Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע טוב לכלל הגיבוביה

יש לי גורת תחש חדשה

תחש?

כל עוד אין סיפה ספציפית פרקטית להחזיק חשבון פייסבוק (להגיב לתמונות של בחורות "כפרה עלייך" זה לא סיבה) אין טעם לפתוח אחד.

מסכים חלקית.

כמו שכתבתי אז,גם סמארטפון לא ממש צריך,אבל אם יש אפשר לנצל לתועלתנו.

לי לדוגמה בשיטבוק אין מאות חברים (הרבה פחות,סביב ה40),וזה רק אנשים שאני באמת מכיר מהחיים האמיתיים שלי.

חוצמזה שיש תחומי עניין משותפים ואפשר ללמוד לא מעט דרך המדיה הזו.

אני מהאחרונים שמפגיזים בסטטוסים או לייקים (פעם בכמה חודשים וגם זה בקושי),וגם הפרופיל שלי די ריקני (אין מידע אישי)

כל כלי אפשר להוציא ממנו את המיטב מבלי להתמכר או להגרר פנימה "בגלל הסביבה\חברה\מישהו אמר".

ברגע שהחסרונות יגברו על היתרונות,אפשר לסגור את הבאסטה

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה קטע, גם אני אימצתי גורת תחש, אבל תחש נהרות.

familly_b.jpg

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כלב תחש זה כמו פינצ'ר עם בודיקיט והנמכה מקורית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

עוד יומיים כולנו הולכים לחגוג את האורגיה הלאומית שנקראת יום העצמאות, טקסים, משואות, דגלים וציונות שנשפכת מכל חור עד שאפשר להקיא.

אני כבר שנתיים לא משתתתף בחגיגה הלאומית הזאת.

השירות שלי לא היה קל, ראיתי חברים שלי שנפלו בקרב, ריח הדם והבשר השרוף עולה באפי מידי פעם בתקופות קשות בחיי כמו הרפס, ושנים אחרי, אפילו אמא שלי לא יודעת כמה היא היתה קרובה לאבד אותי.

המדינה שלנו נבנתה בדם, וזה לא מטאפורה, קרבות רבים מספור השאירו אלפי חללים, זה מובן, צריך להלחם, אחרי שהשמידו אותנו בתאי הגזים, לקחנו, ובכוח הזרוע הקמנו לנו מדינה.

לא אני ולא אף אחד שבוחר ללכת לשירות קרבי לא שהידים, כולנו רוצים לחיות ולהשתחרר, אבל אנחנו מבינים את השבועה הזאת, והולכים איתה עד הסוף בתקווה שלא יהיה בכך צורך.

עם כל הצער שבדבר, כל זה מובן ומקובל עליי.

לפני שנתיים, נהרגה הילה בצלאלי, ילדה בת 20 שכל החיים שלה היו לפניה, והיא נהרגה, לא בקרב, לא בשביל המדינה, שום דבר מהבולשיט שדוחפים לנו מגיל אפס תקף במקרה שלה, לא "מגש הכסף" ולא כלום, זאת אפילו לא היתה תאונה מבצעית, היא נהרגה כי מישהו החליט לחסוך כמה שקלים בברגים, וכל זה בשביל לחגוג את הקורבן של כל אילו שנהרגו בקרב, את החללים שנהרגו בשביל לקיים את הטקס הזה, אחח האירוניה.

אם בשם הציונות אותה חיילת נהרגה, זאת לא אותה ציונות שאני מכיר, אני לא שומע אף אחד שר את "התקווה" בזמן שהוא חותם על בדיקות בטיחות מפוברקות, אף דגל לא מורם תוך כדי הקריצה.

אז כמה שווים חיים של בנאדם?, אה, זה קל, הכל יחסי, המדינה שלנו שווה את החיים של כל אחד ואחד מאנשים שנתנו אותם, וגם את כל אילו שסיימו את השירות שלהם בשלום, היא באמת שווה, זה לא אומר שאנחנו לא צריכים לזכור ולבכות אותם, אבל זה אומר שבשביל שנוכל לחיות פה, כמה אנשים יצטרכו למות כל שנה, ואם שוקלים את קיום המדינה שלנו עם החיים שלהם, אנחנו נגיע, עם כל הצער שבדבר למסקנה שזו עסקה קשה אבל משתלמת.

אז כמה שווים חיים של ילדה אחת בת 20 שנהרגה בשביל שמישהו יוכל להרוויח עוד כמה שקלים?, איך העסקה נראית עכשיו, שווה?, לא?, אז זו זו לא ציונות, היא נהרגה בשביל כלום, ובאותה שנה נתנו לאמא שלה להדליק משואה, בשם מה?, איזה אידיאל המוות שלה מקדש?, שטרות כתומים של 200 ש"ח שמסודרים בחבילות יפות שמועברים מיד ליד?, לעג לרש.

אם זאת הציונות החדשה שכולם מדברים עליה, אני לא רוצה שום יד בזה, לא תולה דגל, לא שר את ההימנון ולא חוגג.

