Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני במקומך הייתי מוכר לאטיופים ומביא לה בלייזר.

תיקנתי לך טיפונת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בנצי היית בכלא או שאתם סתם אוהב חולצות פסים ?

חשבתי על זה אתמול, 70 אחוז מהחולצות שלי הן חולצות פסים, במכופתרות הפסים הולכים מעלה-מטה בטי שירט לצדדים, אוהב פסים, איך אומרים, אפשר להוציא את הילד מבת-ים או מיפו (תלוי איך מסתכלים) אבל אי אפשר להוציא את תחושת הכלא מהילד.

קורבט זה חרא מכוניות,

נהגתי קצת על הישנה והניהוג שלה לא משו,

נהנתי הרבה יותר בC63 שנסעתי בה כשהייתי בארה"ב לא מזמן ובR8 :)

כמה ישנה? בחלומי הרטוב אני נוסע על ZR1

יש קורבט שעושות בית ספר להרבה מכוניות איטלקיות, בגרסאות הפשוטות יחסית מדובר על רכב בסדר, אם מתקדמים לכיוון הGS או הZ06 אז מתחילים לדבר ברצינות, החדשה שיצאה לא מכבר, בגרסא הפשוטה שלה (והיחידה שנמכרת כרגע) מציעה חלוקת משקל של 50\50, 460 כ"ס, תיבה ידנית בעלת 7 מהלכים (WTF??? חייב לקחת לסיבוב), 0-100 ב3.8 שניות. בגרסאת הבסיס שעולה 51K$!!!!! חינם!

מסכים אבל ההאצה שלה! מדהימה! במיוחד לנוכח המחיר הזול שלה.

ואם כבר מכוניות ספורטביות- הקאדילק CTS V זה הרכב! מהיר ומתנהג יותר מהC. למרות שהיא קטגוריה מעל. גם לעומת הE קלאס המצויינת היא עדיפה.

הCTS לא ממש קטגוריה מעל, מכיוון שכאשר היא יצאה לא היה לקאדילק דגם קטן יותר בארסנל היא מוקמה איפושהוא ממול הM5, למעשה הCTS מבחינת ממדים לפחות ותחושה, מאוד מזכירה את ה3 ואת הG.

אכן רכב מעניין מאוד, אני מחכה שתצא הV החדשה, הנוכחית, במיוחד במרכב קופה פשוט עושה לי טוב.

אם כבר באמריקאיות עסקינן, פעם לפני כמה שנים, היה מותג בשם פונטיאק, בGM החליטו לתבל קצת את ההיצע ושיווקו דגמים של הולדן האוסטרלית תחת המותג פונטיאק, מה שהביא לשוק האמריקאי את הGTO (יאמי), מכונית קופה עם מערכת הינע של קורבט, צויידה בתחילה במנוע 5.7 שהוחלף ב6.0, לא הצליחה מי יודע מה אבל בתור רכב משומש מדובר על קניה מצויינת באיזור ה10K$, רבים שיפרו את הרכב בטעם ואפשר למצוא רכבים שמורים מאוד עם מעל 600 כ"ס במחיר מגוחך.

2006_pontiac_gto-pic-2519191278223336222.jpeg

בכיוון המשפחתי הייתה הG8, הנעה אחורית מן הסתם, גרסאת הGT צויידה במנוע חביב עם 361 כ"ס שהאיץ את הבהמה הגדולה ל100 ב5.3 שניות, מעליה שווקה הGXP, מנוע 6.2 עם 415 כ"ס ותיבה ידנית בעלת 6 מהלכים, היא עשתה את המיאוץ הקלאסי ב4.5 שניות.

Pontiac_G8-GXP_91_1920x1200_Kopie.jpg

היתרון של רכבים כאלו הוא במערכת ההינע שלקוחה מהקורבט, מה שאומר תיבות הילוכים שעומדות בחסון מול הרים של מומנט ושוק עצום של שיפורים מוכחים, סופר-צ'ארג'ר קטן בעלות די נמוכה ויש לכם ביד מכונית עם מעל 600 כ"ס.

haters will hate

פורסם

ת'אמת, אני צריך להיות במוזה הנכונה בשביל לכתוב, אתמול בלילה קיפלתי את הכביסה, התחלתי לסדר את הארון, עברתי על כ"כ הרבה דברים ואז נרגעתי עם כוס תה, אבל ישבתי על קרייגליסט עד איזה 3 בבוקר, מחפש מכוניות, לא סתם אני בפורום רכב, אני יודע שמשהו דפוק אצלי, אולי זאת המציאות האמריקאית בשילוב עם הילדות הישראלית, יש משהו בזה, לחיות במדינה שלהחזיק רכבים זה כ"כ פשוט בהשוואה לישראל, משהו פסיכוטי, כולם שואלים אותי למה אני צריך כ"כ הרבה מכוניות ותמיד אני נזכר שבישראל היה קשה להחזיק אוטו ואופנוע בו זמנית, אז למה יש לי הרבה צעצועים? כי אני יכול.

