Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביי ביי וולוסטר... אין יותר וולוסטר.

לא קרה שום דבר נורא.

מסתבר שחברת הליסינג פשטה רגל וקיבלנו ביקור במשרד מכמה חבר'ה עם צו בית משפט שאומר שלוקחים לנו את הרכבים.

האמת? ממש הצחיק אותי.

מה עושים עכשיו? שאלה טובה, מחר אני עובד מהבית (החיסרון - אין אוכל) ואמור לקבל רכב חלופי מחברת הליסינג הבאה (נראה לי אלדן) ועד חמישי צריך להיות עם בחירה לרכב הבא.

ופה השאלה הקשה.

אפשר לקבל וולוסטר חדשה , נשמע לי קצת מיותר.

כול השאר זה לבדוק אם אפשר לקבל.

מהאופציות שאני חושב עליהן:

סיאט לאון 1.4 FR ידנית 3 דלתות -> איבזור , טורבו ובכלליות נראה לי שידרוג סביר. אולי גם יפול על המלאי של חבילת ההשקה.

מגאן 1.2 ידנית קופה -> לא יודע , מצד אחד טורבו , מצד שני חסרים 400 סמק זה כמו לרדת מC ל B...

מיטו 135 כ"ס ידנית -> מצד אחד אלפא , ביצועים טובים ומה לא. מצד שני אני לא כזה אוהב את הפרצוף שלה ואין לי USB & BT שזה די קריטי לי.

ואז יש את האופציות שאפשר לנסות להתמקח ואולי להוסיף עוד כסף ולקבל:

ג'ולייטה שנראת לטעמי יותר טוב מהמיטו אבל נראה לי שהמיטו 135 עדיפה על גרסאת ה120 כ"ס של הג'ולייטה.

[ופה אני מתחיל לפנטז]

אבארט 500 -> תכלס? כן אבל לא נראה לי שחברת הליסינג תשמח להביא.

סדרה 1 -> הכול מעולה בה חוץ מהג'אנט מתכת ופה אני גם בספק שחברת הליסינג תספק.

208GTI -> גם בספק שחברת הליסינג תביא.

חברה, רעיונות?

גם בוולוסטר אין לך BT כרגע.

לא נהגתי על המגאן קופה, אבל כמו שכתבתי כמה פעמים, אם הייתה מגיעה לארץ חודש-חודשיים לפני, בוודאות הייתי עושה עליה נסיעת מבחן.

אם החברה היא אלדן (זו גם החברה שמספקת ליסינג לעבודה שלי) - הם מוכנים בעיקרון להביא כל דבר למעט אופל (מתוך עיקרון של לזמבר את שלמה סיקסט), כמובן בתשלום.

ז"א שתוכל לקחת גם אבארט 500, גם סדרה 1, גם 208GTI, יכול להיות שייקחו ממך עוד קצת פרמיה בגלל שזה רכב מיוחד.

מהבחינה הזו דווקא הסדרה 1 הכי קל לשכנע את החברת ליסינג לקחת.

סתם לרקע, כשביררתי על מיני קופה בליסינג הם רצו קרוב לעשיריה בחודש.

דיויד אני לא מבין אפשר להזמין בליסינג מה שרוצים ? זה לא מה שיש במלאי (רכבי ליסינג משעממים) או שאתה פשוט בעל החברה ?

תלוי מול איזו חברת ליסינג אתה עובד (אלדן למיטב ידיעתי הכי גמישים בנושא), ובאיזה חברה אתה עובד (ככל שהחברה מקבלת יחס יותר טוב מהחברת ליסינג אתה יכול לקבל יותר, מכוניות טובות יותר, יחס מועדף וכו').

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא רציתי לפתוח על זה שירשור במיוחד,אז אני אשאל כאן:

שמעתי לא פעם ולא פעמיים את המושג "סופרמן" בסקס....על מה מדובר? :oops:

הנה לך אתר שכל אחד צריך להכיר, המכיל פירושים וביאורים בני ימינו לסוגיות שונות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סיכום קצר של טירוף מערכות:

גיטרה, רוצה לקנות, בדיוק במצב ביניים מטופש בבנק בו אני לא יכול למשוך מזומן, אבל כן יכול להרשות לעצמי לקנות ע״ח העתיד המאוד קרוב. קובע עם הבן אדם, מבטל, לא מצליח למצוא זמן לנסוע אליו. מצליח למכור עדשה שבוודאות מכסה לי את הבעיות בבנק, רוצה לקפוץ להגדיל מסגרת לכמה ימים. מפנה יום, הסניף רחוק. קובע עם המוכר שאני מגיע בוודאות. שניה לפני שאני נוסע - שביתה בבנק.

מחליט שנשבר לי הזין מכל הפסיכוזה הזו. מצליח לגייס את המזומן ומחליט לנסוע במיוחד, מצידי לצאת ממש עכשיו. בין כל הדברים שיושבים לי על הראש, זה קיבל עדיפות מיידית. מתקשר למוכר - נמכר. היום. אחרי שבועיים שהיא מפורסמת.

אני עם הגורל לא מתווכח, וכמו נוצרי טוב מפנה את הלחי השניה. מתכונן לאבד מחר את הבית שמצאתי. שורק שיר עליז בכל זאת, ומקבל באהבה את כל מה שמרפי עושה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה כיף כשהלחץ בלימודים יורד במכה, זה מרגיש כמו לשחרר את ווילי (רק שהוא כולו שחור, בלי כתמים לבנים) אחרי עצירות של שבוע.

היום המצגת הצליחה למרות הגמגמת ופחד הבמה, לפני יומיים הפלצנים מהשורה הראשונה אהבו את הפרוייקט למרות שאין בו שום קשר לגזי החממה שהם כ"כ אוהבים לפלוט, בקיצור מושלם. יכול אפילו להיות שהשבוע יהיו לי שעות שינה.

עכשיו כנראה משהו רע הולך לקרות לי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...