Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סדרת פרימו, מחיר מכשיר 2250 ש"ח

:shock:

אתה אשכרה שילמת 2550 ש"ח + 718 טיפול כל שנה על פאקינג "מכונת מים"?

המכשיר עלה 2250 ש"ח ולא כפי שכתבת (רק פה יש הבדל של 300 ש"ח).

בכל מקרה, לשואלים, נדבקתי בתופעת העדר - פשוט כל החברים וקרובי משפחה קנו תמי 4 והמליצו אז גם אני. בשבוע שעבר פתחתי את הברז כדי לשתות מים, ויצא לי כלור מסריח. ביום אחר יצאו לי מים בתוספת בוץ צהוב. ביום אחר מילאתי בקבוק מים כדי לשים אותו במקרר, ולפני שסגרתי את הפקק הוא התנפח ולמעלה עלו גזים כמו בבקבוק קוקה קולה - בקיצור אין לי כוח לדברים האלה ואני לא יודע מה הם שמים לנו במים לפני שהם מגיעים לברזים.

זאת העלות של המכשיר, לגבי התחזוקה (מסננים ונורה) ציינתי את המחיר מחירון, אבל לא התחייבתי לרכוש. המחיר הראשוני כולל כבר פילטר ונורה, אבל אולי אפשר לברר על חבילות תחזוקה כמו שרשמו פה - אבדוק זאת.

עריכה:

זה המבצע: http://pigment-adv.co.il/campaign/tami4/takanon%202013.pdf

זה ששלי כנראה מבוסס על השורה הראשונה בטבלה. להחליף מסלול? מה דעתכם על המסלול של ה- 3 שנים?

כל עוד ההתקנה לא בוצעה אני יכול להתחרט/לבטל/לשנות צבע מכשיר/לשנות מסלול - מדובר בעסקה טלפונית.

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור לך שזו הייתה טעות סופר, נכון?

פשוט בזמנים לא קלים כלכלית, כאשר שישית מי-עדן עולה 9 ש"ח, להוציא 2250 בתשלום אחד על מכונה שכזו, זה לא הכי חכם. לדעתי.

במיוחד כשזה נעשה כי לכולם יש.

משכנתא זה קל

פורסם

ברור לך שמבחינת תחשיב, זה לא נכון מה שרשמת..

שישיית מים אולי עולה 9 שקלים אבל כפול X שישיות בחודש כפול X שנים , יש סיכוי שלאורך זמן השישיות עולות לך יותר...

לי התמי 4 עולה 100 שקלים לחודש כולל ביטוח ואביזרים, שישיות הלכו לי 2 בשבוע או בערך 8-10 בחודש, וקיבלתי סכום דומה שיש גם מים קרים וחמים על הדרך ולא נדבר על נוחות שהבנות היו קטנות ונזקקו לבקבוקי אוכל...

פורסם

כלכלית לרכוש תמי 4 זה לא חכם. העלות החודשית גבוהה מאוד.

הנוחות גבוהה, אך יש פתרונות אחרים זולים יותר משמעותית ונותנים את אותה נוחות בדיוק (אם לא גבוהה יותר, כמו באלקטרה לדוגמא).

עם זאת, יכול להיות שמבחינות אחרות, עיצוב למשל, חלק מהאנשים יעדיפו את הפרימו. לגיטימי..

פורסם
לילדים/תינוקות זה נוח.

ועדיין הייתי מעדיף בר של מי עדן.

בזמנו הציעו לי ב-69 ש"ח לחודש.

לא ניכנס לויכוח מי סוחר יותר טוב ומי עדיף מבחינת בר כי לא על זה הגבתי ויש הרבה משתנים שלא אני ולא אתה רשמנו...

מי ששותה המון מים מינרליים כלומר רוכש יותר מ 2 שישיות בשבוע... מבחינה כספית, זה יכול להיות אפילו כלכלי יותר לעבור לבר כלשהו..

זאת הנקודה שאני מעלה ביחס לתגובה הקודמת שלך

פורסם

בשני המקרים זה יקר אם מחשבים את זה בייחס למי ברז.

אתם רוצים מים קרים, תכניסו בקבוקים למקרר הוא גם ככה עובד.

לי יש שני בקבוקי זכוכית במקרר, תמיד יש אחד קר.

בכל מקרה, עצם העובדה שלאנשים יש תמי 4\שישיות ובנוסף לזה יש במקרר\מחסן בקבוקי קולה או שווה ערך.

רק אומר שכל הנושא הזה הוא אך ורק שיווק נכון.

אני מורד את הכבוע בפני החברות אלו על איך שהם עושות את זה.

אבל עליי במקרה זה לא עובד.

פורסם

יש לי חבר שאומר תמיד:

"כל אחד מבזבז את הכסף שלו בסופו של דבר.. כל אחד ולפי שיקול הדעת שלו... אחד על טיול לגרוזיה ואחד על פורד פיאסטה... "

פורסם

כל עוד אתה מבין שזה ביזבוז זה בסדר8)

גם אני מבזבז על הרבה דברים.

