Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא ממש מפרש. זו לא דעתי. ציינתי מספר עובדות שהרבה אנשים אוהבים לשכוח. פשוט הכיבוש הוא עובדה. זה לא שיש כיבוש או אין, מאמין או לא מאמין. כיבוש היה, אחר כך מלחמה והיום התוצאות לפנינו. השאלה היא לא בדבר כיבוש, אלא מה עושים הלאה.

אז הכיבוש הוא בזמן הווה או בזמן עבר?

זה לא אישי כלפיך אבל כל השקרים האלה מרתיחים אותי.

העובדות הן ששקר ה"כיבוש" זה אינטרס פלשתיני ראשון במעלה, ועוד יותר מזה יש להם אינטרס עליון שלא להכריז על מדינה.

כל עוד הם לא הכריזו על מדינה לא צריך לעשות בחירות, אם לא צריך לעשות בחירות אין סיכון שחמאס ישתלט גם על הגדה המערבית, בינתיים אבו מאזן הוא שליט טוטליטרי (אם כי לא אחד מוצלח מי יודע מה) בדיקטטורה.

אם אין מדינה אבו מאזן לא צריך לתת מענה למה בערך שליש מהצעירים בגדה המערבית מובטלים, מאשימים את ישראל שלא רוצה להכניס אותם לעבוד פה, כאילו שמישהו חייב להם משהו, כאילו שהם היו יכולים להיכנס לארה"ב ולעבוד שם בלי אישורים.

שם קוראים לזה Illegal Aliens, שם עם נוכחות, כמעט חייזרים, אצלנו יש לזה שם מכובס, שב"חים, שוהים בלתי חוקיים, הם שוהים פה, הם פשוט לא חוקיים, בטעות, בתקלה כלשהי, משהו שהשתבש בדרך הם לא חוקיים.

כל עוד הם מציגים כאילו יש כיבוש הם מקבלים כספים, ממדינות אירופה, מארה"ב, מהאו"ם, ממדינות ערב.

כולם יודעים שאין כיבוש אבל משחקים בשביל המצלמה, ככה אבו מאזן שולט בעמך שלו, ככה המלך עבדאללה שולט בעמך שלו (למרות שהפלשתינים בירדן הם רוב והוא בכלל האשמי), ככה א-סיסי שולט בעמך במצרים וככה ניסה אסד לשלוט בעמך בסוריה.

"כולם צריכים להתאחד כי ישראל קיימת וכי היא הכובש האכזר, צריכים להתאחד למען אחינו הפלשתינים" (אותם אחים שאנחנו עודדנו לברוח לפני שהכרזנו מלחמה, אמרנו להם שאנחנו נחסל את ישראל תיק תק, נזרוק את היהודים לים והם יוכלו לחזור הביתה, אותם אחים שמאז אנחנו שומרים אותם סגורים במחנות הפליטים שלהם, חס וחלילה שיתקדמו הלאה, שימצאו לעצמם חיים, זה הורס את האשליה).

ההכנות לחתונה....וואי וואי.

אחרי סינון קפדני של המוזמנים שכוללים חברים שלי (אלה שבטוח יבואו) + משפחה שלי ושלה + חברים של ההורים - המינימום עומד על 300 מוזמנים.

לקראת החתונה אני יעשה וידוי של המוזמנים, ההערכות שלי עומדות על 350-400 מוזמנים.

אמא של הכלה ואני רוצים את יום חמישי (אצלי זה הכי נוח לחברים, והמשפחה שלה מגיעה מהצפון), אני יודע שזה יקר יותר, אבל אני מוכן לשלם את האקסטרא הזאת.

עדיף חמישי, טיפה יותר יקר, אבל שווה כל שקל.

הח"מ התחתן ביום חמישי, והייתי בכמה חתונות של חברים שלא היו בחמישי, ההבדל עצום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

המון טקסט נכון על "העם" השני בארצנו..

אני היחידי שחושב שהמילה "פלשתינים" מפוברקת? אוקיי יש פלישתים בתנ"ך,אבל זה ההקשר היחידי?

קראו לי נאיבי אבל הערבים הביאו על עצמם את הצרות שלהם,ואנחנו כעם מזוכיסט אוהב צרות ופעם אחרי פעם יוצאים סמרטוטים.

אין רף תחתון כלשהו שלא אמורים לעבור? קו אדום? תחתית כלשהי שלא אמורים להגיע אליה? נראה כאילו כלו כל הקיצים (all hell breaks lose)

עדיף חמישי, טיפה יותר יקר, אבל שווה כל שקל.

הח"מ התחתן ביום חמישי, והייתי בכמה חתונות של חברים שלא היו בחמישי, ההבדל עצום.

לגמרי עדיף חמישי,אחוז גדול מהאנשים עדיין לא עובד בשישי (או לפחות זה נתון לבחירה),ואין יותר מטוב מללכת באירוע בידיעה שאפשר "להתפרע" כי לא עובדים מחר.

