Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. יציבות נפשית זה דבר יחסי. אצלה כנראה זה נתון גם לשינויים.

ב. אני חושב שאתה נכנס להרפתקה ולא הבנת מספיק טוב את מה שהחבר'ה הסבירו לך דיי בעדינות.

alfa 156 2.5.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי בשביל הריון היא לא צריכה אותי, יש לה כמה יזיזים פעילים בזה הרגע ובטוח שלא כולם מתעקשים על גומי. עם האקס שלה היא שוכבת בלי קונדום כי הוא בדוק.

זה שהיא אומרת לך שהוא בדוק - לא אומר כלום.

גם אם כן והוא אומר לה שהוא בדוק - לא אומר כלום.

וגם אם הוא באמת בדוק - זה לא אומר כלום, כי אתה לא יודע מה הוא עושה ועם מי.

סקס לא מוגן זה רק עם פרטנר קבוע, וכשיש בלעדיות מוחלטת על היעדר הגנה. אחרת אתה שם את החיים שלך על שיקול דעת של אנשים שחושבים עם הזין שלהם.

לא מבין למה אתה ממשיך לנסות לשכנע. זה לא עניין של השקפה, אלא של נכון ולא נכון.

אני לא מסכים איתך. היא מספקת את הצרכים של עצמה בראשונה. היא גם דו מינית. היא יוזמת הכל, זה לא שמכריחים אותה. בבעיות שלה היא טיפלה בעזרת פסיכולוגים ופסיכיאטרים, ונכון לעכשיו היא הרבה יותר יציבה מבעבר. זה לא שהיא נותנת לכל החבר'ה ולא מקבלת תמורה.

זה שהיא מספקת את הצרכים שלה זה ברור. זה שאלו בהכרח צרכים מיניים - לא חד משמעי בכלל.

לא חסרות נשים שמפצות על חוסר אהבה/אכפתיות/אינטימיות בטונות של סקס עם כל מי שקורץ לה.

ברור שזה לא אונס, אבל יש פה עצימת עיניים לעובדה שזה נובע ממקום של חולשה. וזה שלילי בעיני, ולא הייתי רוצה שאחותי הקטנה תהיה במצב הזה, לכן לא הייתי לוקח חלק פעיל בזה קשר. אבל כל אחד וההחלטות שלו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה נהיה פה???

לא יודע אם כל מה שאתה מספר זה אמת, או שאתה ממציא את הכל אבל בכל מקרה הסיפור הזה הזוי ואני לא מבין את המטרה בפרסום הסיפור.

ה"בעייה" שאתה מציג היא לא בעייה בכלל, זה ברור שהבחורה לא לגמרי all there, בן אדם עם טיפת היגיון ושליטה עצמית היה מפסיק כל קשר מיני איתה, אז השאלה "עם קונדום או לא?" כלל לא רלוונטית.

אם נניח ולבחורה יש איבר שמחולל ניסים ומגשים משאלות, ואתה מחליט שאתה לא יכול לוותר עליו אז תבין שאתה לוקח סיכון שהדברים הבאים יקרו:

1) אתה תהפוך להיות אבא לילד עם אמא לא הכי נורמלית ותשלול לעצמך כל סיכוי לחיים נורמלים

2) אתה תתפוס איזו מחלה שתגרום לכלי שלך לנשור וחבל, כי הוא עבה.

3) הסיפור הזה ייחשף בכלי התקשורת ואתה תעמוד למשפט ביחד עם שאר היזיזים ועם עוד הרבה *ילדים אחרים כמוכם שכל מה שהם רצו זה לז**ן.

כאשר אם תבחר לקיים קשר מיני איתה אז אתה מגדיל באופן משמעותי עד וודאי שמקרים 1 ו-2 יתממשו (מקרה 3 יקרה או לא בלי קשר להחלטה שלך).

**נשמע לי כמו מקרה קלאסי שצריך להיות מטופל על ידי שירותי הרווחה.

*אני מניח שאתה ילד בן 17 ומטה מהשאלה. אם אתה בוגר יותר אז סלח לי, אבל אין לי מושג איך הדבר היחיד שמטריד אותך בכל הסיפור הזה זה הקונדום.