ואם צריך לתלות דגל מחוץ לחלון שלי אני אתלה דגל שחור, ואבקש סליחה מכל אותם חבר'ה שנהרגו בשביל שאני אוכל לכתוב כאן בפורום, אבל כמו בהחלפת בעלים של חברה גדולה במשק, השם אותו שם, רק ההנהלה התחלפה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הכלבה מדהימה.

הציונות זה אידאל מת. כבר לא צריך אותו.

מה שהולך היום זה סיפוק רצונות.

"אכול ושתה כי מחר נמות"

אין מחשבה על העתיד. הם רוצים הכל ועכשיו.

כמה שווים חיים של בן אדם אתה שואל? תלוי איזה ביטוח עשו לו.

אגיד לך את האמת, אף פעם לא הייתי מוכן למות בשביל מדינת ישראל.

פורסם

הכלבה מדהימה.

+1

הציונות זה אידאל מת. כבר לא צריך אותו.

מה שהולך היום זה סיפוק רצונות.

"אכול ושתה כי מחר נמות"

אין מחשבה על העתיד. הם רוצים הכל ועכשיו.

כמה שווים חיים של בן אדם אתה שואל? תלוי איזה ביטוח עשו לו.

אגיד לך את האמת, אף פעם לא הייתי מוכן למות בשביל מדינת ישראל.

+50000

עד היום חברים מהתיכון צוחקים עלי.

בזמן שהייתי בשירות חובה ונקרעתי 3שנים,הם כמעט סיימו כבר תואר ראשון ובדרך לשני.

פעם באמת היו ערכים,שווה למות בעד ארצנו ובכלל לתת כל דבר.

היום עם איך שהממשלה מתייחסת לאזרח הפשוט,זו יריקה בפרצוף לכל דבר,ויש לחשוב פעמיים לפני שעושים משהו (עבור המדינה)

לא מזמן קראתי שההון השחור (כסף ללא הצהרה עבור עבודות וכו') בשנה בארץ,עובר את ה350מיליארד ש"ח.

ת'כלס? מגיע להם.

בוקר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
סתם לעדכן את הגיבוב.

היא אמרה כן!!!

אז תודה גדולה לאקסודוס שעזר לארגן את ההצעה.

ומעכשיו שיניתי סטטוס.

מזל טוב!

יש דרך לצחצח את הלשון מבלי להקיא?

לא יודע, אבל נראה לי המים שיש לי בכיור בבית לא בסדר, לפעמים אני מצחצח את השיניים ומרגיש שעומד להקיא, היום לא הצלחתי להחזיק :(

הרגשה חרא. אני מנסה ממחר לצחצח שיניים עם מים מינרלים.

דוד תתחדש :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה שבטוח - לגבי ציונות - כבר קשה (ואפילו קשה מאוד) לראות בה טאבו.

הזמנים השתנו.

איני בטוח בעצמי אם "צריך" אותה או לא.

saay222 - במקומות שבהם היית, מותר לך לדעתי (אם ניתן לומר גם שזו זכותך המלאה) לפקפק בעניין ולא בטוח גם שאינך צודק.

מצד שני - לך ספר את זה לחיילים (הקרביים כמובן) שמתרוצצים בג'בלאות / שוכבים במארבים / צוללים וכו'. קשה לי להאמין שרובם אינם מאמינים במה שהם עושים (ניתן אולי להתווכח אם זו ציונות. אולי כן. אם היא "כדאית" ? אולי לא...).

alfa 156 2.5.

פורסם
עוד יומיים כולנו הולכים לחגוג את האורגיה הלאומית שנקראת יום העצמאות, טקסים, משואות, דגלים וציונות שנשפכת מכל חור עד שאפשר להקיא.

אני כבר שנתיים לא משתתתף בחגיגה הלאומית הזאת.

השירות שלי לא היה קל, ראיתי חברים שלי שנפלו בקרב, ריח הדם והבשר השרוף עולה באפי מידי פעם בתקופות קשות בחיי כמו הרפס, ושנים אחרי, אפילו אמא שלי לא יודעת כמה היא היתה קרובה לאבד אותי.

המדינה שלנו נבנתה בדם, וזה לא מטאפורה, קרבות רבים מספור השאירו אלפי חללים, זה מובן, צריך להלחם, אחרי שהשמידו אותנו בתאי הגזים, לקחנו, ובכוח הזרוע הקמנו לנו מדינה.

לא אני ולא אף אחד שבוחר ללכת לשירות קרבי לא שהידים, כולנו רוצים לחיות ולהשתחרר, אבל אנחנו מבינים את השבועה הזאת, והולכים איתה עד הסוף בתקווה שלא יהיה בכך צורך.

עם כל הצער שבדבר, כל זה מובן ומקובל עליי.