הבעיה מתחילה שאתה משכנע את עצמך שזה לא ביזבוז.

שאישה קונה נעל ב 100 שקל היא תבוא ותגיד לך שהיא קנתה אותם בגלל שהם יפות.

אבל שהיא תיקנה נעל ב 800 ש"ח היא תבוא ותגיד לך שהיא קנתה אותם רק בגלל שהם נוחות.

פורסם

אני מבין לגמרי, כמו עוד הרבה דברים שאני מבזבז עליהם כסף ולא תמיד הם שווים את זה...

צריך לדעת גם על שטויות לבזבז את הכסף... :-)

פורסם
כלכלית לרכוש תמי 4 זה לא חכם. העלות החודשית גבוהה מאוד.

הנוחות גבוהה, אך יש פתרונות אחרים זולים יותר משמעותית ונותנים את אותה נוחות בדיוק (אם לא גבוהה יותר, כמו באלקטרה לדוגמא).

עם זאת, יכול להיות שמבחינות אחרות, עיצוב למשל, חלק מהאנשים יעדיפו את הפרימו. לגיטימי..

הכי כלכלי זה לקנות תמי-4 פמלי משומש (החל מ 500 שח ביד-2) ולשים לו פילטר חיצוני (לבצע את המעקף פנימית). לגבי הנורה - אישית היא לא מעניינת אותי, הפילטר עושה עבודה מצויינת. אני לא החלפתי את הנורה כבר שנים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ברור לך שזו הייתה טעות סופר, נכון?

פשוט בזמנים לא קלים כלכלית, כאשר שישית מי-עדן עולה 9 ש"ח, להוציא 2250 בתשלום אחד על מכונה שכזו, זה לא הכי חכם. לדעתי.

במיוחד כשזה נעשה כי לכולם יש.

זו הבעיה, למה הוצאתי 2250 ש"ח בתשלום אחד? פשוט אני לא רואה צורך לפרוס את זה ל- 36 תשלומים (כל תשלום 62.5 ש"ח) אם אני יכול לשלם במכה את כל הסכום ולגמור עם זה. בשביל מה לראות "תמי 4" כל חודש באשראי לשלוש שנים קדימה?

בקשר לשישיות מים מינרליים - רק אני שותה 3 בקבוקים של 1.5 ליטר ליום, כפול שבוע זה 21 בקבוקים. בבית גרים עוד 2 נפשות, נצא מנקודת הנחה שהם שותים רק 2 בקבוקי מים ביום כפול 7 ימים בשבוע זה עוד 28 בקבוקים - הגענו ל- 49 בקבוקים בשבוע. גם אם שישייה עולה 9 שקלים ובהתחשב בעובדה שאני נוסע לקניות פעם אחת בשבוע (וגם זה במרחק 20 ק"מ לכל כיוון), זה אומר שבנוסף ל- 10 שקיות רגילות של קניות בסופר, אני אצטרך להכניס לסקודה פאביה קטנה 8 ששיות מים מינרליים + בקבוק בודד אחד...

בקשר לתשלום על השישיות:

9 שקלים לשישייה כפול 8 שישיות בשבוע: 72 ש"ח.

עלות של 32 שישיות בחודש: 288 ש"ח.

בשנה: 3456 ש"ח.

מה יותר יקר?

הכי כלכלי זה לקנות תמי-4 פמלי משומש (החל מ 500 שח ביד-2) ולשים לו פילטר חיצוני (לבצע את המעקף פנימית). לגבי הנורה - אישית היא לא מעניינת אותי, הפילטר עושה עבודה מצויינת. אני לא החלפתי את הנורה כבר שנים.

איציק

אני לא מתכוון להחליף בכלל נורה - אולי כל שנתיים. מה כבר יכול לקרות?

פורסם

כל אחד יעשה מה שטוב לו. כולל קנית נעליים ב800 ש"ח או מכונות מים ב2250 ש"ח.

אני חושב שמים מפולטרים הם דבר שונה ממים מינרליים.

ומים מפולטרים אפשר לקבל בפילטר בריטה ב-30 שקל לפילטר שצריך להחליף כל חודש.

אתה שותה הרבה, אז אצלך זה יותר משתלם.

אני לא שותה 4.5 ליטר מים ב4-5 שעות שאני בבית וער.

אני מבין שאתה צריך להצדיק את העסקה שעשית,

ואולי באמת לך אישית היא מאוד מתאימה ומאוד כדאית.

משכנתא זה קל

פורסם

"אני חושב שמים מפולטרים הם דבר שונה ממים מינרליים."

וזה בדיוק המשפט שאתה אומר כדי להצדיק את העיסקה שאתה עשיתה!!

מה ההבדל באמת בין מים מפולטרים למים מינירליים?

• תוכן חדש...