**מקווה שסיפורה של הבחורה יגיע לרווחה, ולא הסיפור על הכלי המופלא בצירוף השאלה "עם קונדום או לא?".

אז בהנחה והסיפור אמיתי, תהיה בן אדם ותנסה לעזור לה כי היא צריכה את זה. גם אם היא לא יודעת שהיא זקוקה לעזרה.

אם הסיפור לא אמיתי, אז אין לי מושג מה אתה מנסה להשיג פה חוץ מלדחוף לכל מקום שיש לך נבוט גדול, 99% אחוז מהגולשים פה הם גברים ואין לך את מי להרשים.

לאיפה הגענו לעזאזל

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אם הוא לא היה כותב שיש לו כלי עבה כנראה האשכול לא היה מתפתח :-D אלא אם לוקו היה מרים את הכפפה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם הוא לא היה כותב שיש לו כלי עבה כנראה האשכול לא היה מתפתח :-D אלא אם לוקו היה מרים את הכפפה.

זה בדיוק מה שגרם לי לחשוב שזה טרול. בשביל הסיכוי שזה לא היוזר החדש של בר בכר החלטתי להגיב

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

אני לא טרול. כתבתי באחת ההודעות שאנחנו בני 19. אבל הבנתי, אני לא אגע בה בלי גומי וזהו. אם תהיה לה עם זה בעיה - בעיה שלה. פשוט ניצלתי את הבמה האנונימית יחסית של הפורום כדי לשאוב ידע ממספר גדול של אנשים, כי ההבנה שלי בנושא גובלת באפס.

עריכה אחרונה על ידי GreatSavana
פורסם

אני שמח לראות שאתה מתחיל להשתמש בהיגיון שלך, מקווה שתמשיך להשתמש בו ותגיע למסקנה שכדאי להימנע ממגע מיני איתה.

זה רק עניין של זמן עד שזה יתפוצץ, במקרה הטוב זה יהיה הקונדום.

פורסם

חברה למישהו יש מושג לגבי חוקיות של מדורות בשכונה?

מדובר בשטח חול ריק של כ4 דונם שנמצא בתוך שכונת מגורים

כל שנה בלג בעומר עושים כאן מדורות והעניין כבר עולה לי על העצבים..

זה לא רק הערב עצמו של לג בעומר אלא כל השבוע של לפני שעושים הגנים והבתי ספר היסודיים מדורות.

אני חוזר הביתה לקראת הערב, אין חנייה (כל ההורים ממלאים את הרחוב), יש רעש (בערב הרשמי של המדורות רעש בסדר גודל של פי כמה עד הבוקר) ובנוסף מסריח וההורים לא דואגים לנקות ומשאירים אחריהם הרבה זבל ולכלוך.

מדובר בשטח פרטי עד כמה שאני יודע אך לדעתי יש לעירייה אחריות בכל זאת בעניין.

האם מותר לעשות מדורות בתוך שכונות מגורים? לא מצאתי באינטרנט משהו בעניין

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
חברה למישהו יש מושג לגבי חוקיות של מדורות בשכונה?

מדובר בשטח חול ריק של כ4 דונם שנמצא בתוך שכונת מגורים

כל שנה בלג בעומר עושים כאן מדורות והעניין כבר עולה לי על העצבים..

זה לא רק הערב עצמו של לג בעומר אלא כל השבוע של לפני שעושים הגנים והבתי ספר היסודיים מדורות.

אני חוזר הביתה לקראת הערב, אין חנייה (כל ההורים ממלאים את הרחוב), יש רעש (בערב הרשמי של המדורות רעש בסדר גודל של פי כמה עד הבוקר) ובנוסף מסריח וההורים לא דואגים לנקות ומשאירים אחריהם הרבה זבל ולכלוך.

מדובר בשטח פרטי עד כמה שאני יודע אך לדעתי יש לעירייה אחריות בכל זאת בעניין.

האם מותר לעשות מדורות בתוך שכונות מגורים? לא מצאתי באינטרנט משהו בעניין

יש לזה כינוי באנגלית, זה נקרא סקרוג'!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, גרמת לי לדמיין אותו קם באמצע הלילה לחלון עם מצנפת שינה ונר דולק על הצלוחית הקטנה הזו עם הידית (יש לזה שם?)

• תוכן חדש...