לפני שנתיים, נהרגה הילה בצלאלי, ילדה בת 20 שכל החיים שלה היו לפניה, והיא נהרגה, לא בקרב, לא בשביל המדינה, שום דבר מהבולשיט שדוחפים לנו מגיל אפס תקף במקרה שלה, לא "מגש הכסף" ולא כלום, זאת אפילו לא היתה תאונה מבצעית, היא נהרגה כי מישהו החליט לחסוך כמה שקלים בברגים, וכל זה בשביל לחגוג את הקורבן של כל אילו שנהרגו בקרב, את החללים שנהרגו בשביל לקיים את הטקס הזה, אחח האירוניה.

אם בשם הציונות אותה חיילת נהרגה, זאת לא אותה ציונות שאני מכיר, אני לא שומע אף אחד שר את "התקווה" בזמן שהוא חותם על בדיקות בטיחות מפוברקות, אף דגל לא מורם תוך כדי הקריצה.

אז כמה שווים חיים של בנאדם?, אה, זה קל, הכל יחסי, המדינה שלנו שווה את החיים של כל אחד ואחד מאנשים שנתנו אותם, וגם את כל אילו שסיימו את השירות שלהם בשלום, היא באמת שווה, זה לא אומר שאנחנו לא צריכים לזכור ולבכות אותם, אבל זה אומר שבשביל שנוכל לחיות פה, כמה אנשים יצטרכו למות כל שנה, ואם שוקלים את קיום המדינה שלנו עם החיים שלהם, אנחנו נגיע, עם כל הצער שבדבר למסקנה שזו עסקה קשה אבל משתלמת.

אז כמה שווים חיים של ילדה אחת בת 20 שנהרגה בשביל שמישהו יוכל להרוויח עוד כמה שקלים?, איך העסקה נראית עכשיו, שווה?, לא?, אז זו זו לא ציונות, היא נהרגה בשביל כלום, ובאותה שנה נתנו לאמא שלה להדליק משואה, בשם מה?, איזה אידיאל המוות שלה מקדש?, שטרות כתומים של 200 ש"ח שמסודרים בחבילות יפות שמועברים מיד ליד?, לעג לרש.

אם זאת הציונות החדשה שכולם מדברים עליה, אני לא רוצה שום יד בזה, לא תולה דגל, לא שר את ההימנון ולא חוגג.

ואם צריך לתלות דגל מחוץ לחלון שלי אני אתלה דגל שחור, ואבקש סליחה מכל אותם חבר'ה שנהרגו בשביל שאני אוכל לכתוב כאן בפורום, אבל כמו בהחלפת בעלים של חברה גדולה במשק, השם אותו שם, רק ההנהלה התחלפה.

+100000000000000000000000000

תודה על זריקת האמת לפרצוף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מצד שני - לך ספר את זה לחיילים (הקרביים כמובן) שמתרוצצים בג'בלאות / שוכבים במארבים / צוללים וכו'. קשה לי להאמין שרובם אינם מאמינים במה שהם עושים (ניתן אולי להתווכח אם זו ציונות. אולי כן. אם היא "כדאית" ? אולי לא...).

אמונה זה עניין משתנה. אני חושב שבגיל 18 רוב הנוער רוצה לתרום למדינה ומאמין ב"קרבי זה הכי אחי". קל למערכת החינוך למכור לנו את זה. אחרי שמתגייסים תפיסת המציאות משתנה, האמונה הזאת מתחילה להתערער. אחרי שמשתחררים ונופלים לעולם האמיתי זה רק גובר ובכל פעם שמוצאים מעטפה חומה בדואר פולטים איזה "כוסאומו המדינה הזאת" עסיסי כזה.

כמובן שזה לא מתייחס לכולם אבל כנראה גם לא מאפיין רק מעטים.

פורסם

הסיפור של הילה שובר לי את הלב כל פעם מחדש.

כל שנה שעוברת אני מתחיל להבין את גודל הטרגדיה של המשפחה.

כל שנה שעוברת אני מבין, שהמדינה הזו, המדינה הזו מאבדת זכות קיום לגיטימית.

איבדנו צלם אנוש.

לא בגלל "כיבוש", לא בגלל מלחמות וגם לא בגלל חוק גיוס חובה.

איבדנו צלם אנוש, כי החלטנו לקדש את ערכי הכסף והממון במקום את ערך החיים והאדם.

איבדנו צלם אנוש כי התחלנו לסגוד לעבריינים וכוכבני ריאלטי.

איבדנו צלם אנוש, כי ילדה קטנה מתה בגלל שדגנרט אחד רצה לחסוך כסף, משפחה שלמה נהרסה,

ואף אחד עדיין לא הועמד לדין, וגם שיעמוד מערכת המשפט האימפוטנטית לא תיהיה מסוגלת לעשות כלום.

אז הוא יצא , וימשיך בחייו.

והזמן יעבור ואנחנו נשכח ונמשיך הלאה, אבל היא ומשפחתה יהיו תקועים באותו יום ארור לעד.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

ציונות יש,הייתה ותמשיך להיות.גם כיבוש מעולם לא היה.

יום העצמאות זה אחד המועדים הכי שמחים לדעתי.

שיהיה שבוע מצוין :)

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...