Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחליף את היוניט וכנראה שאוציא אותה למכירה, או להפקדת רשיונות בתום תקופת הטסט.

חשבתי על כיוון של השכרת רכב, בלי טסט, בלי טיפולים, בלי ביטוחים. אולי אקפוץ לקבל הצעות

מחיר מחברות השכרה לטווח ארוך. נשבר לי מאחזקת רכב.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נמאסתם.

לוקו, יוניט חום יצא בחום.

מיאטה זה לאומואים.

אופנוע זה הכי אחי.

למה אין תמונות של רומניות?

אני שבוז. כל השבוע עובד כמו חמור ולא מסיים. תמיד משהו קטן מתעכב ומעכב. והג'יפ נכשל בטסט בשנית, הלך הממיר קטילטי.

בא לי למכור ולקנות Gקלאס פתוח וזהו, ככה גם כמו ג'יפ וגם מרצדס.

בינתיים כשהתחלתי להשתגע, מצאתי יונימוג לשיפוץ אבל די, למה עכשיו? אני כ"כ עסוק גם ככה ואיפה אני אמצא זמן ליונימוג, אין לי זמן להחליף ממיר לרנגלר.

חולה מכוניות, חולה בראש, שומע שירי קקה באוטו, מגובב בנהיגה ומתעלמים.

ככה, הפכתי אמריקאי, נוסע בטנדר העונה לשם משאית, מלא עץ, לבוש כמו רדנק ושומע שירי ארץ ישראל (הגרסא שלנו לקאנטרי).

והנה החרמונית שלי.

edudypu2.jpg

haters will hate

פורסם

בוקר, התעוררתי לבשתי את המכנסיים, החולצה הסווצ׳רט והמעיל הכנסתי את כל הציוד לכיסים (לטרקטור, תמונה בהמשך היום) הנעתי את הריינג׳ר ויצאתי לדרך הקפואה, כל פעם זה מפתיע אותי מחדש כמה קר בדרך, זה קור שתוך שניה אני מתחיל כבר לרעוד כמו איזה ויברטור.

הגעתי למטה השער נעול, חיכיתי קצת שיבוא מישהו שיפתח אותו נכנסתי, המשרד שלנו נעול אז אני לא יכול להתחמם לשתות קפה או להניע את הטרקטור, תכף אני יתקשר לבוס.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בנצי יא חתיך.

הייתי בכמה מוסכים ואין ברירה אלא להחליף פלאנג' מים עליון.

ראיתי באיביי תמורת 96 ₪, למה בארץ רוצים 1000 ₪?

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה? כי הם יכולים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה עם השם הארוך של אותיות מסובכות, לוותר על הופעה של ברי, ועוד בחינם? קח מדויד טלפון של הפסיכיאטר.

אתה יכול לקרוא לי ליאור :)

לא חובב של המוזיקה הזאת :)

היה אוכל מצוין ובאמת התקפלתי כשברי סחרוף עלה להופיע והגעתי הביתה בסביבות 22:30 (כשיצאתי מהבית בבוקר ב-07:30 כן?).

אבל לא שמתי לב למתנה בדרך החוצה, מקווה שנשארו עוד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יש מילים שהן פשוט לא נשמעות טוב, אם אני אקנה 205 היא לא תוכל להיקרא רופנימוביל, זה פשוט לא זה, היא תהיה או ה205 של רופני או לולה (כן כן, כבר יש שם).

אני רק אניח את זה פה.

http://www.youtube.com/watch?v=1tIuD5aqc4o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בנצי יא חתיך.

הייתי בכמה מוסכים ואין ברירה אלא להחליף פלאנג' מים עליון.

ראיתי באיביי תמורת 96 ₪, למה בארץ רוצים 1000 ₪?

מה, אין פלאנג'י במטוס?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא מכיר ברווז.

אני לא יכול לכתוב את כל הסיפור אז בנתיים קבלו תמונה (ולא, זה לא פיפי).

פרס יקר ערך (מה שזה הדבר הזה) לעונים נכונה. emety9yb.jpg

טוב יש לי זמן עכשיו לספר על המשך מעללי רופני בקיבוץ

רוב החיים שלי כל הדברים הלא טובים שיכולים לקרות קורים לי, אלוהים לא ממש אוהב אותי.

אז אחרי שחיכיתי עם הפועלים שעה עד שהגיע מישהו לפתוח לנו את הדלת לא חשבתי על תדלוק, שניה לפני ההפסקת צהריים (כבר הייתי שניה מלשפוך את העגלה) בלי שום התראה נכבה הטרקטור אם זה לא מספיק הרשת של פלאפון קרסה אז אני לא יכול להתקשר לבוס שלי ואף אחד לא עונה לי בקשר, מזל שהפועלים חיכו לי והיה לי איך לחזור.

מלאתי גריקן ונסענו לתדלק, כמובן שנשפך עלי וכל הידיים שלי מריחות מסולר (נגמרו גם המים במיכל של השטיפת ידיים).

האוכל נגמר וכל מה שאכלתי לארוחת צהרים זה איזה קוראסון.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אנלוגי היקר,

מצטער לשמוע על הטיילור. הצעתי להשאלה עדיין בתוקף, ובכדי להוכחי את רצינותי צילמתי את הסרטון הבא

וגיבבתי אותו ליוטיוב.זה דרש ממני כוסית הגונה של עראק לפני כן,אך אל דאגה, עם השם שנתתי לו אין סיכוי שמישהו יצפה בו.

הקטע האחרון ברצועה הוא קטע מקורי שכתבתי לפני כמה שנים בהשפעה שהייתה לי אחרי אירלנד.

https://www.youtube.com/watch?v=WKZGAMBfaCc

Gn'f'R

פורסם

למי ששוקל ללכת להוביט2: אל.

זה סרט מחורבן ברמות, ג'קסון בנקודה מסויימת פשוט התחיל להמציא דברים (ממש כך!) כדי שיוכל למתוח את אורכו של הסרט כדי שיהיו לו 3 חלקים (מפאקינג ספר של 200~ עמודים). בקיצור, אם קראתם את הספר ונהניתם ממנו, שמרו את כספכם לעצמכם. באמת שמגיע לג'קסון שאנשים יורידו את הסרט ויצפו בבית מאשר שהוא יראה אגורה שחוקה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קיסר , תודה.

לוקו סחטיין על הביצוע, (עכשיו אני מקנא, אני יודע רק איך לנגן רק על עצבים של אנשים)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא קראתי את הספר לצערי, אבל כן ראיתי את הסרט. מה הומצא בדיוק?

אגב, השם צריך להיות לדעתי "החורבן של סמאוג", מלשון החורבן שהוא עושה, ולא נפילתו או מפלתו או כל דבר אחר שקשור לכך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...