Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיזהרו מאוד לפני שאתם קונים משהו סיני.

ההורים שלי היו במזרח והחליטו לקנות לי טאבלט משם. הם קנו לי טאבלט 9.7 אינץ, מסך IPS, מעבד כפול ליבה, 1 גיגה זיכרון, אנדרואיד 4.1.1

ע"פ המפרט היבש המכשיר ניראה סביר בהחלט. אבל לא צריך לשפוט מכשיר ע"פ המפרט היבש שלו, וככה גם הרבה פעמים גם לא על ביקורות.

איך המכשיר במציאות?

איום ונורא. באמת.

אני לא יודע מה ההגדרה של הסינים למסך IPS, אבל לא רק שזה לא מסך IPS , אלא זוויות הצפייה גרועות מאוד גם ביחס לפאנל LCD רגיל.

למכשיר קליטת WIFI איומה, בתוך הבית , מטר וחצי מהראוטר, הוא קולט 3 מגה מתוך 15. מחוץ לבית,בחצר- אין על מה לדבר.

למכשיר בעיות גדולות גם עם הטאץ, והרבה פעמים במקום גלילה למטה הוא היה מגדיל לי את המסך.

קיבלתי את המכשיר אתמול, ובמהלך שעה נטו של התעסקות איתו הוא קפא 3 פעמים והייתי צריך לאתחל אותו מחדש.

בתוך כול זה, חייב לציין את גרסת 4.1.1 גם עם מעבד כפול ליבה סיני, מצליחה להוציא רמת שימוש סבירה(בהנחה שמכשיר לא קופא)

פשוט בזיון ובושה ליצרן שמוכר כזאת פיסת פח זבל.

הנקודה שלי היא שלדעתי במחירים האלה בחיים לא תמצאו מכשיר טוב. כול מכשיר גם אם הוא יציג נתונים מעולים, וגם בביקורות יהיה מעולה. תמיד יהיו לו את הדברים המעצבנים האלה, שבביקורות משום מה לא מציינים- כמו ספיקר חלש, אנטנת GPS חלשה, או סתם שטות אחרת שנובעת מטעמי חיסכון כי גם ככה מוכרים את המכשיר בגרושים.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהשוואה לנקסוס 4 , איך הTHL 100?

האם מדובר על חומרה דומה?

ביצועים?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
תיזהרו מאוד לפני שאתם קונים משהו סיני.

ההורים שלי היו במזרח והחליטו לקנות לי טאבלט משם. הם קנו לי טאבלט 9.7 אינץ, מסך IPS, מעבד כפול ליבה, 1 גיגה זיכרון, אנדרואיד 4.1.1

ע"פ המפרט היבש המכשיר ניראה סביר בהחלט. אבל לא צריך לשפוט מכשיר ע"פ המפרט היבש שלו, וככה גם הרבה פעמים גם לא על ביקורות.

איך המכשיר במציאות?

איום ונורא. באמת.

.

נכון מאוד.

מה הטעם במכשיר זול אבל דפוק?

בטוח שהסינים ישתפרו, אבל מתי זה יקרה?

יהודה

פורסם

זה מה שקורה שקונים טאבלט ללא שם מכובד, יש מיליון מכשירי טאבלט- אבל מי שמבין ובודק ברשת מבין מה ליקנות ומה לא,

יש טאבלטים מצויינים כולל מסכים מקוריים שמצויים בIPAD3 וכו' אבל הם עולים בהתאם-עדיין פחות משליש המחיר אבל מי שמתפתע ליקנות טאבלט 9.7 ב100 דולר צפוייה לו הפתעה לא נעימה.

מכשירים סיניים קונים רק אחרי ביקורות והמלצות של פורומים וקהילות בעולם, ככה שלכל בעיה קטנה יש קהילת פיתוח ואתרים של יצרנים לקבלת עידכונים וכו'.

שבוע מבורך וגמר יחתימה טובה!

רכשתי בתחילת החודש את הפאבלט של זופו, ה-ZOPO CAPTAIN S, מחכה בקוצר רוח שיגיע כבר. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=_eeG0xAqnxk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחכה לביקורת שלך! תיתחדש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפני מספר חודשים קניתי טאבלט "7 עלום שם במבצע של אמריקן-אקספרס. 99 ש"ח ועוד 30 דמי משלוח. השימוש היחיד שהמכשיר עמד בו היה משחק סוליטייר שאשתי משחקת מדי פעם. אפילו גלישה ב-CF כבדה עליו. השבוע המכשיר הפסיק להטען. אני רוצה להפעיל אחריות, אבל נדמה לי שאפילו דמי המשלוח למעבדת היבואן יהיו גבוהים מדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני מספר חודשים קניתי טאבלט "7 עלום שם במבצע של אמריקן-אקספרס. 99 ש"ח ועוד 30 דמי משלוח. השימוש היחיד שהמכשיר עמד בו היה משחק סוליטייר שאשתי משחקת מדי פעם. אפילו גלישה ב-CF כבדה עליו. השבוע המכשיר הפסיק להטען. אני רוצה להפעיל אחריות, אבל נדמה לי שאפילו דמי המשלוח למעבדת היבואן יהיו גבוהים מדי.

