Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אין מערכת נורמאלית, אין usb אין bluetooth.

עם זה קשה לי, אני נורא אוהב מוזיקה, חוץ מבנסיעות מעניינות...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חסר לך כוח בסל"ד נמוך מהשיחה שערכנו, קח רכב עם טורבו ותהנה (לא משנה איזה). אישית הייתי בוחר במיטו (כמובן אחרי הוולוסטר :wink: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז לא. לא הייתי מתפשר. כבישי נהיגה זה סבבה והכל, אבל רוב הנסיעות בארץ פקוקות, או כשאתה עייף אחרי העבודה. לכן, מוסיקה זה משהו חשוב. סה"כ כל הבחירות טובות. המגאן יפה בעיניי הרבה יותר מהסיאט. מאידך, ה1.4 TSI פנטסטי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא רציתי לפתוח על זה שירשור במיוחד,אז אני אשאל כאן:

שמעתי לא פעם ולא פעמיים את המושג "סופרמן" בסקס....על מה מדובר? :oops:

פורסם

דיויד לא דיברנו על לעשות משהו מפגר ?

שומאכר עם טורבו דווקא חסר כוח בסל״ד נמוך בדרך כלל לא ?

E.l פתח שרשור, מעניין אותי מה תהיה הכותרת.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
דיויד לא דיברנו על לעשות משהו מפגר ?

שומאכר עם טורבו דווקא חסר כוח בסל״ד נמוך בדרך כלל לא ?

דיברנו על זה שאתה רוצה לעשות משהו מפגר. לא אמרתי שאני אעשה משהו מפגר, למרות שיש לזה סבירות.גבוה, רק לא כשזה נוגע לפאן הכלכלי.

בטורבו יש טורבו לאג... סופרצ'ארגר עוזר מאוד בסלד נמוך. למרות שאני לא כול כך יודע למה דווקא סופרצ'ארגר עוזר לטווח הנמוך, תכלס הוא עובד על השרשרת שתלויה בלסלד (על הטיימינג לדעתי, לא בטוח , צריך לחקור) וזהו, לא בא לי להמשיך יותר. אז מיטו מול לאון. המממ

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה גם לא חברותי מצדך שהחלפת תמונת פרופיל (אני כמעט בטוח שזה אתה), אז מה, מישהו אמר לך על זה משהו ?

בסדר אז לא אני המפגר אלא שומאכר, טורבו נכנס מאוחר יותר כי תלוי בלחץ של גזי הפליטה ואם אין לחץ הוא לא מסתובב מספיק מהר (לפחות להבנתי).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
זה גם לא חברותי מצדך שהחלפת תמונת פרופיל (אני כמעט בטוח שזה אתה), אז מה, מישהו אמר לך על זה משהו ?

גם אם כן החלפתי, מה הקשר?

שמע,אתה קובע שיא חדש של התנהגות לא חברותית...גובל באנטיפטיות אפילו...

לא בא לך לעזור? אל תעזור.

פורסם

השאלה הבנתי שהיא רצינית, אני מדבר על המשך השיחה (אני בסך הכול די חברותי)

לדוגמא רוב הדברים שאני אומר לשומאכר זה לא ברצינות (למשל בהודעה 7760), אני לא חושב שהוא מפגר, הוא בסך הכול די חכם (גם זה לא ברצינות, הוא די מפגר :wink:)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...