Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עדיין סופ"ש בניכר,לא נראה את בנצי או טחינה עד מחר בצהריים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק,לוקח את דבריי בחזרה.

רז,הנא הסר תגובתי הקודמת,שמה לא ייטעו בעתיד תינוקות בית רבן :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך שינית את מה שכתוב מעל הקסדות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נ.ב

סורי אם התגובה הזאת היא לא ברוח הפורום, אבל אני לא טרול, זאת בעיה אמיתית מהחיים שלי ואשמח להתייחסות רצינית כי אני לא מבין בנושא כלום.

למה הכוונה "עברה דברים מזעזעים בחיים"?

כלומר, יש לזה קשר כלשהו לסיפור שלך?

Gn'f'R

פורסם (נערך)

''ילד'' לך תדבר עם מרק10 הוא מומחה בתחום הצינורות.

ותמשיך לשכב איתה בלי קונדום, רק תברר כמה מקבלים על ילד בביטוח לאומי.

לך תדע אולי זה משתלם,

ואולי בכלל הוא לא יהיה שלך, הרי היא חובבת סטוצים.

עריכה אחרונה על ידי Nightstalker

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
אני צריך עצה של מנוסים ממני: אני בן 19 והכרתי בחורה ממש מגניבה, בגילי. יש לנו כימיה מעולה ואנחנו חברים ממש טובים. אתמול שכבנו (סתם זיון, אנחנו בינתיים לא זוג) והיא ממש רצתה שאני אהיה בלי גומי כי לטענתה יש לי כלי עבה שכואב לה מאוד בלי סיכוך. שאלתי מה לגבי חומר סיכה והיא אמרה שהיא ניסתה את זה בעבר וזה לא עובד. היא טיפה התעקשה, ואני טיפה התעקשתי בחזרה, והיא התנצלה ואמרה שהיא חרמנית מאוד אבל לא רוצה ללחוץ עלי לעשות דברים שאני לא רוצה. היא אומרת שהיא על גלולות נגד הריון ועושה בדיקות איידס מפעם לפעם, כשהתוצאה האחרונה התקבלה לפני 4 ימים. היו לנו הרבה מאוד שיחות והיא סיפרה לי דברים מזעזעים שהיא עברה בחיים, אני סומך עליה, ועדיין אני חייב לברר לפני שאני עושה כזה צעד. בהחלט יכול להיות שנהיה זוג בעתיד, אבל כרגע אנחנו ידידים. מה אני עושה?

אגב, היא אומרת שסטוצים היא תמיד מקיימת עם קונדום, ובמקרה שלי היא סומכת עלי יותר מאשר שהיא סומכת על אחרים ולכן היא לא חוששת להיות איתי בלי הגומי.. לא הבנתי את ההיגיון.

נ.ב

סורי אם התגובה הזאת היא לא ברוח הפורום, אבל אני לא טרול, זאת בעיה אמיתית מהחיים שלי ואשמח להתייחסות רצינית כי אני לא מבין בנושא כלום.

תתחיל להתייחס לזוגיות ובחורות בצורה אחרת. מה זה סתם זיון ? אתה השפרצת והיא לא גמרה ?

כואב לה לא בגלל שיש לך מקל עבה אלא בגלל סיבות אחרות כגון: בעיה בווגינה, התכווצות לא רצונית, חוסר סיכוך טבעי מהרבה סיבות.

בעיות נפשיות שנגרמו לה מהעבר עלולות לגרום לכאבים בזמן החדירה כתוצאה מהתכווצות וחוסר סיכוך טבעי.

בקש ממנה לקפוץ לביקור אצל גניקולוג.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

בשביל שזה יהיה הגיוני, זאת חייבת להיות לפחות הפעם השנייה.

אחרת איך היא ידעה מה כואב ולמה, או שברגע שהיא ראתה את ה"כלי" הלסת שלה נשמטה והיא אמרה "אין מצב שכל זה יכנס לשם, תוריד 5 מיקרון של לייטקס".

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
תתחיל להתייחס לזוגיות ובחורות בצורה אחרת. מה זה סתם זיון ? אתה השפרצת והיא לא גמרה ?

כואב לה לא בגלל שיש לך מקל עבה אלא בגלל סיבות אחרות כגון: בעיה בווגינה, התכווצות לא רצונית, חוסר סיכוך טבעי מהרבה סיבות.

בעיות נפשיות שנגרמו לה מהעבר עלולות לגרום לכאבים בזמן החדירה כתוצאה מהתכווצות וחוסר סיכוך טבעי.

בקש ממנה לקפוץ לביקור אצל גניקולוג.

שנינו גמרנו והכל, אבל אנחנו לא זוג - אנחנו פשוט מיודדים. כלומר אין מחויבות. יש לה סיכוך טבעי, היא רטובה לגמרי, ועדיין כואב לה - היא אומרת שזה קורה כי אין סיכוך גם מהצד שלי.

לוקו, הקשר לסיפור שלי הוא שהיא סיפרה לי כל מיני סיפורים אישיים שהיא לא סיפרה לאנשים אחרים ("איתך זה אחרת.." - היא אמרה שמתחילים להיות לה רגשות כלפי), כמו למשל, שאנסו אותה בגיל 16, היא נכנסה להריון ועברה הפלה. העניין הוא שהיא רוצה שאני אסמוך עליה לחלוטין בגלל דברים כאלה שהיא סיפרה לי. לא נראה לי שהיא מחפשת להיכנס להריון בגיל 19, היא לא איזה רווקה בת 35. היא אומרת שהיא על גלולות ולזה אני מאמין. מה שכן, אני מפחד שאולי היא לא מי שהיא אומרת שהיא, ובעצם יש לה איידס והיא מחפשת להדביק את כולם בגלל איזה פאק נפשי כזה או אחר (מדי פעם יש כאלה סיפורים..). היא אומרת שאני היחיד שהיא סומכת עליו להיות בלי גומי והיא תמיד מכריחה אחרים לשים. היא אמרה שאין לה בעיה להראות לי בדיקת איידס שהיא עברה (הבדיקה הייתה לפני איזה שבוע ומאז היא שכבה רק עם קונדומים, לגבי אורלי אני לא בטוח אם זה מדביק או לא). מה שכן, לא נעים לי אשכרה לבקש את הבדיקה, זה כמו להגיד "אני לא סומך עליך בשיט". אולי באמת היא צריכה גניקולוג או משהו.. למרות שזה קורה רק איתי, שלי יותר עבה משל היזיזים האחרים שלה :roll:..

פורסם

לא משנה מאיזה צד הסיכוך.

יש נשים שכואב להן. כמו שאמרו, לפעמים זה ממקום נפשי. לא בהכרח.

בדיקות איידס נותנות לך תוצאות לשלושה חודשים אחורה.

זה לא עוזר בשיט שהשבוע היא לא שכבה עם אנשים בלי קונדום.

ותכלס, איידס זה לא הכל. גם עגבת זה לא להיט.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מאוחר מדי לערוך.

לרוב אחרי בערך 20 דקות הקונדום מתייבש קצת וצריך להחליף. אחרת באמת יכול לכאוב.

ויכול להיות שאתה צריך להחליף סוג. יש כאלה שפשוט לא עושים את העבודה. אני הכי מרוצה מהדורקס elite.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
יש לה סיכוך טבעי, היא רטובה לגמרי, ועדיין כואב לה - היא אומרת שזה קורה כי אין סיכוך גם מהצד שלי.

הא?!

איזה מין סיכוך צריך להיות מהצד שלך?

מתחדשת*

• תוכן חדש...