חבל על הזמן שלך... יש היום טאבלטים סינים טובים בגודל 7 אינץ ב 600 שח. כמובן שתמיד אפשר ללכת על הנקסוס 7 הישן שגם כן כבר עולה פחות מאלפייה ויחזיק כמה שנים טובות ללא ספק

פורסם

hwgeek ושאר הח'ברה.

אני זקוק בבקשה לעזרתכם, היה לי עד עכשיו נוקיה פשוט לחלוטין ששווק חיים(אפילו אינטרנט לא היה בו).

אני מחפש מכשיר זול אבל עמיד בפני מכות כי אני עובד במוסך, חשוב לי מאוד שהוא יהיה עמיד כי אני לא מחליף פלאפונים כל יומים, אני נשאר איתו לפחות כמה שנים.

זה יהיה הסמארט פון הראשון שלי כי גם הנוקיה המסכנה שהייתה לי רוצים 500 ש"ח.

המלצות?

דבר שני- הבוס שלי נוסע לטיול בסין, הוא יוצא בשלישי בבוקר והוא מוכן לקנות לי שם ולהביא, אני רק צריך לכתוב לו איזה חברה איזה דגם והכל והוא יקנה ויביא לי, אז אם נוכל להזדרז כדיי שאני אחסוך קצת במשלוח- תודה.

בעיקרון המליצו לי על גלאקסי 2, אם יש משהו בסגנון או קצת יותר טוב ממנו אני אשמח, לא רוצה מסך ענק, ראיתי את הגלקסי 2 והמסך שלו מתאים לי.

קובי

פורסם
הזמנתי גם לבן משפחה Thl w100 ועדיין לא קיבלתי.

ההזמנה בוצעה ב15/08. מחרתיים זה כבר חודש.

כמה בתחילת אוגוסט הזמנת?

מסכן הילד, כבר משתגע לקבל את זה.

אז אחרי חודש ויומיים הוא הגיע הבוקר.

מה אגיד לכם? בהחלט נראה ששווה את הכמה מאות שקלים ויותר.

המסך נראה מעולה והכל עובד חלק.

פורסם
hwgeek ושאר הח'ברה.

אני זקוק בבקשה לעזרתכם, היה לי עד עכשיו נוקיה פשוט לחלוטין ששווק חיים(אפילו אינטרנט לא היה בו).

אני מחפש מכשיר זול אבל עמיד בפני מכות כי אני עובד במוסך, חשוב לי מאוד שהוא יהיה עמיד כי אני לא מחליף פלאפונים כל יומים, אני נשאר איתו לפחות כמה שנים.

זה יהיה הסמארט פון הראשון שלי כי גם הנוקיה המסכנה שהייתה לי רוצים 500 ש"ח.

המלצות?

דבר שני- הבוס שלי נוסע לטיול בסין, הוא יוצא בשלישי בבוקר והוא מוכן לקנות לי שם ולהביא, אני רק צריך לכתוב לו איזה חברה איזה דגם והכל והוא יקנה ויביא לי, אז אם נוכל להזדרז כדיי שאני אחסוך קצת במשלוח- תודה.

בעיקרון המליצו לי על גלאקסי 2, אם יש משהו בסגנון או קצת יותר טוב ממנו אני אשמח, לא רוצה מסך ענק, ראיתי את הגלקסי 2 והמסך שלו מתאים לי.

בקשר לבוס בסין, אני יודע שעבר כבר הזמן אבל בכל מקרה המשלוחים מסין בד"כ בחינם אז אל דאגה.

לא ממש הבנתי מה התקציב שלך...

אבל אם כבר מכשיר סיני זול הייתי ממליץ על A820, הוא מצויין למחיר, אני גם כן מזמין אותו בקרוב.

פורסם

אני לא סגור על משהו מסויים, ציינתי את הדרישות שלי, ומבחינתי לקנות את המכשיר הכי זול שיתן לי מענה לדרישות.

שכחתי להוסיף גם שמע חזק כדיי לשמוע כשמדברים במוסך.

אמרו לי שהמכשיר שעונה לי על הדרישות וגם יחזיק לי כמה שנים זה G2, אבל הוא בהלחט יקר לי(לא מתכוון להוציא מעל 800 ש"ח, וגם זה רק עבור מכשיר איכותי מאוד).

קובי

פורסם
אני לא סגור על משהו מסויים, ציינתי את הדרישות שלי, ומבחינתי לקנות את המכשיר הכי זול שיתן לי מענה לדרישות.

שכחתי להוסיף גם שמע חזק כדיי לשמוע כשמדברים במוסך.

אמרו לי שהמכשיר שעונה לי על הדרישות וגם יחזיק לי כמה שנים זה G2, אבל הוא בהלחט יקר לי(לא מתכוון להוציא מעל 800 ש"ח, וגם זה רק עבור מכשיר איכותי מאוד).

אני חושב שהוא יענה על הדרישות שלך.

חפש עליו ביקורות ב-IANDROID, לא חסר :)

פורסם

קרא את התגובה שלי בכמה קניתי את ה G2

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תודה רבה, אבל אתה רשמת שהוא נתקע לך.

לא אכפת לי לשלם עוד מאה מאתיים שקל ולקבל מכשיר טוב יותר.

אגב אפשר לדבר עם הבוס בוואצ-אפ.

קובי

• תוכן חדש...