Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלנו יוצא בערך 5 שישיות של 2 ליטר בשבוע = 60*4 = 240 לחודש.

הרבה יותר זול מכל בר מים, גם במי עדן לדוגמא מביאים לך רק 40 ליטר לחודש (2 כדים) השלישי יעלה הרבה.

לא הכי נוח לסחוב את השישיות כל פעם בחזרה מהעבודה, עליתי על שיטה לקחת 3 בבת אחת :)

תמיד רציתי בר מים ולשתות כמו בנאדם אבל זכיתי לזה רק בחצי שנה שהיה לנו כזה.

כמה נפשות אתם ?

האם אתם עובדים מהבית או שעובדים בוקר ונמצאים רק ערב בבית ?

האם אתם גם מתקלחים עם השישיות או רק שותים מים קרים ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז הנה תגובה להגנתי. קפצתם עליי כאילו שדדתי בנק.

אנחנו לא רוצים שום תמי 4 עם מסננים, הם בתשלום נוסף ולא כלולים במחיר המוזר הזה (110 לחודש) והסיבה העיקרית היא שאנחנו גרים בבניין ישן וכל הצינורות פה בטח חלודה, זאת גם הסיבה שרכשנו פעם קודמת את הכדים. גם הם לא נוחים כי כמו שאמרתי מעל שני כדים הם לוקחים כפול והרבה פעמים אנחנו לא בבית בשעות הבוקר. לא סתם אנחנו ממשיכים לקנות בקבוקים.

והאמת שמתי לב שרק בחודשים האחרונים התחלנו לשתות ככה, בשנים קודמות היינו מבזבזים רק 150 - 170.

אנחנו 3 מבוגרים ושני ילדים.

מדי פעם אני מתקלח עם 3 בקבוקים אבל זה לא קריטי.

פורסם

משהו שפורסם בטמקא לפני 3 ימים.

חשוב להזדכות על הכדים - מסתבר שגם בנושא זה חברות המים המינרליים נוהגות בשיטות בעייתיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנחנו לא רוצים שום תמי 4 עם מסננים, הם בתשלום נוסף ולא כלולים במחיר המוזר הזה (110 לחודש) והסיבה העיקרית היא שאנחנו גרים בבניין ישן וכל הצינורות פה בטח חלודה, זאת גם הסיבה שרכשנו פעם קודמת את הכדים. גם הם לא נוחים כי כמו שאמרתי מעל שני כדים הם לוקחים כפול והרבה פעמים אנחנו לא בבית בשעות הבוקר. לא סתם אנחנו ממשיכים לקנות בקבוקים.

והאמת שמתי לב שרק בחודשים האחרונים התחלנו לשתות ככה, בשנים קודמות היינו מבזבזים רק 150 - 170.

סבבה הבנתי צודק.

טעות שלי, לא שמתי לב שיש לך גם בעיה קלה בהבנת הנקרא אבל ניחא. תקרא בבקשה שוב את תגובתי הקודמת.

לא היה צריך להתנפל עלייך (זו גם לא הייתה הכוונה), תן לי לירות חץ באוויר ולשער, אתה טכנופוב? מפחיד אותך מסננים או משהו? מוכח הרי שהם מים לא פחות טובים ממים מינרליים. אף אחד לא מכריח אותך לרכוש חביבי, חס ושלום.

לגבי אם המים הם אותו המים אני לא נכנס כאן להתווכח, אני מאמין שכן, אבל זה בכלל לא הנושא שהייתי רוצה להתייחס אליו. זה לא ייגמר בעוד 100 עמודים עם עוד 100 דעות שונות.

