Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שנינו גמרנו והכל, אבל אנחנו לא זוג - אנחנו פשוט מיודדים. כלומר אין מחויבות. יש לה סיכוך טבעי, היא רטובה לגמרי, ועדיין כואב לה - היא אומרת שזה קורה כי אין סיכוך גם מהצד שלי.

לוקו, הקשר לסיפור שלי הוא שהיא סיפרה לי כל מיני סיפורים אישיים שהיא לא סיפרה לאנשים אחרים ("איתך זה אחרת.." - היא אמרה שמתחילים להיות לה רגשות כלפי), כמו למשל, שאנסו אותה בגיל 16, היא נכנסה להריון ועברה הפלה. העניין הוא שהיא רוצה שאני אסמוך עליה לחלוטין בגלל דברים כאלה שהיא סיפרה לי. לא נראה לי שהיא מחפשת להיכנס להריון בגיל 19, היא לא איזה רווקה בת 35. היא אומרת שהיא על גלולות ולזה אני מאמין. מה שכן, אני מפחד שאולי היא לא מי שהיא אומרת שהיא, ובעצם יש לה איידס והיא מחפשת להדביק את כולם בגלל איזה פאק נפשי כזה או אחר (מדי פעם יש כאלה סיפורים..). היא אומרת שאני היחיד שהיא סומכת עליו להיות בלי גומי והיא תמיד מכריחה אחרים לשים. היא אמרה שאין לה בעיה להראות לי בדיקת איידס שהיא עברה (הבדיקה הייתה לפני איזה שבוע ומאז היא שכבה רק עם קונדומים, לגבי אורלי אני לא בטוח אם זה מדביק או לא). מה שכן, לא נעים לי אשכרה לבקש את הבדיקה, זה כמו להגיד "אני לא סומך עליך בשיט". אולי באמת היא צריכה גניקולוג או משהו.. למרות שזה קורה רק איתי, שלי יותר עבה משל היזיזים האחרים שלה :roll:..

בחור, תחתוך משם ומהר. אתה לא רוצה להיכנס לתוך הבלאגן הזה. בכל המובנים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום בבוקר, פקק סטנדרטי במחלף דניאל (כביש 1 ו-6 מחוברים), לפניי איזה חמור ביונדאי אקסנט לבנה דור אחרון (לפני ה-i25), לוקח לו כל פעם זמן להבין שמתקדמים, לוקח לו זמן להבין שבולמים.

דפקתי לו צפירה שישים לב לפאקינג כביש, הבחור סטה בחדות שמאלה משמאל לקו הלבן, נעמד שם, חיכה שאני אעבור והשתלב מאחוריי.

ואז הבנתי בדיוק מה הוא עושה, החתיכת אידיוט הזה קורא תהילים באמצע שהוא נוהג.

כמה טימטום יכול להיות בבנאדם?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שמפגר אצל ה"צדיק" הזה שגם מבחינת הדת הוא עובר עבירה. מה שהוא עושה זה בערך כמו לשדוד הומלס ולשים את הכסף בקופת צדקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כולכם ילדים!

נסיך, יונה זה כבר כמה שנים טחינות בלאי, היום טחינה זה אך ורק "אבו (הרבי) עייש" משכם.

אחרי שתנסו, לא תוכלו לחזור לאף טחינה אחרת.

949.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה שמפגר אצל ה"צדיק" הזה שגם מבחינת הדת הוא עובר עבירה. מה שהוא עושה זה בערך כמו לשדוד הומלס ולשים את הכסף בקופת צדקה.

אהבתי את ההשוואה, באמת יש משהו דומה בזה.

כולכם ילדים!

נסיך, יונה זה כבר כמה שנים טחינות בלאי, היום טחינה זה אך ורק "אבו (הרבי) עייש" משכם.

אחרי שתנסו, לא תוכלו לחזור לאף טחינה אחרת.

[ATTACH=CONFIG]381028[/ATTACH]

איפה מוצאים את זה? בהנחה שאני ממש לא מתכוון להגיע לשכם?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הם משווקים לכל הארץ אבל לא ממש לסופרים.

נסה בחנויות ערביות בסביבתך (יפו, משולש, ואדי ערה, כפרי הצפון וכו').

יכול להיות מעניין להרים אליהם טלפון ולשאול איפה משווקים באזורך, הטלפון על האריזה הוא 9729-2371678

מתי התקשרת פעם אחרונה לשכם? :wink:

יש אפילו אתר!

הנה בלוג שמפרט שני מקומות שניתן לרכוש בתל אביב, שים לב, הם מציינים שם מחיר של 20 ש"ח לאריזת 440 גרם בעוד שאותה אריזה שקניתי אתמול בואדי ערה עלתה לי 11 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הם משווקים לכל הארץ אבל לא ממש לסופרים.

נסה בחנויות ערביות בסביבתך (יפו, משולש, ואדי ערה, כפרי הצפון וכו').

