Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משלם לתמי 4 תשלום חודשי בסך 55 ש"ח למשך שלוש שנים עבור החלפה של שני פילטרים + סנן אחד בשנה, ויש גם אחריות (לא כולל ג'וקים).

האם יש כאן אנשים שמשלמים על אותה חבילה מחיר נמוך יותר? האם החבילה הזאת בכלל משתלמת? אין לי מושג מה העלויות של הפילטר והסנן, אבל אני מרגיש שיש אלטרנטיבות אחרות וזולות יותר, או שאולי אני טועה? ראיתי שיש פילטר חלופי במחיר יחסית משתלם, אבל מה הקטע אם אין אפשרות להכניס אותו לתוך התמי 4?

תודה!

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו זוכר את קול השלום ז"ל.

הסיסמא שלהם היתה "שתו מים. רק מים".

ואני וסיף - מי ברז. טובים, טעימים וזולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני קניתי תמי 4 פמילי לפני שנה וחצי בעלות של 85 ש"ח כפול 36 תשלומים, הכל כלול - כולל מכשיר, חלפים ואחריות (כבר היו אצלי פעמיים)

שייגמר החוזה, גם מעוניין לדעת אם אהיה חייב לרכוש מהם את האחריות ואת החלפים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

2 אופציות עם רעיון זהה משותף:

א. לקנות "מעקף" לפילטר המקורי ולהתקין פילטר חיצוני.

ב. לפתוח את המכשיר, לבצע את המעקף בצורה פנימית, ולהתקין פילטר חיצוני.

זה מה שאני עשיתי (שלב א' ואח"כ שלב ב'. למה ? כי מסתבר שה"מעקף" גדול בכמה עשיריות המילימטר ועם הזמן הוא שובר את הכניסה לפילטר) וזה עובד מעולה כבר לא מעט זמן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה מה שאני עשיתי (שלב א' ואח"כ שלב ב'. למה ? כי מסתבר שה"מעקף" גדול בכמה עשיריות המילימטר ועם הזמן הוא שובר את הכניסה לפילטר) וזה עובד מעולה כבר לא מעט זמן.

איציק

הפילטר החיצוני זאת הסיבה היחידה שאני נאלץ להישאר עם תמי 4, הפילטר על השיש יהרוס לי את הדקורציה של המטבח :)

כמה פילטר חלופי עולה?

האם קיים פילטר חלופי שניתן להכניס בתוך התמי 4?

תודה!

פורסם
אני משלם לתמי 4 תשלום חודשי בסך 55 ש"ח למשך שלוש שנים עבור החלפה של שני פילטרים + סנן אחד בשנה, ויש גם אחריות (לא כולל ג'וקים).

האם יש כאן אנשים שמשלמים על אותה חבילה מחיר נמוך יותר? האם החבילה הזאת בכלל משתלמת? אין לי מושג מה העלויות של הפילטר והסנן, אבל אני מרגיש שיש אלטרנטיבות אחרות וזולות יותר, או שאולי אני טועה? ראיתי שיש פילטר חלופי במחיר יחסית משתלם, אבל מה הקטע אם אין אפשרות להכניס אותו לתוך התמי 4?

תודה!

א. יש לך מחיר מצויין.

ב. זה שווה כי אל תשכח שזה נותן לך אחריות מלאה, לא בא לך להחליף מחר בבוקר גוף קירור לבד נכון?

ג. יש "אלטרנטיבות" זולות יותר, לא הייתי ממליץ בכלל, מכשירים סיניים זולים ולא איכותיים שלא מתקרבים באיכות ובתפעול לברי המים של תמי4 .

אני קניתי תמי 4 פמילי לפני שנה וחצי בעלות של 85 ש"ח כפול 36 תשלומים, הכל כלול - כולל מכשיר, חלפים ואחריות (כבר היו אצלי פעמיים)

שייגמר החוזה, גם מעוניין לדעת אם אהיה חייב לרכוש מהם את האחריות ואת החלפים

לא תהיה מחוייב כלל לרכוש שום דבר מעבר למה שכבר רכשת. אבל מה תעשה עם המכשיר ללא חלפים מקוריים?

איציק

אני מקווה שה"פילטר" הזה באמת מנקה לך את המים איציק, יש המון סננים בחוץ, אפילו בשווקים, יש אחד קבוע גם בטירה, רובם במקרה טוב רק סנני "קוקוס" שנועדו להמתיק לך את המים, אני לא רוצה לחשוב אם מעבר לכך שהם כנראה לא באמת מסננים את המים, אם הם לא פוגעים באיכות המים שנכנסת למכשיר.

הסננים של תמי 4 הם סננים איכותיים בצפיפות של 2 מיקרון לסינון המים, נורת הUV קוטלת חיידקים ברמה מאוד גבוהה.

תשאלו את עצמכם, האם רכשתי מכשיר של תמי4 ב2000 שקלים ומעלה בכדי להחליף לבר חלפים לא מקוריים ולוותר על האחריות.

