Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפוחי אתה חוזר למוטב ?

אני כבר לא מובטל (לפחות לשבוע הזה)

לקחתי את הליסינגומטית שלי (באסה שאני רק לא יכול לנסוע איתו לשום מקום) ואני עובד עוד שבוע, האמת שאוטו היה ממש עוזר לי פה (בעיקר בהגעה לאימונים המפרכים שלי, האמת זה הדבר שהכי שובר אותי בלהיות פה, כל החוסר תחבורה הזה).

אני הולך לישון יום ארוך.

אני עכשו בשוונג,

התכנון הוא תגובה בשבוע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני עכשו בשוונג,

התכנון הוא תגובה בשבוע.

דווקא דיברתי על התמונה, אתה חוזר לנשים :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חבר הזמין אותי לפסטיבל יינות שארגנה חברה שהוא עובד בה.

יינות זה תמיד טוב, אבל אני בחור סקרן. כמובן שצריך עוד פרטים (אין בכך בדיקת שיניו של סוס שמקבלים מתנה, חלילה, אלא עניין כנה).

אהה, שטויות, רק ריכוז של שלושים היינות שזכו במדליית זהב בתחרות בין לאומית לפני כמה שבועות.

היה תענוג.

בעודי צועד בקמפוס חזרה למעונות, אני מזהה שלושה דורבנים שאננים. הם משתלטים על הכל בלילה.

חיה חמודה להפליא ודי מסתורית. החלטתי לבקר אותם.

שנתיים עם חברה פולניה מלמדות אותך ללכת על קצות האצבעות, ואפילו אחרי שלוש שנים המיומנות חיה וקיימת.

כשהייתי במרחק שני מטר מהם, שניים התחילו ללכת לכיווני. קופא, סקרן, נותן להם להוביל. זה משעשע, כי אלו בריות פחזניות להפליא. אחד אפילו העיז לרחרח לי את הרגל. דגדג אותי במשך עשר שניות, והחליט שאני פשוט איש שלג אמין.

אם היה יודע שאני בדיוק תוהה אם הם טעימים כמו שטוענים, בטח היה פחות נינוח. אבל הוא דידה לו לדרכו עם הדורבנית החביבה עליו.

הידעתם כי לדורבן יש את הזין הכי גדול בעולם ביחס לאורך הגוף?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אחת החיות הנערצות עלי. הקוצים שלו משמשים אותי ככלי עבודה מצויין וכאוסף איזוטרי משהו.

פעם בטעות דרסתי אחד עם האמר צבאי, זכרו לברכה ולתיאבון הגששים.

כשאני חושב על שיר לשים בגיבוב, אחד שיכול פחות או יותר לחסוך לי לכתוב את מה שרציתי אבל מתעצל או סתם לא מרגיש מוזה אבל לא מוצא אותו ביוטיוב, אני אמור להיות עצוב כי אני לא מצליח להתבטא או להיות שמח כי זה שהוא לא נמצא בערוץ הכי פופולרי לצריכת מוזיקה אומר שאני חובב מוזיקה איכותית?

מהרהורי ליבו של אחד שמנסה לאתגר את חוקי הלשון ולכתוב משפטים ארוכים באופן מוגזם בלי נקודה.

מה הנושא? מה הנשוא? מה המושא?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אחח איזה דיכאון.

אני חושב שהגיע הזמן למכור את הלוקומוביל המיתולוגית.

או שתמצאו לי מכונאי אומן שיצליח לחלץ יוניט חום

שמסרב להתברג החוצה מבלי שישבור פלאנג' בשווי 1000 ₪.

אני הולך ומתגובב לכיוון הליסינג ההמוני.

זו התגשמות של האם של כל הסיוטים שלי.

Gn'f'R

פורסם

יש מילים שהן פשוט לא נשמעות טוב, אם אני אקנה 205 היא לא תוכל להיקרא רופנימוביל, זה פשוט לא זה, היא תהיה או ה205 של רופני או לולה (כן כן, כבר יש שם).

מהמחשב הייתי שם פה את השיר לולה של דודו טסה אבל אני מהטלפון אז תשירו בראש.

לילה גיבוב לכולם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אוף שוב יש מיאטה למכירה פה, ועוד במחיר נחמד שאני יכול להרשות לעצמי ולהישאר עם כסף בעוש.

נורא בא לי אבל זה רעיון לא כלכלי בכלל ואני לא מתכוון לוותר על הוולוסטר ליסינג מה שאומר שזה רכב שני.

אבל אני כול כך רוצה.

ועוד עשיתי צעד באיזה כיוון מסויים ועד שאני לא אקבל תשובה אני לא יודע מה בדיוק יהיה איתי, עוד שבועיים שלוש אני אדע למרות שאני חושב שהכול ישאר כרגיל.

אחחח מה עושים מה עושים, מיאטה מיאטה מיאטה.

מתרגש מהרעיון כמו ילדה קטנה, לא יודע איך אני אלך לישון עכשיו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר גרוע זה שאתה ממש ממש רוצה משהו אבל אין לך מספיק כסף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כשהייתי במרחק שני מטר מהם, שניים התחילו ללכת לכיווני. קופא, סקרן, נותן להם להוביל. זה משעשע, כי אלו בריות פחזניות להפליא. אחד אפילו העיז לרחרח לי את הרגל. דגדג אותי במשך עשר שניות, והחליט שאני פשוט איש שלג אמין.

כולי קנאה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
.

שנתיים עם חברה פולניה מלמדות אותך ללכת על קצות האצבעות, ואפילו אחרי שלוש שנים המיומנות חיה וקיימת.

ויאמרו אמן. כמה שאני מזדהה עם זה.

Gn'f'R

פורסם

העברתי את השעה האחרונה בנסיון חילוץ היוניט, זה חסר סיכוי.

יש לי יוניט חדש ויתום במגירה, בנתיים עשיתי כך שהמאוורים יעבדו רצוף.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקשיב, תשמע,

קנה לך איזו מכונית חמד, שאתה תאהב והיא תאהב אותך בחזרה. מכונית פשוטה יותר, שאתה יכול להתעסק בה בשביל הכיף שלך כשאתה לא מנגן בגיטרה או מגובב. אם שברת משהו- יש פורום ואיביי.

ובמקביל, קנה איזה פחון מליסינג לשעבר, ממוסחר, משעמם ופרקטי להתניידות יום יומית. את הפחון תוכל להעמיד בחוץ בשמש, להתקין מושב אסלה בכיסא הנוסע, לעלות איתו על מוקשים, לרדוף אחרי חזירים בבוץ ולהעמיס זבל עופות בבגאז'.

היום זה לא יקר למצוא רכב אנמי חדיש וחסר יחוד במחיר שחיטה במגרשי ליסינג.

אתה קונה משהו יחסית חדש ב50K ונוסע בו עד שזה נגמר. לא מחליף כל שנתיים כמו כל ישראלי טוב אלא מנצל עד הטיפה האחרונה כמו ישראלי מובחר.

אם היתה לי הכנסה קבועה, אין ספק שזה מה שהייתי עושה.

אני מתבאס על הקילומטרז' שאני עושה עם הרכב שלי אבל אני לא מסוגל לעזוב אותו ולעבור לפחון המודרני של שנות ה2000. אני סובל מלחשוב על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...