א ב ל משהו שכן הייתי רוצה להתייחס אליו שוב למרות שאני לא יודע מדוע, הרי הדגשתי את זה יפה שב110 שקלים אתה מקבל את המכשיר היוקרתי ביותר (יש גם זולים יותר) כולל תחזוקה מלאה ל3 שנים הראשונות שלאחר מכן זה אפילו יורד . והוספתי גם קישור לראיה מהאתר עצמו, והנה אני אעלה אותו שוב לעצלנים שבנינו, בבקשה תמי 4 פרימו הכל כלול ל3 שנים

109 ש"ח * 36 תשלומים

סה"כ 3924 ש"ח במקום 4140 ש"ח

כולל שירות, אחריות, חלפים

ושליחויות לשלוש שנים

נו תמשיך לרשום לי שבעבר בזבזת רק מאה חמישים עד מאה שבעים שקלים בחודש על מים והיום אתה משלם כ240 שקלים בלבד.

אני מקווה שאני לא אצטרך לנסח שוב תגובה בסגנון הזה, כי אני לא חושב שאפשר להיות יותר ברור.

אם אתה מאלה שלא אוהבים את הנוחות והחסכון שלהם ולא מאמינים באיכות המים ביחס למים אחרים בגלל איזשהי סיבה לא רציונלית כזאת או אחרת. רק תגיד ותחסוך לי דקות ארוכות מהחיים. בבקשה ממך.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא הזכרתי את יעילות המסננים אני מדבר על הצינורות הישנים שיש פה בבניין אני לא רוצה אפילו לחשוב לחבר מים שצריכים לעבור דרך הברז ולעבור סינון.

בקשר למוצר הזה, אשמח אם תביא לי את הכי זול, אם זה הכי יקר.

אין שום סיבה שימכרו לי מים במחיר מצחיק כזה בלי איזה טריק. תמיד המחירים של הברים האלה היו יקרים יותר. עין גדי בבקבוקים נחשבים הכי זולים ועולים 12, מי עדן ונביעות קרובות ל 20 שקל בבקבוקי 1.5 ליטר.

אני רק ילד בן 18, דיברתי על זה עם אבא והוא טוען כל מה שכתבתי למעלה ואני מסכים איתו לגבי הצינורות הישנים.

פורסם

מסבירים לך שבמחיר הזה אתה יכול לרכוש WHATEVER YOU WANT שיסנן לך את המים בצורה ה-כ-י טובה שיש, ועדיין יעלה לך פחות כסף ! כמו שאמרתי קודם לכן, אתה לא חייב לקנות תמי-4 חדש, יש דגמי תמי-4-פמלי משומשים במצב חדש ב 500-1000 שח ביד-2 של אנשים ששידרגו לפרימו וכל מיני כאלה ולא צריכים את הפמלי. בנוסף, אם אתה לא רוצה תמי-4, יש מערכות תפורות למצב המים אצלך בבית שיתנו לך מים מעולים בפחות כסף ממה שאתם מוציאים היום.

בפעם ה-100, בתמי-4 ניתן לעקוף את הסנן המקורי ולהשתמש בערכת סננים חיצונית WHATEVER YOU LIKE.

אז מה תרוויח ?

1. חיסכון בכסף

2. לא תצטרך לסחוב

3. יהיו לך מים קרים וחמים זמינים תמיד, בלי שתצטרך לשים במקרר בקבוקים

4. יותר מקום במקרר.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא הזכרתי את יעילות המסננים אני מדבר על הצינורות הישנים שיש פה בבניין אני לא רוצה אפילו לחשוב לחבר מים שצריכים לעבור דרך הברז ולעבור סינון.

בקשר למוצר הזה, אשמח אם תביא לי את הכי זול, אם זה הכי יקר.

אין שום סיבה שימכרו לי מים במחיר מצחיק כזה בלי איזה טריק. תמיד המחירים של הברים האלה היו יקרים יותר. עין גדי בבקבוקים נחשבים הכי זולים ועולים 12, מי עדן ונביעות קרובות ל 20 שקל בבקבוקי 1.5 ליטר.

אני רק ילד בן 18, דיברתי על זה עם אבא והוא טוען כל מה שכתבתי למעלה ואני מסכים איתו לגבי הצינורות הישנים.

תגיד, ילד, מה הקשר לצנרת? זה ברור שיש חלודה בכל צינור, גם בבניין חדש וגם בישן. נקודה.