ברי מים לעומת מוצרי חשמל אחרים, פועלים 24/7, מי פה שרוצה להתקע עם הגב לקיר כשיקום בוקר אחד עם תקלת קירור ללא אחריות וישלם מאות שקלים לתיקון (במקרה הטוב) או להתעורר עם מטבח מוצף ב4 לפנות בוקר בגלל נזילות פנימיות במכשיר שיגיד אני.

* הכותב עובד החברה כ4 שנים, לא מתיימר להציג את דעות הארגון כאן בדפי הפורום בשום אופן. אני כותב פה מנסיון וידע אישי בלבד. הכובע שלי כאן הוא פרטי לחלוטין.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני אהיה קצת פחות עדין וחלבי מספריאל. האדם שהכניס לישראל את המערכות המונפצות האלה ודאי היה איש שיווק ממולח, הרי ידוע שמי שמאמין לא מפחד.

אני כבר שנים נוסע ברחבי אירופה ועכשיו גם אסיה, בודדים המקומות בהם מי הברז אינם טובים לשתיה. לא טעים? זה כבר עניין פסיכולוגי נטו. זה פאקין' מים - אין להם טעם, גם טעם לוואי לא. הם ניטרליים. הגוף מקבל אותם בכיף, ככה אנחנו בנויים. אנחנו לא ברואנדה ומי הברז בישראל לא מגיעים מהקישון, אף אחד לא נהיה מהם חולה. ההצדקה היחידה למים מינרליים/מסוננים היא במתקן קירור משרדי, או לאנשים שבאמת צריכים את זה משיקולים בריאותיים של הרכב כימי או ווטאבר. השאר פשוט... מהסוג שלא מת אלא רק מתחלף.

תנו לי את המוטיבציה הכלכלית הנכונה וגם אני אשכנע לקוחות שהם צריכים את הגלימה הקסומה והבלתי נראית שלי שעושה אותם יפים וחזקים וחיוניים יותר ושהילדים שלהם יקבלו סרטיפיקט הרשמה להרווארד ברגע שילבשו אותה. בולשיט בריבוע. מי שבוחר היום להתקין אצלו בבית את הפינוק ההדוניסטי הזה שאין לו שום ערך וחצי ערך מעבר לפסיכולוגי, שיבושם לו, זה לא הכסף שלי שהולך לאיבוד. אבל לשאול מה אפשר לעשות כדי לחסוך? ובכן, פעם אחרונה שנתתי תשובה לשאלה כזאת קיבלתי אזהרה, אז שיסיקו את המסקנה המתבקשת לבד. :roll:

פורסם

תתקין מערכת חיצונית לסינון, 3-4 שלבים, גם מסננת יותר טוב מהפילטרים המסכנים של התמי4,

וגם זול יותר לתחזוקה. פעם בשנה מחליפים מסננים, עולה כ 150 אם אתה מחליף לבד. 3 דקות עבודה.

זה גם ישמור לך על בר המים מאבנית, שהיא אויב לא קטן של הברים האלה.

יכול להמליץ לך על חבר הפורום הברווז, תקבל שירות טוב ואמין. אתה יכול גם לעשות את זה לבד

אם יש לך ידיים טובות, למרות שלדעתי העלות לא מצדיקה את זה.

פורסם

אושרי -

אפשר לדעת כמה עולה מערכת כזאת? כולל התקנה.

אנחנו קונים כל שבוע 2 שישיות מים. 12 שקל כל שישיה. לחודש זה 96 שקל.

זה לא נראה כל כך יקר, אבל זה בהחלט לא כיף לסחוב כל פעם שישיות במיוחד בחום הזה.

פורסם

אני קניתי את זה יחד עם בר מים, אז אני לא יודע במדוייק, אבל זה סביב 500-600 שרל למערכת עצמה,

והתקנה תעלה בטח 200-300 שקלים. המים אצלנו בדירה היו זוועתיים. בדירה הקודמת סינון בבריטה היה

מוציא מים דיי טובים, אבל כאן גם סינון כפול של המים לא עזר. אחרי מערכת הסינון, המים טעימים מאוד,

לא חושב שהייתי מבדיל בינם לבין מים מינרלים, ואני אחד שמבדיל בין מי עדן לנביעות.

פורסם
המים אצלנו בדירה היו זוועתיים.

אתה לא זכור לי כאדם מפונק או עדין במיוחד ולכן אני נאלץ לשאול:

מה זה זוועתיים - עם זבובים ונבגים בפנים? עם ריח/טעם לוואי כימי?

נשמע כמו בעיה של הרשות המקומית ולא משהו שאתם צריכים הייתם לשלם עליו.

מים זה מים, הם אמורים להיות ניטרליים וחסרי טעם/ריח/מרקם. אם זה לא המצב

סימן שיש בעיה מהותית, ואין סיבה שהאזרח משלם המסים יצטרך להתמודד עמה לבד.

פורסם

מתעלק על השרשור,

אם כבר בסננים עסקינן, יש משהו סביר ולא יקר שניתן לחבר למערכת מים? (ליד השעון מים)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...