Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנעליים מזה נוחות, אני לא יודע איך לא לבשתי לפני. :?

סוללה זה בסדר, רק תזמין כי יקח לזה קצת זמן להגיע, ואדריך אותך בהחלפה ברגע שיגיע, על הדרך צריך מברג לאייפון, סט יעלה כדולר. אם תצטרך לינקים תגיד לי.

ד״א לא גיבבתי על שעברתי ל012 וניידתי את המספר הישן שלי שהיה נמצא באורנג׳.

ז״א אוטומטית חצי מהאנשים/לקוחות שהיה להם את המספר שלי הלכו קפוט ולא ישיגו אותי :))

כלכך שקטטטט.

וגם ממחלת הוט מובייל שבקושי להוציא שיחה ולא נדבר על הודעה בוואטסטפ..אני מבסוט :) אומנם את ההוט מובייל והמספר הקודם הבוס שילם, לא רצה לנייד למקום אחר, אז אני מעדיף לשלם 79 עם שקט נפשי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

zy2ugy7a.jpg

בחלק העליון זה הצבע המקורי שמכוסה במכנס (שאני קניתי אותן זה עוד לא היה טרנד אז יכולתי לבחור איזה צבע שרציתי, בחרתי את זה שיתלה לך הכי פחות).

ושימו לב שיש עוד 2-3 גוונים, זה שמן, אבק, מים, סולר ועוד חרט בסגנון.

דניקס אני אשמח לקישורים (דרך אגב הסינים לא התחילו לעשות בעיות עם סוללות ?).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ירושלים, אילת, מטולה, מאיפה שתרצה ...

היאריס משלמת לי כדי לשרוף דלק, החרא הזה לא משתמש בדלק בכלל.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לוקו,

זה יכול גם לעבוד לטובתך, זה מהלך שמראה על אמינות ואחריות ואם לא תקבל מכתב פיטורין בקרוב אז אולי אפילו הרווחת כמה נקודות. אני לא בטוח לחלוטין בהתחשב בהיסטוריה שלך עם המנהל הנ"ל כפי שהוצג בגיבוב, אבל לפחות יכול לקוות בשבילך.

ולכבוד הגרלת הפיס

http://www.youtube.com/watch?v=0p80DCUfxg8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
אוקייי...

אז מה, יום שלישי?

כנראה, נדבר מחר בערב נראה מה קורה בדיוק ואני אנסה לתכנן קצת מה יקרה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לוקו,

זה יכול גם לעבוד לטובתך, זה מהלך שמראה על אמינות ואחריות ואם לא תקבל מכתב פיטורין בקרוב אז אולי אפילו הרווחת כמה נקודות. אני לא בטוח לחלוטין בהתחשב בהיסטוריה שלך עם המנהל הנ"ל כפי שהוצג בגיבוב, אבל לפחות יכול לקוות בשבילך.

ולכבוד הגרלת הפיס

http://www.youtube.com/watch?v=0p80DCUfxg8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קיבלתי שיחת טלפון אתמול בערב ממנו,

הוא אמר שהוא מאוד מעריך את הכנות שלי, שאמינות היא היסוד

החשוב ביותר אצלו, ומכיוון שהוא מאוד מעריך אותי הוא מעוניין

שהסיפור יסגר בשקט וללא סנקציות, ושיצאתי גבר אחושילינג.

Gn'f'R

פורסם

בנצי בארה"ב כבר למדו לעשות חומוס או שעוד לא?

ב-2003 הייתי שם במסעדה "מרוקאית אותנטית" ושאלוהים יעזור לי מעולם לא טעמתי חומוס כזה גרוע, זה כאילו היה עשוי מאבקה ומים שמערבבים כדי לקבל חומוס ולא עשוי אשכרה מחומוס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חומוס פול פצצה!

משם נסעתי לשתות עם חברים, אחרי 2 סיבובים גירדה הבטן, קפצנו. ארבעתנו לסושיה, בא טוב, הגענו לhappy hour, חיסלנו 12 רולים מפנקים, 2 קערות אדממה, קערה של סלט אצות ו2 קערות של פלפלים חריפים קלויים. תענוג, הלכנו חזרה למועדון, עוד כמה סיבובים של אלכוהול, המקום נסגר, יוצאים לחניון ונפרדים, אני בג'יפ, רואה איזה בחור שהכרתי בפנים, ירון שמו, מדבר עם נהג מונית, קראתי לו, אמרתי לילה טוב והוא שאל אם אני זורם לאיזה בר, אמרתי ברור, תקפוץ פנימה.

בר, על החוף, מוסיקת קאונטרי, בירות וסנוקר.

עכשיו צריך לחכות לראשון הבא :-)

שבוע טוב.

haters will hate

פורסם

קבעת עובדה, ניסיתי לענות עליה לפי המגבלות שלה, עכשיו אתה משנה את העובדה? :lol:

מה? כלומר: מה?

אמרתי שלא ברור לי למה אוכל יקר. אמרת, כי אנשים תמיד יקנו ולכן ישלמו כל מחיר. עניתי, יש תחרות - ראה רמי לוי.

ועדיין המחירים גבוהים, למרות שיש תחרות, כלומר - יש משהו שגורם לכך שאוכל יעלה ביוקר.

מה הדבר הזה, אני לא יודע.

דני

פורסם

קיבינימט.

צפיתי בימים האחרונים בעונות האחרונות של פמילי גיא.

ומה אתם יודעים, כמה מהבדיחות שכתבתי בתסריט, חלקן מלפני כמה שנים, במקרה היו גם בפרקים שראיתי.

איזה בעסה... לך תוכיח שאין לך אחות ושאייל גולן לא עשה לה כלום, ושאני חשבתי על הבדיחות האלה קודם ושלא העתקתי.:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חומוס פול פצצה!

אמפירית פצצה או שפצצה יחסית לארה"ב?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני חייב להבין, מה שעות העבודה של סוכני ביטוח, כל פעם שאני מתקשר לסוכן ביטוח זבל הזה (אני לא סובל אותו) הוא לא במשרד ורק המזכירה שלו יכולה לעזור בזה (מדובר על הקלדה במחשב) אני לא מבין למה סבא שלי משלם לסוכן ביטוח אם לא כדי שיהיה זמין גם ב2 בצהריים ראבק יש איזה 3-4 מכוניות שלנו ועוד כל מיני ביטוח עבודה וחיים ושקר כלשהו בסגנון אצלך, תעשה את המאמץ המינימלי הזה.

באותה הזדמנות, אני מחפש כבר חברת ביטוח נורמלית (לא ממש אכפת לי אם סוכן או לא, רק שיהיה זול).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...