שאני מבקש, אני הולך לבקש בדיוק כפול מהעלות שלו ומה שהשקעתי, נראה, את הקודם מכרתי תוך כמה שעות מפרסום המודעה, לא היה לו מזגן, לא היה גג קשיח, זה אוטומט עם מזגן חגג קשיח נדיר.

haters will hate

פורסם

אני לא מאמין שאני מגובב את תלאותי במוסך כמו ילדה על טוויטר :-)

האגזוז מstainless steel, ממש טוב להיות מקושר בקהילה הארמנית, השערות על החזה עוזרות גם.

haters will hate

פורסם

דניקס, זה בסדר בנתיים האייפון עוד עובד הוא יסתדר עוד חודש חודשיים שלושה עם אותה הסוללה, תודה.

בנצי תתחיל להאמין, גם אני קלטתי את זה היום.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

פריקת עצבים לילית:

אנשים שהתקינו שער חשמלי בכניסה לחניה הפרטית בביתם ואין להם כוח לחכות את כל ה15 שניות עד שיפתח אז הם חונים את הג'יפ המפואר שלהם שמעותר בכרום איכותי באלכסון ממול לשער וחוסמים את כל הרחוב.

קיבינימאט!

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נתת להם צלצול ארוך וסוציומטי באינטרקום כדי שיזיזו את הרכב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ברצינות? 7 שעות של יובש בגיבוב?

יש לי אגזוז חדש, החלפתי 2 דודים, הראשון היה כ"כ רועש שלא אהבתי, גם ככה יש סאב וופר שמרעיד את האוטו. הלכתי על משהו די שקט אבל עמוק, ובלי סופית לאגזוז, לא אוהב את החרא הזה.

haters will hate

פורסם

ישנתי בסביבות ה 11 שעות היום , לא יודע למה הייתי כזה עייף, נשכבתי לשניה לפני 21:00 -התעוררות רגעית ב01:00 כדי להשתין - ולקום כרגיל. לא יודע מה נסגר, לפחות היו לי שלושה דפי גיבוב לקרוא.

בנצי אקטיבי היום , זה מעניין... גם נשמע כאילו יש לו מצב רוח טוב לא?

רופני, בגיל שלך כבר עבדתי כול יום, התחלתי לעבוד בסוף י"א, לקראת י"ב רצו להעיף אותי מבית הספר אבל למזלי כשהתחלתי ללמוד הייתי בכול הכיתות המורחבות (מתמתיקה ופיזיקה, זה מה שהיה אז) ורכז השכבה אמר שבגלל זה הם ישאירו אותי ושלפחות יהיו לי 12 שנות לימוד. אפילו לא הגעתי לטקס סיום הלימודים כי עבדתי וזה לא עניין אותי כול כך , עד היום אין לי ספר מחזור או תעודה שסיימתי משהו.

ניסיתי לקדם משהו בשבילי בניו זילנד אבל נראה כאילו ספגתי כישלון, חבל.

תפוחי מה הקטע של הצ'מו הזה? למה יש בעיות בסינכרון של הקול שלו עם הוידאו, לא אהבתי אותו כולכך...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זמן ל... new years resolution.

בשנה הבאה עלינו לטובה אני מתכוון להתשחרר מצהל ולגובב יותר. מה איתכם?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שוטר מחליט שהוא צריך לעצור אותך לביקורת ל20 דקות ולחפור לך שהוא לא חושב שאורות צהובים זה חוקי (זה כן) ושהצמיגים שלך לא נראים במידה התקנית (הם כן) ולהתנהג בכלליות כמו משהו שמנגבים אותו בנייר טואלט? להיות שוטר זה אומר לעבוד עם עוד בני אדם. אם אתה לא מסוגל, אל תהיה שוטר.

שילמד ממני, גם אני שונא אנשים ואני לא עובד במשרה ציבורית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זמן ל... new years resolution.

בשנה הבאה עלינו לטובה אני מתכוון להתשחרר מצהל ולגובב יותר. מה איתכם?

אני מתכוון להתגייס לצהל לגובב פחות (ולקנות 205).

דיויד, אני עובד מגיל די מוקדם (אם אפשר לקרוא לזה עובדה) כבר בגיל 13 הייתי מתעורר עם סבא שלי ב4 בבוקר והייתי עוזר לו בעבודה, אומנם לא ביקשתי על זה כסף ולא הייתי רשום בשום מקום אבל עבדתי, כל חופש הייתי נוסע אליו לאיזה תקופה, שגדלתי קצת עבדתי שם (בקו שונה בחלוקה שונה קצת) כעובד מן השורה ואז עברתי לחקלאות, יותר כיף, יותר קל קצת ומספיק כסף.

אני מאמין שאני יכול למצוא עבודה אבל וואלה לא בא לי, בא לי להתעורר כל יום ב12 ולא לעשות כלום כל היום.

(דרך אגב, העבודה שבניתי עליה הייתה בבית קפה\ קפיטריה בבית ספר שלי, מדבור בסניף של גרג וכנראה שהם התחילו להעלות מחירים אז התלמידים פשוט עשו על המקום חרם ולא קונים שם, הבנתי שהם סגרו, כנראה שם אני לא אעבוד).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תודה לוקו, חסרונות נוספים, לא מקבל משכורת 13 (היה נחמד אם הייתי מקבל אחרי 6 שנים)

לא מקבל דמי נסיעות, ובחודש הכסף שאני אקבל על נסיעות תסגור לי פינה של כל הנסיעות.

לא הפרשות, ואפילו התלוש שאני מקבל הוא לא על כל הסכום שאני מקבל בפועל.

יותר מדי דברים הוא דוחף לי לעשות ונמאס לי שכל דבר הוא חושב שאני צריך לעשות, לפעמים שולח אותי גם לקחת את הילדים שלו מהחוג.

אני יודע שבוס מציק יש לכל אחד, אבל לפחות שיהיה שווה את זה.

הוותק לא באמת רשום איפשהו כי יש לי רק שנה תלוש.

גם אני לא מקבל משכורת 13, ואני עובד בתחום שנחשב הרבה הרבה יותר "מפנק" מבחינת תנאים.

מה ז"א אתה לא מקבל דמי נסיעות והפרשות? גם הפרשה לפנסיה וכו'?

מה היה לפני שנה? עבדת בשחור?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כי רף הקבלה הבסיסי לשוטרים הוא לא גבוה במיוחד, וזו כנראה נראית לאנשים עבודה טובה ובטוחה תעסוקתית מאחרות. כל עוד לא דורשים מהם יותר מדי וגם לא משלמים הרבה, זה ימשיך להיות ככה.

רופני, זה בסדר מדי פעם לנוח ולהתעצל, אל תרגיש רע עם זה.

אני כבר מבין ש

הזה לא מתכוון לצאת לי מהראש עד סוף החורף

http://www.youtube.com/watch?v=xWwR3xwby8M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
גם אני לא מקבל משכורת 13, ואני עובד בתחום שנחשב הרבה הרבה יותר "מפנק" מבחינת תנאים.

מה ז"א אתה לא מקבל דמי נסיעות והפרשות? גם הפרשה לפנסיה וכו'?

מה היה לפני שנה? עבדת בשחור?

לא מקבל נסיעות בכלל, ואני לא גר בעיר.

אין שום הפרשה, לפני שנה היה בשחור.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...