Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש מן הפח אל הפחת אה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1) רק צ'ק בנקאי,אל תסתובב עם מזומן (אלא אם כן הרכב שווה 4-5K ואז זה לא הרבה כסף בכיס)

2) תשלום כמובן לאחר הבדיקה ולפני העברת בעלות (לא חסרים חרטטנים שינסו לערבב אותך)

3) כשאתם בבנק והפקדת את הצ'ק,וודא שהכל תקין והכסף בחשבון ורק אז תסעו לדואר להעברת בעלות (סלורייד,זה חוק לא כתוב שהקונה משלם העברת בעלות,כי הוא הקונה...מה ההגיון שהמוכר ישלם פעמיים [בעת הקניה והמכירה] ?)

4) אני החתמתי את הקונה על זכרון דברים בדואר,בעת העברת בעלות\בדיקת משכון,עבר חלק ושנינו יצאנו מחויכים.

אם יש לך עוד שאלות - תפגיז.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה לא כסף שלי לא רכב שלי וגם הרכב החדש לא בשבילי, זה בשביל המשפחה אז אין לי מילה בבחירה.

כמעט הצלחתי לשכנע על המזדה 3 החדשה מנוע 2000 אבל לא הצלחתי בסוף. הוחלט לקחת פריוס, לפחות הוא נוח וחסכוני.

באותו מחיר יש את ה208GTI. עד מתי אסע על עגלות!!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
1) רק צ'ק בנקאי,אל תסתובב עם מזומן (אלא אם כן הרכב שווה 4-5K ואז זה לא הרבה כסף בכיס)

2) תשלום כמובן לאחר הבדיקה ולפני העברת בעלות (לא חסרים חרטטנים שינסו לערבב אותך)

3) כשאתם בבנק והפקדת את הצ'ק,וודא שהכל תקין והכסף בחשבון ורק אז תסעו לדואר להעברת בעלות (סלורייד,זה חוק לא כתוב שהקונה משלם העברת בעלות,כי הוא הקונה...מה ההגיון שהמוכר ישלם פעמיים [בעת הקניה והמכירה] ?)

4) אני החתמתי את הקונה על זכרון דברים בדואר,בעת העברת בעלות\בדיקת משכון,עבר חלק ושנינו יצאנו מחויכים.

אם יש לך עוד שאלות - תפגיז.

כשמכרתי אני שילמתי את העברת הבעלות, כי רציתי למכור. אותו דבר כשקניתי-המוכר שילם את זה.

זה רק מוכיח שאין בזה חוקים חד משמעיים והכל תלוי בבעלי העסקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שבת שלמה בלי הודעה אחת בגיבוב = שנת חורף או מוות קליני?

פורסם

התנקשות, זה מה שהיה פה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה עם איזה משא ומתן מרתוני להחזיר את כל אלה שעברו למה נשמע?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש נפולת של נמושות.

פורסם (נערך)

אני צריך עצה של מנוסים ממני: אני בן 19 והכרתי בחורה ממש מגניבה, בגילי. יש לנו כימיה מעולה ואנחנו חברים ממש טובים. אתמול שכבנו (סתם זיון, אנחנו בינתיים לא זוג) והיא ממש רצתה שאני אהיה בלי גומי כי לטענתה יש לי כלי עבה שכואב לה מאוד בלי סיכוך. שאלתי מה לגבי חומר סיכה והיא אמרה שהיא ניסתה את זה בעבר וזה לא עובד. היא טיפה התעקשה, ואני טיפה התעקשתי בחזרה, והיא התנצלה ואמרה שהיא חרמנית מאוד אבל לא רוצה ללחוץ עלי לעשות דברים שאני לא רוצה. היא אומרת שהיא על גלולות נגד הריון ועושה בדיקות איידס מפעם לפעם, כשהתוצאה האחרונה התקבלה לפני 4 ימים. היו לנו הרבה מאוד שיחות והיא סיפרה לי דברים מזעזעים שהיא עברה בחיים, אני סומך עליה, ועדיין אני חייב לברר לפני שאני עושה כזה צעד. בהחלט יכול להיות שנהיה זוג בעתיד, אבל כרגע אנחנו ידידים. מה אני עושה?

אגב, היא אומרת שסטוצים היא תמיד מקיימת עם קונדום, ובמקרה שלי היא סומכת עלי יותר מאשר שהיא סומכת על אחרים ולכן היא לא חוששת להיות איתי בלי הגומי.. לא הבנתי את ההיגיון.

נ.ב

סורי אם התגובה הזאת היא לא ברוח הפורום, אבל אני לא טרול, זאת בעיה אמיתית מהחיים שלי ואשמח להתייחסות רצינית כי אני לא מבין בנושא כלום.

עריכה אחרונה על ידי GreatSavana
פורסם

תגיד לה שתתעשת על עצמה ומהר,ואתה תמשיך רק עם גומי (אלא אם כן מתאים לך להיות אבא בזמן הקרוב)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה סומך עליה באמת, אחרי שלושה חודשים ללא מין עם אחרים (בהם אתם רק עם קונדום), תעשו בדיקה.

ותחליטו בהתאם לפלוס או מינוס.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בהתאם לתגובה של בנצי אולי כדאי להוסיף טחינה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...