Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה טירוף, שונא לארוז דירה. כל פעם אני מעריך את העבודה בהרבה פחות ממה שלוקח בפועל, מה גם שאני עושה את זה לבד.

הרוב ארוז אבל אני מפורק. עוד יש פינות לסגור, כאן תמיד אני נתקע. הדברים שאין להם מקום מוגדר או שאני בכלל לא מבין למה אני מטלטל אותם איתי. לא יכול לזרוק, אם כי זרקתי המון היום.

יש עוד כמה התפתחויות, רובן מחורבנות אבל בשורה התחתונה - מחר אני בבית החדש, ויום רביעי שש בבוקר בשדה. תכל׳ס אני מבסוט כמו שלא הייתי הרבה זמן, למרות שאין זמן לנשום.

אה, מר יקום, יפה מצידך להוריד מבול על תל אביב בדיוק כשאני יוצא לחפש קרטונים גדולים. תודה, זה היה מתחשב מצידך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דניקס בוא נחליף עבודות, חודשיים אני עובד ואתה לא, דווקא מתאים לי להיות טכנאי ולהתווכח עם איזה טמבל (אני מאוד מאוד אוהב להתווכח)

האמת אני לא מבין בכלל איך אתה לא מוצא, יש לך שנה לא ? לך תעבוד בחנות ממתקים או משהו (משמרות ולא עושים יותר מידי).

זהו שלא באלי להיות מוכר ממתקים. יש לי כמעט שנתיים מעכשיו.

דניקס, אני עדיין בדעה שעלייך לסחוב במקום עבודתך. תקח רגע עם עצמך ותעשה רשימה

של חסרונות ויתרונות ותעיין בה כמה דקות.

יתרונות:

ניסיון, וותק, עיניין, דרגת קושי נמוכה, קרבה לבית.

חסרונות:

בוס מציק, שכר אינו עומד בציפיות.

בוס מציק יש כמעט לכולם, שכר שאינו עומד בציפיות יש כמעט לכולם.

ברוך הבא למציאות, לעולם האמיתי, הליגה של הגדולים.

תקח אוויר ותמצא דרכים למתן את הכעס שלך, גם לפרוק בחזרה על הבוס זה בסדר,

אבל לא יותר מידי-אל תהיה כמוני.

תודה לוקו, חסרונות נוספים, לא מקבל משכורת 13 (היה נחמד אם הייתי מקבל אחרי 6 שנים)

לא מקבל דמי נסיעות, ובחודש הכסף שאני אקבל על נסיעות תסגור לי פינה של כל הנסיעות.

לא הפרשות, ואפילו התלוש שאני מקבל הוא לא על כל הסכום שאני מקבל בפועל.

יותר מדי דברים הוא דוחף לי לעשות ונמאס לי שכל דבר הוא חושב שאני צריך לעשות, לפעמים שולח אותי גם לקחת את הילדים שלו מהחוג.

אני יודע שבוס מציק יש לכל אחד, אבל לפחות שיהיה שווה את זה.

הוותק לא באמת רשום איפשהו כי יש לי רק שנה תלוש.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

דווקא כשאתה מגיע ממקום כזה, קל יותר לבקש תוספת.

תאמין לי שהוא לא יפטר אותך והוא לא יפשוט את הרגל על

עוד 400 ₪ בחודש. לך תבקש ממנו.

אנלוגי, קח את היאריס ובוא לערד, אני אארגן לך ים של קרטונים.

Gn'f'R

פורסם

עדיין באמסטרדם...

אגב לא צריך פה קרטונים...

מפתח אחלה סיבולת לב ריאה , (מכל ההליכות כמובן, חס וחלילה ממשהו אחר).

8)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

סופית נשבר לי לארוז, מגיעה לי מנוחה. השכמה מוקדמת וסגירת פינות מחר. הבית בערימות של ארגזים ותיקים, מספר דברים עוד לא מצאו את מקומם ונשאר לארוז את המטבח. אשכים קום ואתקתק עבודה. כל היום הייתי על הרגליים. נכון שלא עבדתי ממש יעיל, ובטח יכולתי לגמור הכל היום, אבל עבדתי קשה ואני די סחוט.

לא יכול לקחת יאריס. אחי הבטיח לי שהוא משאיר לי אותה עד שאני עובר. שמח וטוב לב תפסתי חניה מצויינת מתחת לבית, כדי לשמור מקום למובילים מחר. פתאום טלפון, אחי צריך את האוטו. לא עזרו הסברים, לא עזרה הצעתי לשלם לו על מונית, נשאיר את הויכוח הזה מוצנע - סיכומו של דבר קפצתי להחזיר לו את האוטו. אין חניה למובילים. נסמוך על המזל.

הבטיחו לי במעבדה של האייפון להחליף לי מסך כמו שצריך, משכו אותי כמה ימים והבטיחו שיהיה היום. באתי להחליף - יש להם רק לבן. ויתרתי. נשבר לי להוציא אנרגיה על השטות הזאת, למרות שזה מרגיז אותי לגמרי. מדפדף הלאה, אקח מכשיר מהעבודה ואמכור את הנוכחי, אולי אחליף לפני כן מסך בעצמי, ואולי לא.

לקראת ערב - טלפון. על הצג המספר של הבחור שהחלפתי איתו גיטרה. נו, לא הספיקו הצרות היום? שוקל להתעלם ממנו ולברוח עם הגיטרה לצפון. עונה. ״תשמע אחי, אני לא מצליח להיפרד. אני לגמרי מבולבל, מת על הסאונד של הגיטרה שלך אבל מתגעגע לשלי״. יאללה בוא, עשינו הסכם ג׳נטלמני. הגיע, החלפנו חזרה. חיברתי את השחורה שלי למגבר, האמת - אני לא באמת מבואס, כמו לחזור הביתה. אני אפילו חושב שהיא נשמעת טוב יותר, למרות שלא היה חסר לי כלום עם ההיא. מדהים כמה שונה הסאונד שלהן, מעניין אם זה סוג העץ, סוג הפיקאפים, גיל הגיטרה או הכל ביחד.

