Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח שיצא לי להתקל באשכול הזה כאחד שמשתמש קבוע(!) ב 3 שישיות עין גדי לשבוע.

עד לפני 9 חודשים בערך היתה לי מכונת מים פשוטה שעשתה עבודה מצוינת ל 3 שנים, אז המיכל הפנימי שמור להיות נירוסטה החל לפתח חלודה. עלינו על זה כשהתחיל להיות ריח מסריח מהמים, הטעם לא זכור לי.

נסינו מלח לימון לפי המלצת מישהו שמתעסק עםזה, זה פתר את בעיית הריח לכמה שבועות.

עד שהחלטתי לזרוק אותה לפח.

ומאז.. הרומן עם השישיות עלה מדרגה.

ממספר העמודים שיצא לי לקרוא עושה רושם שבאמת יש דיל טוב לתמי 4 בקישור שצירפו.

האם יש כאן מישהו על נסיון מול החברה?

איך השירות לקוחות?

האם כשהם אומרים הכל כלול, זה אכן כך ואין אותיותקטנות או חלקים/סננים/צינורות/ברזים והשם יודע מה, ששכחו לציין??

מתוך נסיון לאורךזמן, מה התדירות של התקלות במכשיר? החלפת נורות/סננים?

ובגדול מה שביעות רצונכם כלקוחות מן המוצר? מספק תמורה?

Tnx

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה שואל אותנו? אלו שאלות שצריך לשאול אותם...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עד לפני 9 חודשים בערך היתה לי מכונת מים פשוטה שעשתה עבודה מצוינת ל 3 שנים, אז המיכל הפנימי שמור להיות נירוסטה החל לפתח חלודה. עלינו על זה כשהתחיל להיות ריח מסריח מהמים, הטעם לא זכור לי.

איך השירות לקוחות?

האם כשהם אומרים הכל כלול, זה אכן כך ואין אותיותקטנות או חלקים/סננים/צינורות/ברזים והשם יודע מה, ששכחו לציין??

Tnx

אז כן זה הכל כולל כל מה שתצטרך כל עוד אתה נמצא במסלול שרות אחריות ותחזוקה, משהו שרוב הלקוחות עושים.

המחיר הוא תלוי בדיל שאתה בוחר במכשיר שאתה לוקח, בכל מקרה, זה יהיה זול יותר ממה שרשמת והרבה יותר נוח.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בנוגע לעסקאות שימו לב; בחודשים האחרונים היו גם עסקאות דרך הקופונים במחירים של בין 1450 ל 1650 ש"ח עבור דגם הפמילי למכשיר ח-ד-ש כ-ו-ל-ל התקנה. העסקאות היו על בסיס שוטף אבל בעיקר לפני חגים (ראש השנה, פסח וכד').

למי שלא ממהר: כדאי לעקוב למקרה שיצוץ משהו אטרקטיבי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מתעלק על השרשור,

חייב לציין שהשבוע יצרתי קשר עם מספר חברות של ברי מים

עם העדפה ברורה לנביעות (שיקולים בריאותיים יש חולי לב בבית וכמות המלח במים נמוכה מאוד, חצי משאר החברת ליתר דיוק)

על פי השרשור הבנתי בסופו של דבר ששני מקורות המים הטובים ביותר הינם מים מהברז (במידה ואין טעם/ריח רע) ואו מערכת אוסמוזה הפוכה עם מיניליזטור, וזה ניסיתי לכתוב בלי שגיאות.

השאלה שלי הינה האם מישהו יודע להצביע על כמות המלחים או הנתרן שיש במי ברז בממוצע?

והאם זה נכון שמערכת אוסמוזה מגדילה באופן משמעותי את חשבון המים עד פי חמש ממי ברז רגילים?

כמובן שאיני מדבר על עלות ההתקנה והמסניים אלא חשבון המים השוטף?

פורסם

איך השירות לקוחות?

Tnx

הניסיון שלי עם תמי 4 הוא חיובי , אבל במובן של הגעת סננים ומנורות בזמן בלבד(מסלול שכולל חלפים ושרות ), פשוט לא הייתי צריך מהם שרות מעבר לזה לשמחתי, חברים שגם להם יש מכשירי מים של תמי 4 שנזקקו לשירות עקב תקלות, היו מרוצים מאוד הן מזמן ההגעה של הטכנאי והן מטיב השרות (אחד סיפר שהמכשיר של הוריו לאחר 3 שנים פשוט שבק חיים, הגיע טכנאי יום למחרת, בדק ופשוט הלך לרכב והוציא מכשיר אחר מקרטון והחליף בלי שום בלבולי מח).

שלא יהיה ספק, אין לי שום קשר ישיר או עקיף לחברה הנ"ל.

פורסם
בנוגע לעסקאות שימו לב; בחודשים האחרונים היו גם עסקאות דרך הקופונים במחירים של בין 1450 ל 1650 ש"ח עבור דגם הפמילי למכשיר ח-ד-ש כ-ו-ל-ל התקנה. העסקאות היו על בסיס שוטף אבל בעיקר לפני חגים (ראש השנה, פסח וכד').

למי שלא ממהר: כדאי לעקוב למקרה שיצוץ משהו אטרקטיבי.

איציק

שמעתי גם שלק' פונים הרבה דרך אתר וואלה! שופס . כדאי לנסות למי שרוצה. למרות שאין כבר את הפמלי אבל חכו יום יומיים, אני מאמין שיהיה מחיר טוב לטאץ'.

פורסם
שמעתי גם שלק' פונים הרבה דרך אתר וואלה! שופס . כדאי לנסות למי שרוצה. למרות שאין כבר את הפמלי אבל חכו יום יומיים, אני מאמין שיהיה מחיר טוב לטאץ'.

