Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי לא הייתי משקיע זמן בללכת לראות את האוטו הזה.

נראה שיש לו חלודה ממש גדולה ליד האנטנה, חלודה זה משהו שאל תסכים לו בשום מחיר.

מבחינת הצבע, ברור שהאוטו עבר תיקון כמו שראית. מהמפעל בצרפת הוא בטח לא הגיע ב2 צבעים.

אבל אם זה היה הבעיה היחידה היה עוד אפשר ללכת לראות, הרבה פעמים אנשים צובעים חלקים בגלל בעיות קוסמטיות קלות יחסית ולא תאונה גדולה.

(צבע אדום לא מקורי ולא איכותי זה מעצבן מאוד גם לחובבי דייטלינג, כשהייתה לי אונו אדומה כולה הבריקה כמו פרארי ורק המכסה מנוע היה מט, זה היה דיי מעצבן)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הכתום הזה זה צבע מקורי אז הוא נראה במצב טוב:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=1e15ed8d6773d1ed2e21f58840d05d024cb&Code=bc2eb83cce9f672f56ea7bc3aef90189

וגם זאת אמנם כתוב שיש לה תקלה אבל זה נשמע משהו פשוט שטיפול אחרי קניה יסדר (תצטרך לבדוק שזה באמת משהו כזה - רדיאטור \ טרמוסטט \ מאוורר ולא ראש מנוע דפוק)

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=2dd506451c0bcc70764883dd5ba9a953f05

פורסם

ליאור האמת שאני מכיר את רוב המודעות.

הלבנה, משהו נראה לי לא טוב בה (גם פיזית בתמונה) וגם במחיר, זה נראה לי זול מידי (אבל אני לא פוסל על מחיר).

הכתומה, עזוב שהצבע לא לטעמי אבל מקורי אני כמעט בטוח שהוא לא וגם אין לה טסט, יש סיבה שלאוטו אין טסט ואני מחפש אוטו שאני יכול לנסוע איתו הביתה עכשיו.

(איך הגעת לזה שמודעה מופיעה לך בנפרד ככה?)

עריכה:

מה עם זאת ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני לא חושב שיש מה להתרגש מהאין טסט, מכוניות במחיר הזה הרבה פעמים היא רכב שני ומעלה שנשאר במשפחה איכשהו עד שמתישהו ממש לא צריכים אותו יותר והטסט עובר ורק אז נזכרים למכור. או כל מני סיבות כאלה.

פשוט תעשה אישור זמני כדי לנסוע לטסט והביתה תשלם את הכמעט 1000 שזה יעלה וזהו.. אם באמת האוטו נראה טוב ורק חסר טסט.

הלבנה נראית מקורית וישרה בתמונות, מה אתה רואה בה שלא טוב? גם זה שהיא סך הכל יד 2 זה מעולה. בארץ כל יד הורסת יותר.

הכחולה היא עם צבע מטאלי והוא לא מתקלף - צבעו אותה. שוב זה יכול להיות שצבעו כי זה התקלף והיה מגעיל שזה לגיטימי מאוד, אבל אולי צבעו כי כל החזית היתה באלכסון ויישרו את האוטו עם מתיחות.. צריך לברר את זה.

חוץ מזה אני לא רואה במודעה שלה בעיה, רק יד 2, אז שווה כנראה ללכת לבדוק. תבדוק אם יש אפשרות לתמונות איכותיות במייל כולל של הדשבורד והכסאות והמנוע אם בעייתי לך לנסוע או אם אתה רוצה חוות דעת מהפורום..

פורסם

אני לא מאמין שדווקא כשהייתי צריך לעשות סיבוב הדר-כרמל-קריות סגרו את כביש 22.

התוצאה: כל הדר פקוק, הירידות לקריות פקוקות, כל היום הזה התנהל בפקקים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ועוד ביום שישי, שיש הרבה לחוצים שרוצים להגיע הביתה מוקדם. בחרו לעשות עבודות בכביש ביום הכי לא קשור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סגרו את כביש 22 מהקריות לחיפה - כל העיר התחתית פקוקה בכייון של חיפה-> קריות. למזלי הייתי בנתיב הנגדי.

מדהים איך סגירה של כביש אחד משפיעה על כל העיר...

לג'רי סיינפלד יש תוכנית אינטרנט בה הוא מארח קולגות למקצוע, כל פעם אדם אחד, וכk פעם הם נוסעים לשתות קפה באחת מהמכוניות הנדירות שלו. נחמד להעביר עם זה את הזמן.

http://comediansincarsgettingcoffee.com/

פורסם

היום החליטה מישהי לשבת לי על האוטו בזמן שהיא מחכה לבעלה או לטיזינבי שיאסוף אותה,אני בנתיים עם רכב אחר מחפש חניה,סיבוב ראשון מעיר לה בצורה מאוד יפה והיא קמה,סיבוב שני אני רואה אותה מתיישבת שוב אבל פספסתי את הרכב ובסיבוב השלישי נכנסתי בטיסה לתוך החניון (ובעצבים שהיא זזה עוד על הפח,אני יודע שזה פדנטי אבל זה מאוד מעצבן כי זה אחרי הכל לא ספסל אלא רכוש פרטי) היא מהבהלה קפצה,העלתי שקית ובפעם הרביעית אני כבר צועק עליה שתעוף,היא ברוב חוצפתה אומרת מה אכפת לך שאני יושבת ואני מסביר לה שזה לא ספסל והיא קמה,בקיצור הרתיחה אותי לגמריי.

ועכשיו שאלה

לאיזה כיוון לכוון את פתחי זריקת האוויר של המזגן בזמן חימום ? למטה או למעלה. מרגיש שהמזגן לא מחמם ביעילות בכלל,למרות שאני מקפיד על כל הכללים.

Miata ND2

פורסם

תלוי במיקום גריל אויר חוזר, בהתאם לסוג המזגן.

אבל במזגן ביתי רגיל, שבו האויר החוזר והאספקה סמוכים:

בקרור - לכוון למעלה, יזרק רחוק, ישקע ותהיה סירקולציה טובה בחדר.

בחמום - לכוון למטה, הוא יעלה, תהיה סרקולציה טובה וטמפ האויר דומה גם באזור נמוך וגם גבוה של החדר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קיבלתי עוד נגיחה מהחיים...מתארגן ליציאה ליום הולדתה של גיסתי בת ה17 :lol: אני זוכר אותה קטנטנה בת 6 .

מזל שהשנים עשו לי רק טוב ונשארתי חתיך הורס שרק משתבח עם הזמן.

אז מיהם המגובבים והקוראים מאמסטרדם? ווי מאדם נו מאדם? קסם זר בן אדם, בוא אלי

בוא הבייתה, או וואו או וואו וואו, אמסטרדם.

Gn'f'R

פורסם

תגידו אם יש למישהו על הרכב מדבקה של הnurburing זה אומר שהוא נהג שם או שהרכב היה במסלול?

פשוט היום נסעתי בפקק הגדול אחרי לנד קרוזר עם הסמל של המסלול והכיתוב על הדלת האחורית ולא הייתי בטוח אם הוא היה שם או שהוא טיפש או אדיוט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מזל שהשנים עשו לי רק טוב ונשארתי חתיך הורס שרק משתבח עם הזמן.

יש עבודה רבה באיזור דרום ת"א עבור לוקוטוכס :-) .

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...