להבדיל מכל יום אחר בשבוע שמרתיעים את עצמנו כי "יאללה בוא נלך,עובדים מחר וצריך לקום מוקדם וזה.." :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

המילה פלשתינים לגמרי מפוברקת, אבל לצערי נראה שהמילה הזו הכתה שורשים עמוק מדי בתודעה העולמית, אני לא חושב שאפשר להפטר ממנה.

לחלוטין אנחנו עם מזוכיסטי, אנחנו כבר 66 שנים מתנצלים על זה שלא הצליחו להשמיד אותנו באף מלחמה.

ולגבי יום חמישי גם מי שעובד בשישי זה יום קצר, אז יש גם כאלה שיגידו "לא נורא זה יום קצר, נלך עייפים".

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה לא היחידי

זה כמו שהטורקים בגרמניה פתאום יקומו וידרשו מדינה ועוד יטענו שהם שם אלפי שנים...

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

כמו שאמרתי האולמות כבר מודעים לזה ורוב ימי חמישי לחצי השנה הקרובות כבר סגורים.

המחירים בהתאם, אבל ככה זה...יש לי גם מוזמנים מאילת וגם מכרמיאל והחתונה תהיה באיזור השפלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל אחד יכול תמיד לרצות\לדרוש כמה שבא לו,על מה שבא לו,אין פסול בזה

האם הוא\הם יקבלו בפועל? זה כבר משהו אחר לחלוטין ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
כמו שאמרתי האולמות כבר מודעים לזה ורוב ימי חמישי לחצי השנה הקרובות כבר סגורים.

המחירים בהתאם, אבל ככה זה...יש לי גם מוזמנים מאילת וגם מכרמיאל והחתונה תהיה באיזור השפלה.

את התאריך לחתונה שלי קבענו כמעט שנה קדימה (נדמה לי שבסביבות אוקטובר קבענו לתחילת יולי), בגלל החוסר התפשרות על יום חמישי.

יש כבר אולם?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש כמה מועמדים...חצר נצר ליד רמלה, הרמוניה בצומת כנות ועוד שני אולמות בנס ציונה וצומת ביל"ו.

עדין מחפש, עדיפות לאולם עם גישה נוחה לכביש 6.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני התחתנתי בנסיה, תבדוק, האולם מדהים, היחס בכמה רמות מעל האחרים, וממש קרוב לכביש 6

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הניסיון האישי שלי לא רלונטי, אבל לאשתי יש בת דודה שבתה עשתה את המעשה החכם ביותר: נתנו למשפחה ולחברים (אין לי מושג כמה אבל הרבה מאד) "פקודת התראה" - הודיעו שתהיה חתונה, אבל עדיין אין מועד. המתינו כמה שבועות עד שבאולם העדיף להם התבטלה חתונה - ואז "השתלטו" על הערב, והודיעו למוזמנים בהתראה של שבועיים - שלושה. התחתנו ב"חוות רונית" היוקרתית בערך בחצי המחיר הרגיל. איני יודע את הפרטים כיצד תאמו את כל הגורמים, אבל העובדה היא שהזוג הצעיר הצליח לקיים חתונה כלבבו במקום יקר ובמחיר נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אכן עובדה. אבל לעובדות יש כמה משמעויות שונות לגמרי, הכל תלוי בדרך ההצגה. לרוב האנשים, המילה "כיבוש" אוטומטית מעלה תמונה של אומת בריונים רודה בעם חסר ישע. אני לא חושב שזה מתאר את המציאות.

נכון מאוד. מה שאתה מתאר זה בדיוק מה שמכעיס אותי. השימוש הלא נכון, וסילוף המילה כיבוש. כרגיל, הכל נוסע מחוסר ידע. כמו שכותבים "מחקר מדעי" בפרסומת ואנשים מאמינים. מומחי תעמולה מומחים בניצול חוסר ידע של ציבור, וציבור כידוע, הרבה פחות שקול מהפרט לחוד.

אז הכיבוש הוא בזמן הווה או בזמן עבר?

עבר. כיבוש, כמו שכובשים שטח. באנו, נלחמנו במלחמה, ניצחנו ולקחנו. זהו, נגמר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עבר. כיבוש, כמו שכובשים שטח. באנו, נלחמנו במלחמה, ניצחנו ולקחנו. זהו, נגמר.

אבל לא, רוצים שתחזיר מה שלקחת ותפסיק את ה"כיבוש" הזה.

בגלל זה כתבתי קודם שאני לא מאמין שיש פה כיבוש כמו שהתעמולה הפלסטינית מציגה את זה. יש שלטון ויש מתנגדים.

היום נסעתי ליד נהג מונית עצבני מצד שמאל וסתומה שלא עוברת לימין לפניו במשך דקות ארוכות. יוצא ששמעתי 3 צפירות היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה רצו להעביר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...