אני צריך טנדר לעבודה אבל יכול לגרור עם הג'יפ ויש לי גם עגלה נחמדה, אני רוצה משהו חסכוני אבל אוהב מנועים גדולים, אני פשוט יכול.

יהיה מאוד פשוט למכור הכל ולקנות משהו אחד שיספק את הסחורה, נגיד רפטור חדש, אבל למה?

אני משתעמם מהר מאוד ממכוניות, להחזיק כמה תמיד נותן לך להעריך כל אוטו לגופו, כשאני מתנייד בוולוסטר במשך כמה ימים ברציפות, בא לי להיכנס לסוכנות ולהחליף אותה, אז אני נוסע על משהו אחר, משהו ששותה המון, פתאום אני אוהב את היונדאי הקטנה.

ועדיין, אני מחזיק את עצמי טוב טוב לא לקנות עוד משהו, ממש בא לי, אבל הפעם אני חושב שהכל ילך ואקנה טנדר שברולט ישן כמו שאני אוהב ואיזה משהו חזק ומפואר, אני הרבה זמן חושב על cls אבל אני רוצה גג פתוח, sl... לא סגור על זה, מאוד נפוץ, יש את הxk שהיא מדהימה אבל כבר בת 6, הf-type זוכה לתשבוחות אבל היא חדשה מדי, צריך לחכות ולראות, bmw מגעילות, יש את ה650 אבל אני אוהב את הצורה הקודמת יותר, החדשה קצת מצועצעת, e550 פתוחה? אוטו של בחורות.

היומולדת שלי בתחילת מאי ואני רוצה לפנק את עצמי שנה לפני גיל 30...

גם ככה אני מקריח לפחות עכשיו השערות יעופו מהרוח ולא ישארו על הכרית.

haters will hate

פורסם
דניקס, לפעמים האייפון שלי מראה את התפוח (לא תפוחי שלנו, התפוח של אפל) ונדלק מחדש, מה זה ? (אייפון 4 IOS7 פרוץ בעבר, עבר כמה ריסטורים לפני השדרוג).

כרגע לא פרוץ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

פה זה פינת פירוש החלומות ?

חלמתי שאני בודק 205 זה היה בבית אורן (קצת מתחת לקיבוץ בית אורן אם זה משנה) בחלום הגענו לשם 3 מכוניות אני המוכר ועוד מישהו שבא איתו (אני חושב הוא היה די לא קשור) הלא קשור הגיע עם סובארו ישנה ואני לא זוכר אם עם איזה רכב הגעתי החננו בשול הימני אם מסתכלים מלמעלה (שבמציאות אין שם חניה בכלל אבל זה היה חניה מסודרת ועוד רכבים חנו שם) יצאתי לנסיעת מבחן לאוטו היה מלא כוח, שלושה הילוכים קדימה ואחד אחורה אבל המדבקה הייתה של 4 הילוכים ונראתה בדיוק כמו זאת מהטרקטור נסענו קצת לא בדקתי שום דבר במכסה מנוע (לא פתחתי אותו אפילו) בדקתי אטימות של הרכב מבפנים החלון הימני אחורי היה פתוח קצת.

באיזשהו שלב אני ישבתי במושב הימני ונהגתי משם (היה יום אחד ששמתי לפועלים מוזיקה ובגלל שהרמקול נמצא בצד ימין והוא חזק ישבתי ממש בצד שמאל של בטרקטור נהגתי ומשם) ובעל הסובאראו אמר שהוא צריך ללכת ואז התקפלנו.

חזרתי לבית של סבא וסבתא שלי וסבא שלי הגיע עם אוקטביה שנראת די ישנה (דור קודם קודם) הוריד את שני האחים שלי שנכנסו לבית שלהם כאילו זה הבית שלנו אני נשארתי לדבר עם סבא שלי בחוץ ואמרתי לו שהחזרתי את האוטו והוא אמר שהוא יקפיץ אותי הביתה עם האוקטביה היא הייתה כחולה עם מושבים מעור בצבע תכלת ממש מכוערים הוא אמר שהיא חדשה אמרתי לו שהיא לא נראת ככה ונסענו בדרך שאני מכיר ונתתי גז אבל האוטו לא סחב הגענו למין מחסום עם שער מתרומם (לא קיים במציאות , בחלום הוא שימש להגבלת מהירות) השער עלה קצת ואני המשכתי לתת גז וממש מתחת לשער היה במפר מהקטנים האלה האוטו דפק קפיצה והאוטו נתקע בשער המשכנו לנסוע קצת שאני מרגיש מפגר ונוהג עם הראש למטה סבא שלי אמר שנחזור חזרתי והיו שם כל מיני אנשים שמתעללים במחסום כדי להוריד אותו אני זוכר עטלף ענק ורחפת

לוקו יש פירוש ?