יכול להיות מעניין להרים אליהם טלפון ולשאול איפה משווקים באזורך, הטלפון על האריזה הוא 9729-2371678

מתי התקשרת פעם אחרונה לשכם? :wink:

יש אפילו אתר!

בבית שמש אין חנויות ערביות, יש את כל איזור ירושלים והכפר חוסאן, אבל אני כמעט ולא נוסע לאיזור ירושלים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
שנינו גמרנו והכל, אבל אנחנו לא זוג - אנחנו פשוט מיודדים. כלומר אין מחויבות. יש לה סיכוך טבעי, היא רטובה לגמרי, ועדיין כואב לה - היא אומרת שזה קורה כי אין סיכוך גם מהצד שלי.

לוקו, הקשר לסיפור שלי הוא שהיא סיפרה לי כל מיני סיפורים אישיים שהיא לא סיפרה לאנשים אחרים ("איתך זה אחרת.." - היא אמרה שמתחילים להיות לה רגשות כלפי), כמו למשל, שאנסו אותה בגיל 16, היא נכנסה להריון ועברה הפלה. העניין הוא שהיא רוצה שאני אסמוך עליה לחלוטין בגלל דברים כאלה שהיא סיפרה לי. לא נראה לי שהיא מחפשת להיכנס להריון בגיל 19, היא לא איזה רווקה בת 35. היא אומרת שהיא על גלולות ולזה אני מאמין. מה שכן, אני מפחד שאולי היא לא מי שהיא אומרת שהיא, ובעצם יש לה איידס והיא מחפשת להדביק את כולם בגלל איזה פאק נפשי כזה או אחר (מדי פעם יש כאלה סיפורים..). היא אומרת שאני היחיד שהיא סומכת עליו להיות בלי גומי והיא תמיד מכריחה אחרים לשים. היא אמרה שאין לה בעיה להראות לי בדיקת איידס שהיא עברה (הבדיקה הייתה לפני איזה שבוע ומאז היא שכבה רק עם קונדומים, לגבי אורלי אני לא בטוח אם זה מדביק או לא). מה שכן, לא נעים לי אשכרה לבקש את הבדיקה, זה כמו להגיד "אני לא סומך עליך בשיט". אולי באמת היא צריכה גניקולוג או משהו.. למרות שזה קורה רק איתי, שלי יותר עבה משל היזיזים האחרים שלה :roll:..

אתה מבין את האבסורד? מי אמר שהבעיה הנפשית שלה זה לא דווקא איידס אלא להכנס להריון?

אבל אתה יכול להיות רגוע, יש יותר סיכויים שתהפוך לאבא בעוד 9 חודשים מאשר שנדבקת באיידס.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

אפשר לנסות מין בצורה אחרת (בתחXת) ואז אין סיכוי להריון. אההה...שכחתי יש לך מקל עבה אז גם פה תהייה בעיה :?

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה מבין את האבסורד? מי אמר שהבעיה הנפשית שלה זה לא דווקא איידס אלא להכנס להריון?

אבל אתה יכול להיות רגוע, יש יותר סיכויים שתהפוך לאבא בעוד 9 חודשים מאשר שנדבקת באיידס.

כי בשביל הריון היא לא צריכה אותי, יש לה כמה יזיזים פעילים בזה הרגע ובטוח שלא כולם מתעקשים על גומי. עם האקס שלה היא שוכבת בלי קונדום כי הוא בדוק.

פורסם

רק לי נשמע קצת לא נחמד כל הסיפור הזה? בחורה עם בעיות נפשיות ועבר בעייתי מספקת את צרכי החברים מסביב, כולם יודעים וכולם בסדר עם זה והבעיה היא הקונדום? גם בעידן המשוחרר והחופשי שלנו, אני מרגיש שיש קצת בעיה בכל הסיטואציה הזו וכמובן ניצול של המצב.

מצטער על הרס החגיגות, אבל לפחות יש לך כלי רציני.

פורסם (נערך)
רק לי נשמע קצת לא נחמד כל הסיפור הזה? בחורה עם בעיות נפשיות ועבר בעייתי מספקת את צרכי החברים מסביב, כולם יודעים וכולם בסדר עם זה והבעיה היא הקונדום? גם בעידן המשוחרר והחופשי שלנו, אני מרגיש שיש קצת בעיה בכל הסיטואציה הזו וכמובן ניצול של המצב.

מצטער על הרס החגיגות, אבל לפחות יש לך כלי רציני.

אני לא מסכים איתך. היא מספקת את הצרכים של עצמה בראשונה. היא גם דו מינית. היא יוזמת הכל, זה לא שמכריחים אותה. בבעיות שלה היא טיפלה בעזרת פסיכולוגים ופסיכיאטרים, ונכון לעכשיו היא הרבה יותר יציבה מבעבר. זה לא שהיא נותנת לכל החבר'ה ולא מקבלת תמורה. לפי התפיסה שלי, אם גבר שמזיין הוא גבר-גבר, אישה שמזיינת היא ליברלית, מודרנית, ולא שרמוטה.

עריכה אחרונה על ידי GreatSavana

• תוכן חדש...