עבור מטרה זאת נוצרו המסננים, שהרי אתה מקבל מערכת שמסננת במספר שלבים את המים ! במחיר מגוחך של 110 שקל ופחות.

אני בשיא הרצינות חושד שיש לך מבלי להעליב,בעיה הבנה בסיסית והבנת הנקרא, אנא, קרא שוב פעם את התגובות המלומדות של חברי הפורום הותיקים והמנוסים ותבין, אתה הולך לשלם 110 שקל, יהיו לך מים קרים 24 שעות ביממה ומים חמים ורותחים בלחיצת כפתור !

על מה יש עוד לחשוב ואיזה עוד תירוצים אתה יכול להמציא?

בכל צנרת יש חרא, דרך איזו צנרת נראה לך שממלאים את הכדים והמים? נו באמת...

בתור משתמש שיש לו תמי 4, מגיע שליח, מוסר לך מסננים, יש אחריות, שירות ( הייתה לנו תקלה והגיע נציג יום למחרת ! ) מה הבעיה להבין בדיוק?

למטרה זו את קונה אתה המערכת ויש לך מים ללא חלודה, ריח טוב וטעם מעולה ומסוננים מכל מיני חרא בצנרת !

עצה שלי? תפסיק ללחוץ לאנשים ידיים, כי ברגע שתדע כמה חיות ומגעילה האנושות... אתה תפסיק ללחוץ ידיים ולצאת מהבית.

פורסם

בקשר למוצר הזה, אשמח אם תביא לי את הכי זול, אם זה הכי יקר. אתה ילד גדול, כבר בן 18, תבדוק בלינק שצירפתי לך.

אין שום סיבה שימכרו לי מים במחיר מצחיק כזה בלי איזה טריק. WTF?! איזה טריק בדיוק? מה אנחנו בשוק? תמיד המחירים של הברים האלה היו יקרים יותר. עין גדי בבקבוקים נחשבים הכי זולים ועולים 12, מי עדן ונביעות קרובות ל 20 שקל בבקבוקי 1.5 ליטר.

20 ש"ח לשישיה?! מאיפה אתה מנפיץ את כל המחירים האלה כבר שני עמודים?!

אני רק ילד בן 18, טוב שרשמת, כי עד עכשיו חשבתי שאני מדבר עם בן אדם בן 35 בעל משפחה, שהיו לי שני מצבים מראש לסיבה למה הוא רושם כ"כ הרבה שטויות לגבי המחירים וספקולציות באוויר לגבי מה סנן עושה. ואני שוב ושוב מנסה להסביר ומוציא אנרגיות, לרגע שכחתי שאני בפורום, ומה לעשות יש אנשים שמדברים גם מחוסר נסיון. תודה על ה"שעון המעורר". בשפת הפורום, אפשר להגיד שאתה כנראה לא חייב להיות הבעלים של למבורגיני דיאבלו, או בכלל לשבת במושב הנהג שלה, בשביל למסור עליה חו"ד "מקצועית" [b] דיברתי על זה עם אבא והוא טוען כל מה שכתבתי למעלה ואני מסכים איתו לגבי הצינורות הישנים.

טוב שאתה מודה מתישהו שאתה רק בן 18 ואתה לא מדבר מנסיון אישי, אם אלו המחירים שאתה מקבל מאבא שלך, ביום מן הימים כשתגדל, תלמד שההורים לא תמיד בדיוק צודקים. או מדייקים.

אתם בכל מקרה לא תרכשו מסננים כאלו או אחרים בגלל שכנראה תמיד יהיה שם איזה טריק ונראה לי שאתה מדמה מסנן בכלל לאיזו רשת גסה שהכל עובר דרכה. תמשיך לרכוש (סליחה שאבא ירכוש) שישיות ב"20 שקלים" ותהיו לי ברירים [/b]

אני את השיחה מולך סיימתי. סליחה ותודה.