מכרתי את העדשה המקולקלת שלי, במחיר נמוך אבל הוגן לטעמי. קפצתי להפקיד הצ׳ק בבנק, דיסקונט יימח שמם בעיצומים, ואין הפקדת צ׳קים באלתור. מה אתם דפוקים? לעמוד בתור ולשלם את העמלה המופרזת שלכם? איך זה עוזר לכם במאבק מול ההנהלה? חייב לעבור בנק, חבורה של נבלות.

אה, ככה זה עוזר בטח.

איזה יום.

http://www.youtube.com/watch?v=VsxqBJHvAx4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לכל הרוסים שפה :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ccoIugYAbpI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=_uVJ9pHuGIk דרך יוטיוב

צפייה מענגת!

נזכרתי,

אני כנראה מחפש כיוון לרכב מעניין,החלטתי להשאיר את האינפיניטי ואולי אולי אולי במהלך השנה הבאה להוסיף עוד אחת.

תקציב:לא ידוע,אבל ככל הנראה לא יעבור את ה100,

מה רוצה ממנה?

כיף כיף ושוב כיף!

תיבה ידנית או אוטומטית לא אכפת לי,שתימרח בפניות ותהיה כייפית.

ולא,לא מיאטה!!!!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם יש לו משרד, תיכנס למשרד בסערה, שיבהל, אל תסגור את הדלת.

תהיה נסער, הוא ילחץ מזה.

ואז תגיד לו שבסוף השבוע אתה עוזב, למה? כי קיבלת הצעת עבודה מפתה וכבר הרבה זמן אתה אכול מבפנים על זה שהוא חסר הערכה כלפיך.

קודם נותנים מהלומה ואז מדברים אל הרגש. תגיד לו שאתה האוהב את העבודה אבל לא יכול להמשיך עם חוסר הערכה, שזה כמו מערכת יחסים ואין לך סיפוק.

haters will hate

פורסם

דניקס:

בוס יקר,

אני עובד קשה, קשה מאוד ואני מרגיש שאני לא מקבל את מה שמגיע לי, אני רואה מה חברים שלי מקבלים בעבדות אחרות ואני חושב שאני שווה יותר, אני אוהב את העבודה הזאת ולא בא לי לעזוב אבל אני מרגיש שאתה משתין עלי, אני מבקש ככה וככה וככה מה אתה אומר ?

האמת שכשזה היה לי בראש זה נשמע הרבה יותר טוב, זה יצא משום מה לא טוב.

תפוחי, רוצה כיף שלא עובר 100? תן לי לחשוב, רגע, רגע, חכה לזה, זה מגיע עוד שניה, ממש עוד רגע, הנה זה כבר על קצה המקלדת שלי, 205GTI.

אנלוגי אם אתה צריך יאריס למחר אני מגיע לאזור המרכז, ומשם נוסע ממקום למקום עד שאני מוצא 205 (מוריד את האפליקציה של יד2, מתקשר מהרחוב למוכר קובע להיפגש איתו ממש עכשיו, סביר להניח שכולם יעבדו ואני לא באמת יפגש עם אף אחד).

בקיצור אם אתה צריך עזרה, תתקשר אני נייד ומשועמם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
דניקס:

האמת שכשזה היה לי בראש זה נשמע הרבה יותר טוב, זה יצא משום מה לא טוב.

תפוחי, רוצה כיף שלא עובר 100? תן לי לחשוב, רגע, רגע, חכה לזה, זה מגיע עוד שניה, ממש עוד רגע, הנה זה כבר על קצה המקלדת שלי, 205GTI.

אנלוגי אם אתה צריך יאריס למחר אני מגיע לאזור המרכז, ומשם נוסע ממקום למקום עד שאני מוצא 205 (מוריד את האפליקציה של יד2, מתקשר מהרחוב למוכר קובע להיפגש איתו ממש עכשיו, סביר להניח שכולם יעבדו ואני לא באמת יפגש עם אף אחד).

בקיצור אם אתה צריך עזרה, תתקשר אני נייד ומשועמם.

ה205GTI זה פח זבל עם 4 גלגלים,

היא הייתה רכב טוב פעם,לפני 30 שנה כשהיא יצאה...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הוא צריך יאריס בשביל לתפוס חניה, כל רכב עם טסט שאפשר לדחוף יעשה את העבודה, שיהיה גם דאצ'יה.

עצבנו אותי היום אחד ממועדוני ההופעות הכי מפורסמים בארץ, וזה לא פעם ראשונה - כל התחום הזה חסר תודעת שירות לחלוטין. זה לא שהם נותנים שירות גרוע, הם פשוט לא מכירים בזה שאתה לקוח ומשלם להם בכלל, מבחינתם אל תבוא.

פורסם

בנצי תודה אהבתי את הסגנון, משרד אין זה חנות והשולחן שלו זה בכניסה, אבל אם אני יגיד שי אני צריך לדבר איתך, זה שווה ערך להיכנס למשרד.

חוץ מזה תודה לכולם, אידבק לרעיון של בנצי.

עכשיו אני אמור לקבל סוף סוף את הימי חופשה שמגיעים לי, אם ילך טוב אני אדבר איתו אם לא אני יתפוצץ.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...