Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה חלקים הומצאו?

הכל - החל מההקטע שהגמדים בורחים מהמבצר של האלפים :|

טאוריאל? דמות שלא קיימת בכלל.

כל הקטע בהר? לא קיים בכלל.

גמדים שנשארו בעיר? לא קיים בכלל.

המפגש בברי? לא קיים בכלל.

כל הקטע בעיר-על-האגם? לא קיים בכלל (זה אולי עמוד בספר).

גם החלק בדול-גולדור לא נכון, אבל אפשר להחליק את זה (זה מתייחס למאורעות שלא חלק מהספר אלא מיצירות משלימות של טולקין) - אם כי גם החלק הזה עוות.

בקיצור, חצי מהסרט (אולי יותר) זה המצאה של ג'קסון.

לא קראתי את הספר לצערי, אבל כן ראיתי את הסרט. מה הומצא בדיוק?

אגב, השם צריך להיות לדעתי "החורבן של סמאוג", מלשון החורבן שהוא עושה, ולא נפילתו או מפלתו או כל דבר אחר שקשור לכך.

החורבן שהוא *עשה*. desolate זה אזור שהוחרב (אין חיים בכלל) מה שמתאים לכל מה שנשאר מהאזור של דייל (גם בספר זה מתואר כמו מין שממה כזאת).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנלוגי היקר,

מצטער לשמוע על הטיילור. הצעתי להשאלה עדיין בתוקף, ובכדי להוכחי את רצינותי צילמתי את הסרטון הבא

וגיבבתי אותו ליוטיוב.זה דרש ממני כוסית הגונה של עראק לפני כן,אך אל דאגה, עם השם שנתתי לו אין סיכוי שמישהו יצפה בו.

הקטע האחרון ברצועה הוא קטע מקורי שכתבתי לפני כמה שנים בהשפעה שהייתה לי אחרי אירלנד.

https://www.youtube.com/watch?v=WKZGAMBfaCc

הנגינה מעולה, הקטע שכתבת הזכיר לי חומר מהאלבומים האקוסטיים של michael schenker.

לגבי ההתלבטות שלך למחליפה של הקרייזלר, תבדוק אם ניסן מקסימה מדברת אלייך. לדעתי הרכב מושלם בשבילך.

פורסם

על פי מהלך הסרט זה הכי מדויק. התרגומים למילה הם חֻרְבָּן; אֻמְלָלוּת; שְׁמָמָה.

אני לא רואה את סמאוג אמלל בסרט, גם לא בשממה. אני כן רואה את החרבן שהוא עושה. זו דעתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הכל - החל מההקטע שהגמדים בורחים מהמבצר של האלפים :|

גם אני התאכזבתי, קראתי את הספר לפני שנים אז אני לא זוכר כזה טוב אבל כן זכור לי שהם היו בתוך חביות בנהר. כול העשר דקות של הלחימה שם לא זכורה לי בכלל.

אני מתלבט לגבי המיאטה, המליצו לי על אחרת. היא יקרה יותר אבל במצב טוב יותר.

אני מתכוון להשאיר את הוולוסטר איתי וזה ממש לא משתלם כלכלית להיות עם שני רכבים, מצד שני אני סתם אוגר כסף ולא משתמש בו והמיאטה עלולה לתת לי קצת הנאה שחסרה לי. מצד אחד חבל על הכסף , מצד שני זה יכול להיות נחמד. איפה המחירים של בנצי איפה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
על פי מהלך הסרט זה הכי מדויק. התרגומים למילה הם חֻרְבָּן; אֻמְלָלוּת; שְׁמָמָה.

אני לא רואה את סמאוג אמלל בסרט, גם לא בשממה. אני כן רואה את החרבן שהוא עושה. זו דעתי.

כן, בדיוק תקנתי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שמע לוקו, אחלה קטע

אם יצא לך לחלטר בפאבים במרכז תודיע

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

דווקא אחלה סרט.

היו כמה חלקים שלא בדיוק כמו הספר אבל זה נועד בשביל להביא קהל.

אם היו עושים ספר על קבוצת גמדים גברים שהולכים ביער בלי נשים, זה לגמרי היה דוחה חצי מהקהל.

פורסם
גם אני התאכזבתי, קראתי את הספר לפני שנים אז אני לא זוכר כזה טוב אבל כן זכור לי שהם היו בתוך חביות בנהר. כול העשר דקות של הלחימה שם לא זכורה לי בכלל.

אני מתלבט לגבי המיאטה, המליצו לי על אחרת. היא יקרה יותר אבל במצב טוב יותר.

אני מתכוון להשאיר את הוולוסטר איתי וזה ממש לא משתלם כלכלית להיות עם שני רכבים, מצד שני אני סתם אוגר כסף ולא משתמש בו והמיאטה עלולה לתת לי קצת הנאה שחסרה לי. מצד אחד חבל על הכסף , מצד שני זה יכול להיות נחמד. איפה המחירים של בנצי איפה.

205 ? :idea:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
205 ? :idea:

מדברים פה על הנעה אחורית וגג נפתח. מה אני אעשה עם 205.

ואם אתה חושב שאני קונה לך... keep dreaming.

בשבילך לקנות רכב עכשיו זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות, דבר איתנו עוד 3 שנים (אם לא תישאר בקבע).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שחכתי שאתה לא בנצי :oops:

לגבי הטמטום שלי, על הזין שלי, בא לי לעשות משהו מפגר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לוקו הקטע שלך ממש ממש יפה! הייתה באמת איזושהיא התקדמות בכיוון הלהקה והקלטות או שהחלטת להשאיר את זה להנאה ביתית בלבד?

אנלוגי, בוא לב"ש קח את הטיילור, לוקו כבר התחייב שאם מביאים פטיפון הוא מגיע.

פורסם

קוקו, גיא, יורי, ספגטי, נעים לשמוע-תודה.

איזה פטיפון? ...

בגדול אני מתערבב עם אנשים ומחפש נגנים

שיהיה איתם חיבור כלשהו. יוצא שמידי שבוע אני

מנגן עם אדם או שניים בקטע של ג'אם אבל לא יותר מזה בנתיים.

Gn'f'R

פורסם

כמה זמן עבר, שבועיים? משהו כזה, וכבר איזה נבלה פינק אותי בשריטה על הפס קישוט ופיצוץ האיתות :bad-word:

נתתי לזה יום, חשבתי שארגע, אבל.... לא.

אני מתנחם בעובדה שזה סה״כ פס קישוט שירד בפוליש ואיתות שקל להחליף ולא איזה עיקום בדלת

20131221_115033_1.jpg

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...