פורסם

בדיוק. אני לא יכול להחליט על החלטות כאלה, תמיד אני אומר להורים שאנחנו חייבים להפסיק עם הבקבוקים, כולם עברו לבר מים ואנחנו תקועים בדור הקודם, אולי גם אבא שלי סתם ממציא תירוצים, פשוט נוח לו שיש בקבוקים ולא צריך ללכת למלא מים בכוס כל פעם.

אני מצטער שנוצר דיון כזה מפגר, כמו שהבנתם לא אני מחליט והעברתי את הדברים שאבא אמר. יש לו את הסיבות שלו. אין לי שום בעיה בהבנת הנקרא.

פורסם
הכי כלכלי זה לקנות תמי-4 פמלי משומש (החל מ 500 שח ביד-2) ולשים לו פילטר חיצוני (לבצע את המעקף פנימית). לגבי הנורה - אישית היא לא מעניינת אותי, הפילטר עושה עבודה מצויינת. אני לא החלפתי את הנורה כבר שנים.

איציק

ד"א איציק,

אני גם כן בעד לרכוש בר מים פמלי משומש, להחליף סנן זו כבר בחירה שלך, בכל מקרה אני ממליץ לא להמשיך להשתמש עם סנן מקורי של תמי 4 הרבה יותר מחצי שנה שנה, עקב טעם מים רע שנוצר וחיידקים שמצטברים עם הזמן בסנן עצמו.

ממה שלמדנו בעבר, כשעבדתי בשירות הטכני בזמנו, הוא שלאחר X זמן (לא ידוע מראש) הסנן פשוט יכול "להפוך את הפעולה שלו" וכל מה שהוא סינן בX זמן הזה (שבאחריות מכון התקנים הוא יהיה לפחות חצי שנה, בתכלס גם קרוב לשנה לא יקרה כלום) הסנן פשוט יזרום גם את כל מה שהוא ניסה לסנן בשנה האחרונה. אני רק מוסר את המידה לשיקולך.

לגבי הנורה, בניגוד לסנן, היא לא תגרום נזק למים במידה ולא תוחלף לאחר כשנה. כשהיא במיטבה היא עובדת על אורך גל של 234 ננומטר, לאחר שנה + אורך הגל יירד, החיידקים לא ייקטלו באותה מידה כמו שבהתחלה, עד שהנורה תשרף, כמה שנים אתה בדיוק עובד עם נורה משומשת באופן רציף? במידה והיא תשרף, בר המים פשוט יפסיק להזרים לך מים קרים ובמקום זה תשמע צפצוף מונוטוני ארוך כשתלחץ על כפתור הCOLD או הCUP. המים החמים ימשיכו כרגיל.

וסתם לידע הכללי, השבוע חברת תמי 4 הפסיקה לשווק את בר המים Family המיתולוגי ובמקומו יש את התמי4 Touch החדש בעל לחצני המגע. עוד השבוע כבר יורידו אותו גם כן מהפרסום מהאתר הראשי.

אני באופן אישי מצר על זה, הפמלי היה מכשיר ממש מעולה, אני באופן אישי לא ממש מתחבר ללחצני מגע.

ממש מזכיר לי את היום, אי שם ב1993, שהפסיקו למסור את הסובארו DL בישראל, ממש דה ז'ה וו :roll:

פורסם
עכשיו גם הבנתי על מה ההתפרצות הזו, תגיד מהתחלה שאתה אחד משלהם ונסגור את הסיפור.

מישהו פשוט יכול לחסום אותך ? תשתדל לקרוא את כל השרשור או לפחות את רובו לפני שאתה ממשיך וממשיך וממשיך לירות שטויות לאוויר!!!!

הנה הודעה שלי מהעמוד הראשון של השרשור הזה, ואני מדגיש את העיקר:

א. יש לך מחיר מצויין.

ב. זה שווה כי אל תשכח שזה נותן לך אחריות מלאה, לא בא לך להחליף מחר בבוקר גוף קירור לבד נכון?