תגיד, במידה ויש לי מכשיר תמי4 פמילי, מה המחיר הכי זול שניתן לקבל על שירות, אחריות וחלפים למכשיר?

פורסם

השאלה שלי הינה האם מישהו יודע להצביע על כמות המלחים או הנתרן שיש במי ברז בממוצע?

והאם זה נכון שמערכת אוסמוזה מגדילה באופן משמעותי את חשבון המים עד פי חמש ממי ברז רגילים?

מכשירי אוסמוזה הפוכה אכן מזרימים הרבה מים לביוב כחלק מתהליך הייצור. היחס משתנה ממכשיר למכשיר בהתאם למבנה שלו והיעילות, אבל אכן מדובר בפי 3-5 מים שהולכים לביוב לעומת מה שאתה מקבל, למיטב ידיעתי (יכול להיות שאני לא סגור בדיוק על היחס).

יחד עם זאת, החלק של מי השתיה מחשבון המים שלך הוא זניח לחלוטין. רוב המים הולכים על כביסה, שטיפת כלים, מקלחות והדחת שירותים. גם אם החלק של מי השתיה יוכפל פי 5, מדובר בשקלים בודדים במקרה הרע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תגיד, במידה ויש לי מכשיר תמי4 פמילי, מה המחיר הכי זול שניתן לקבל על שירות, אחריות וחלפים למכשיר?

תלוי בסוג ואורך מסלול השרות, וגם בהרבה תנאים מקדימים שאני לא אכנס אליהם (אני לא עובד עם לק' פרטיים),

למיטב ידיעתי זה נע בסביבות ה55-60 שקלים בחודש +-

פורסם
מכשירי אוסמוזה הפוכה אכן מזרימים הרבה מים לביוב כחלק מתהליך הייצור. היחס משתנה ממכשיר למכשיר בהתאם למבנה שלו והיעילות, אבל אכן מדובר בפי 3-5 מים שהולכים לביוב לעומת מה שאתה מקבל, למיטב ידיעתי (יכול להיות שאני לא סגור בדיוק על היחס).

יחד עם זאת, החלק של מי השתיה מחשבון המים שלך הוא זניח לחלוטין. רוב המים הולכים על כביסה, שטיפת כלים, מקלחות והדחת שירותים. גם אם החלק של מי השתיה יוכפל פי 5, מדובר בשקלים בודדים במקרה הרע.

תודה על התשובה,

האם מישהו יודע לענות מה כמות המלחים/נתרן הקיימת בממוצי במי ברז?

פורסם

תהרגו אותי, אני לא מבין למה אנשים צריכים להמשיך להיות מחוייבים לחברות כמו תמי4/אלקטרה,

לשלם פי 5 על סננים, לקבל איכות מים נמוכה יותר, ועדיין לחשוב שהם קיבלו דיל טוב.

אני חושב שאיציק הציע פתרון מצויין לרכוש מכשיר משומש, לעשות מעקף לפילטרים, ולשים סנן/ים

חיצוניים, שעולים לכם חמישית, ויתנו לכם איכות סינון טובה יותר.

פתרון שני הוא רכישת בר מספק עצמאי, חדש, עם אחריות לשנה, והתקנת מע׳ סינון חיצונית.

ואני כותב לכם בתור אחד שבדק באופן יסודי את הנושא, ואין לי קשר או אחוזים באף חברה או ספק

של אחד מהמוצרים האלה, תקבלו מים באיכות גבוהה יותר מסינון פשוט של הפילטרים המצויים בכל בר שהוא,

כולל תמי4, אלקטרה, או כל בר מים אחר, ויעלה לכם 150 שקל בשנה!

אחרי זה אנשים בוכים, חרא של מדינה, החברות האלה גוזלות אותנו, אי אפשר ככה, ושאר טענות.

פורסם

לגבי הממוצע: מצטער, הנתון הזה לא יגיד לך כלום, גם אם הייתי יכול למצוא אותו...

משרד הבריאות מפרסם מדי שנה דוחות של בדיקות מדגמיות של מי השתייה בברזים, ומפרסם את הנתונים.

הנתונים משתנים בין עיר לעיר, שכונה לשכונה, ואפילו ברזולוייה של בית לבית ולעיתים קומות שונות ייתנו קריאה שונה. זה המון משתנים שצריך לקחת בחשבון. ה מ ו ן משתנים.

לגבי מערכת אוסמוזה:

צודק.

היחס הוא 1:3, על כל ליטר מי שתייה, מאבדים 3 ליטרים של מים לביוב. לחודשיים ההבדל יוצא בערך 1 קוב, תלוי בכמה משתמשים במערכת.

וכדי לענות על השאלה הבאה: המערכת מוציאה מים לביוב רק כשהיא מייצרת מי שתייה, על מנת למלא את המיכל. כל עוד המיכל מלא, אין הזרמת מים לביוב.

רק ההדחות של השירותים לבדם מהווים סביב 30-40 ש"ח מחשבון המים, אגב...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה, אבל זה שווה את זה.

חדש על המדף הווירטואלי- מסננים תחליפיים למכשירי תמי 4 מדגם פרימו ופמילי.

אתם הראשונים ששומעים על זה- אפילו עוד לא העליתי את המוצר לאתר שלי... קארספורום כבוד! :lol:

2 אפשרויות:

מסנן אחד פלוס מעקף להתקנה עצמית או 2 מסננים פלוס המעקף להתקנה עצמית. הסט של 2 מסננים משתלם יותר, ויש לכם שקט לשנה עם ההחלפות.

אם זה עדיין מעניין מישהו, אשמח אם תיצרו קשר בה"פ.

• תוכן חדש...