דניקס האייפון לא פרוץ עכשיו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כשאתרים מסויימים דורשים ממני להכניס שם של ארגון שאני משתייך אליו, אני כותב "פאוור ריינג'רס".

יפה. חשבתי שרק אני.

למה במאה ב21, כשיש כל כך הרבה משאבים זמינים, בני אדם צריכים להלחם בשיניים כדי לשרוד?

שאלה מעניינת. הרבה חשבתי על זה. מצד אחד כל דבר אלקטרוני עולה כלום ומטה; מצד שני, בית ואוכל עדיין יקרים משום מה.

אז בית - נגיד שזה בגלל שמכריחים את כולם לבנות ברמה מאד גבוהה (תקנים שעולים ועולים, הלקוח ישלם). אבל אוכל?

מוזר.

אולי זה בגלל שאנחנו רוצים יותר ויותר: היום מכונית בת 10 יותר טובה ממכונית חדשה של לפני 30 שנה. אבל רוב האנשים היום לא מוכנים להסתפק במכונית בת 10. כנ"ל טלויזיה בת 5, טלפון בן שנתיים וכולי.

יש לי הרגשה שזה לא ממש מסביר את הענין, ושיש פה עוד משהו, אבל אני לא יודע מה.

בכל אופן גם לי זה מוזר.

דני

פורסם

אם כבר לוקו ורופני העלו את העניין,

גם לי היה חלום שכשהתעוררתי הרגיש מאוד מציאותי. בחלום מצאתי פיאט קופה כחולה במצב רע (בחלום האי הייתה בתוך שיח ענק וכל הרכב היה מלוכלך ובמצב רע אבל בעיקר החיצוני. פנימי היה לא רע). והחלטתי לקנות ושיפצתי אותה ושמת לה סמל פרארי מקדימה ומאחורה כיתוב פרארי אבל עם כיתוב BABY קטן מעליו :roll:

גם נסעתי עליה הרבה... כשהתעוררתי הייתה לי תחושה כאילו הרכב אמיתי שלי וכשהבנית שזה רק חלום היה לי דחף חזק ובלתי מוסבר ללכת לקנות אחת. רק מה? כסף אין!:cry: אני חייל...:?

פורסם

שאלה מעניינת. הרבה חשבתי על זה. מצד אחד כל דבר אלקטרוני עולה כלום ומטה; מצד שני, בית ואוכל עדיין יקרים משום מה.

בית, אדם ממוצע קונה פעם אחת במהלך חייו. אז שיהיה יקר. אוכל, צריך לרכוש בכמות גדולה. אז שיהיה יקר, אתה ממילא חייב לקנות. :evil:

ואם מוצרי חשמל יהיו יקרים, לא יקנו אותם. אז המחיר שלהם יורד.

סידר לך מעט את המחשבות?

סעמק, הסמיילים שינו מקום. ידעתי!

הצוחק מצד ימין למעלה, המחייך למטה ובאמצע. המנורה מעליו.

הנבוך, היה אתמול בצד שמאל או באמצע, היום מצד ימין.

זו לא תיאוריית קונספירצייה, אם זה מוכח כנכון!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דני, לא מעניין אותי מה, אני הפאוור ריינג'ר הלבן.

השבוע חלמתי פעמיים שגונבים לי את האוטו ופעם אחת שאני באיזה מפגש כזה של מכוניות, מתכופף מתחת לרכב ורואה שנוזלים מלא מים רותחים מלמטה. איזה כיף להתעורר מכזה חלום ולראות שזה באמת רק חלום...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היו לי עד עכשיו 2 חלומות על כך שגנבו את האוטו, בשני כבר השלמתי עם הגניבה , גם בכמה דקות הראשונות שקמתי...

אפרופו גניבות, האם ניתן להעביר כבל usb לאורך 4 קומות? (אני חושב שזה 100 מטר פחות או יותר) בשביל מצלמת אינטרנט?או שהזרם לא יהיה בצורה נורמלית באורך כזה , או שאין כלל דבר כזה?

Miata ND2

• תוכן חדש...