ג. יש "אלטרנטיבות" זולות יותר, לא הייתי ממליץ בכלל, מכשירים סיניים זולים ולא איכותיים שלא מתקרבים באיכות ובתפעול לברי המים של תמי4 .

לא תהיה מחוייב כלל לרכוש שום דבר מעבר למה שכבר רכשת. אבל מה תעשה עם המכשיר ללא חלפים מקוריים?

אני מקווה שה"פילטר" הזה באמת מנקה לך את המים איציק, יש המון סננים בחוץ, אפילו בשווקים, יש אחד קבוע גם בטירה, רובם במקרה טוב רק סנני "קוקוס" שנועדו להמתיק לך את המים, אני לא רוצה לחשוב אם מעבר לכך שהם כנראה לא באמת מסננים את המים, אם הם לא פוגעים באיכות המים שנכנסת למכשיר.

הסננים של תמי 4 הם סננים איכותיים בצפיפות של 2 מיקרון לסינון המים, נורת הUV קוטלת חיידקים ברמה מאוד גבוהה.

תשאלו את עצמכם, האם רכשתי מכשיר של תמי4 ב2000 שקלים ומעלה בכדי להחליף לבר חלפים לא מקוריים ולוותר על האחריות.

ברי מים לעומת מוצרי חשמל אחרים, פועלים 24/7, מי פה שרוצה להתקע עם הגב לקיר כשיקום בוקר אחד עם תקלת קירור ללא אחריות וישלם מאות שקלים לתיקון (במקרה הטוב) או להתעורר עם מטבח מוצף ב4 לפנות בוקר בגלל נזילות פנימיות במכשיר שיגיד אני.

* הכותב עובד החברה כ4 שנים, לא מתיימר להציג את דעות הארגון כאן בדפי הפורום בשום אופן. אני כותב פה מנסיון וידע אישי בלבד. הכובע שלי כאן הוא פרטי לחלוטין.

וה"התפרצות הזאת" שלי, חתיכת ילד חוצפן, היא בגלל שאני יותר מ2 עמודים (שבוע בערך?) מנסה להבין למה יש אדם בוגר שמדבר כ"כ הרבה שטויות ודברי הבל ואולי הוא טועה? ובסוף מתברר שהוא ילד בעל קושי בהבנת הנקרא, שכנראה עדיין שמבקשים ממנו תעודת זהות כשהוא קונה לאבא שלו בירה בקיוסק. חשבתי שאני אולי אוכל לחלוק מהידע שלי, ואני לא מתבייש לומר, המקצועי שלי, עם שאר חברי הפורום בדבר שאני באמת מבין בו, מה נראה לך שאני מקבל אחוזים משטראוס מים?! אני בסך הכל עוד עובד מן המניין, באותה המידה יכלתי לשבת להשמיץ ולהזהיר מהחברה! עכשיו זו הייתה באמת ההודעה האחרונה שלי אלייך כאן. אני לא מאמין כבר לאיזה אנשים נותנים היום גישה לפורום OT.

פורסם
ד"א איציק,

אני גם כן בעד לרכוש בר מים פמלי משומש, להחליף סנן זו כבר בחירה שלך, בכל מקרה אני ממליץ לא להמשיך להשתמש עם סנן מקורי של תמי 4 הרבה יותר מחצי שנה שנה, עקב טעם מים רע שנוצר וחיידקים שמצטברים עם הזמן בסנן ...

אני משתמש בפילטר משולב של פחם/קוקס/whatever.

הסיבה: המים באיזור שלי באיכות טובה מספיק. הפילטר הוא מקדם ביטחון לסינון של חול ולהפגת ריחות/טעמים לא נעימים (לא שמצאתי כאלה), אותם מנטרל הפחם. למי שתוהה איך אפשר לדעת, זה דיי פשוט: מספיק שאתה מתקלח במים שהם לא איכותיים, אתה מרגיש מייד ריח רע או ריח כלור, וכמובן שגם טעימה מהמים הקרים תאשש את החשדות שלך.

