Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם בגיל מאוד צעיר גיליתי שיש לי בעיה באשכים, הייתי בן 12, קשר בווריד של השמאלי גרם לוורידים להתנפח והיה נראה כאילו יש לי מוח קטן במקום אשך, מה שגרם לימני לעבוד קשה יותר ובקיצור סבלתי מאיזו בעיה שבתור ילד עניינה לי את התחת, הזמן עבר, בינתיים האשכים החליטו לא להתפתח כמו שצריך, כל הטסטוסטרון בגוף הלך על הפרשת אזורי מחייה לשערות צעירות במקום על פיתוח האשכים, זרע היה אבל מעט, משהו כמו יריקה קטנה, לא הזיז לי, הזין עמד, הכל עבד יופי מבחינתי.

עשיתי בדיקות זרע בגיל 16, 90 אחוז מהזרעונים היו סטלנים, ואני אופטימי, 10% זה המון, צריך רק אחד גם ככה.

בגיל 21 התנפח לי האשך השמאלי, החליט שנמאס לו מהזלזול, הלכתי לרופא, שוב בדיקות זרע, שוב אולטרה-סאונד, שוב כל מיני אחיות חביבות מורחות לי שמן על הביצים ושוב אני מצחיק אותם בשאלה אם זה בן או בת.

חזרתי לרופא עם תוצאות, הוא הסתכל עליי ואמר לי שאני מפגר, שאל אם אני רוצה להיות אבא ואמר שאני פשוט אהבל שלא טיפלתי בזה, בקיצור הוא היה קצת תקיף ולי נכנס לראש שזהו, דפקתי את הכל, התעצבנתי עליו כ"כ, זהו אני לא יכול להיות אבא, יצאתי מהמשרד שלו, עליתי על האופנוע, קניתי שישיית בירה ונסעתי לים, ישבתי שם עד שהחשיך, פירקתי שישיה וחזרתי הביתה בבאסה.

avoid.

מצטער לשמוע שסבלת.

איך לא עלו על הבעיה באשך בבדיקות לפני גיוס בלשכת הגיוס הקרובה לביתך ?

איזה כייף לי :)

פורסם
מצטער לשמוע שסבלת.

איך לא עלו על הבעיה באשך בבדיקות לפני גיוס בלשכת הגיוס הקרובה לביתך ?

קשה לי להאמין שזה מה שמעניין אותם כשמגייסים אותך...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני יושב במסעדה עם המשפחה ויש פה איזה מלצרית עם זוג שדיים די מרשים, תפסתי את אח שלי (בן 14) בוהה בה, לתת לו כאפה להעיר אותו ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
פעם שמעתי שכשרואים נחש בחלום, זה סימן לעושר.

חוץ מזה, זה לגיטימי ביותר לקבל החלטות בגלל כל מיני אמונות מוזרות שרק אתה מאמין בהן, גם אני כזה לפעמים (בלי טיפת ציניות).

לא נחש, פיל (נדמה לי שזה אמור להיות פיל לבן)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני יושב במסעדה עם המשפחה ויש פה איזה מלצרית עם זוג שדיים די מרשים, תפסתי את אח שלי (בן 14) בוהה בה, לתת לו כאפה להעיר אותו ?

לילד יש טעם טוב, אתה בעצמך אמרת שהם מרשימים. אז מה הבעיה שלך?

אם כבר, למד אותו לתת לה תשובה שנונה אם היא תעיר לו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אני הייתי בפקק הגדול בעקבות סגירת כביש 22.

(אפשר להוציא סטיקר)

ירדתי בכביש דרך הגיבורים החדש (כביש מצויין), רק כדי לפגוש את הפרק.

וייז המליץ להסתובב חזרה ולסוע דרך המנהרות לצ'ק פוסט.

חשבתי שהם יודעים על מה מדובר, וכנראה זה משהו נקודתי ליד המשטרה.

סתם שילמתי כסף כדי לפגוש את הפקק בצד השני.

סך הכל רציתי לסוע לקרית טבעון, קשה היה לו לתת נתיב נורמלי?!?!

:evil:

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

קידר, אתה מבקש תמונה מלוקו ובעצמך לא מפרסם, נו באמת. ובקשר לאחיך - תן לבחור להנות, מקסימום תסייע לו קצת בנימוסים והליכות.

אתמול לוקו היה צריך גיבובים כדי להעביר את הלילה, היום אני. אז גובבו כל עוד נפשכם בכם. בנצי אני מזכיר לך שיש לך עוד סיפור שלא סיימת, השארת אותנו במתח ועם תינוק בבטן.

פורסם

ניטש אתה צודק, לי אין בעיה שהוא יסתכל אבל הבעיה היא אמא שלנו.

יהודי, לא הייתה לי אפשרות לצלם, הצלחתי לקבל רק הצצות חטופות היא רוב הזמן התחבאה בעמדת מלצרים. אני יכול לחפש תמונה בגוגל אם אתה מתעקש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אם הוא מסתכל על אמא שלכם אז זו באמת בעיה.

אני לא צריך תמונה, בכלל יש לי איזשהו תסבוך עם כל עניין ה"לשטוף את העין", אולי אגובב על זה פעם. אבל לפני שאתה דורש משהו מהמגובב הראשי תעמוד בו בעצמך וכולנו נרוויח. :-D

זו הפעם הראשונה שאני כותב מהסלולר וזה נורא לא נוח, לא מבין איך זה נהיה טבעי לאנשים. ולא, אם יש לי טעויות כתיב אז זה עדיין לא בסדר.

פורסם
טוב או לא אני מחליט, שחרר תמונה

תדמיין סיטואציה:

אני יושב עם כוס הקפה שלי בסבבה וגולש באינטרנט,

לוקח שאיפה מהסיגרייה ועוד זיפ מהקפה, לפתע אשתי נכנסת

לחדר ורואה שמשום מה בעלה מעלה תמונות של אחותה הלא חוקית לאינטרנט.

:screwy:

נראה אותך יוצא מזה.

Gn'f'R

• תוכן חדש...