בנוגע לפילטר, אני מחליף את הפילטר כל חצי שנה, בעלות של בערך 100 שח (פילטר made in usa). יש פילטרים סיניים ללא פחם גם ב 40 שח אבל אני לא מתעסק איתם.

בשבילי התמי4 הוא מכשיר נוחות למים חמים וקרים, הסינון הוא בונוס הן מעשית והן פסיכולוגית.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני משתמש בפילטר משולב של פחם/קוקס/whatever.

הסיבה: המים באיזור שלי באיכות טובה מספיק. הפילטר הוא מקדם ביטחון לסינון של חול ולהפגת ריחות/טעמים לא נעימים (לא שמצאתי כאלה), אותם מנטרל הפחם. למי שתוהה איך אפשר לדעת, זה דיי פשוט: מספיק שאתה מתקלח במים שהם לא איכותיים, אתה מרגיש מייד ריח רע או ריח כלור, וכמובן שגם טעימה מהמים הקרים תאשש את החשדות שלך.

בנוגע לפילטר, אני מחליף את הפילטר כל חצי שנה, בעלות של בערך 100 שח (פילטר made in usa). יש פילטרים סיניים ללא פחם גם ב 40 שח אבל אני לא מתעסק איתם.

בשבילי התמי4 הוא מכשיר נוחות למים חמים וקרים, הסינון הוא בונוס הן מעשית והן פסיכולוגית.

איציק

אם חול זה מה שמעניין אותך יותר, בכדי לא לפגוע במכשיר עצמו, ישנו מסנן קטנטן שאצלנו בחברה קוראים לו "סנן קו" שאותו מתקינים בפשטות לאורך צינור ה8 מילימטר השחור, הוא אמור למנוע זרימה של חול חלודה וחלקים פיזיים גדולים יותר אל המכשיר עצמו ובעצם להגן על הברז החשמלי. דבר שלא קורא ביום יום, אבל כן קורא לאחר הפסקת מים ( ד"א מומלץ קודם כל להזרים מים דרך הברז בכיור לפני השימור במכשיר לאחר הפסקת חשמל בכדי למנוע סתימות והפסקת פעולה של הבר).

בקשר למים קרים פושרים ורותחים בלחיצת כפתור זה נחמד, אבל אני אוהב לשתות את המים האלה בגלל הטעם, לא מסוגל להתקרב לברז ישיר.

מה שכן גם לי יש שאלה למי שמבין,

כשרוכשים מים מינרלים בבקבוק, יש להם טעם טוב, אבל מאידך, אם אני מוזג מים מהתמי4 לבקבוק פלסטיק, לאחר זמן יחסית קצר, נהיה להם פשוט טעם מזוויע! לעומת זאת לבקבוק לאקן אין ממש הבדל בטעם. מישהו יכול לשער מדוע?

פורסם

תן לי לרענן לך את הזיכרון:

אם אתה מכיר את דגם הפמלי מבפנים, אתה יודע שיש לו 3 ברזים חשמליים: קר, חם וכניסה למכשיר.

למעשה, המערכת הזו בנויה כך כי היא נותנת לנו, הלקוחות, הגנה כפולה מפני כשל בברז החשמלי: אם זה שבכניסה נתפס פתוח, לא תהיה דליפת מים, כנל לגבי החם או הקר. כשאתה פותח זרימת המים הקרים, נפתח שסתום הכניסה הראשי ושסתום נוסף להובלת מים קרים. בחמים העיקרון זהה, נפתח השסתום הראשי ושסתום מים חמים (הכל מחובר באופן טורי).

המסנן של תמי4 נמצא בין הברז הראשי לברזי המים החמים והקרים, לכן: אם יש לך סנן לפני הברז הראשי, אין צורך בסנן קו.

הברז הראשי, כידוע, נועד גם בשביל למנוע שהפילטרים יהיו תמידית בלחץ מים, על מנת שהחלפתם תעשה ללא לחץ המים בכניסה לפילטר.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...