Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכנון לוגיסטי לדייט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, שאלה קצת משונה. נניח שאני יוצא לדייט עם מישהי שגרה במרחק של חצי שעה ממני. אני אוסף אותה ונוסעים לת"א. בת"א שותים קצת אלכוהול. אז איך חוזרים הביתה? משאירים שם את הרכב וכל אחד לוקח מונית לביתו, ויום אח"כ אני נוסע לקחת את הרכב? או שישנם פתרונות קצת יותר טובים / נוחים?

.Your average Notepad

פורסם

אכן עדיף לא לשתות בכלל (אלא אם כן היא עם רכב ותחזיר אותך הביתה...לא סביר בעליל ;))

אם הקשר מתפתח למעבר כמה דייטים,אז כבר אפשר לצאת ולשתות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ואז? מתחתנים וחיים באושר ועושר, יוצאים ערב אחד לחתונה/ אירוע/ וואטאבר, ורוצים לשתות, שניכם... מה עושים?

שאלה קצת מצחיקה :roll:

אתה נוהג? אתה מסיע משהי שאתה לא מכיר? קח אחריות וותר על האלכוהול.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אוקי, שאלה קצת משונה. נניח שאני יוצא לדייט עם מישהי שגרה במרחק של חצי שעה ממני. אני אוסף אותה ונוסעים לת"א. בת"א שותים קצת אלכוהול. אז איך חוזרים הביתה? משאירים שם את הרכב וכל אחד לוקח מונית לביתו, ויום אח"כ אני נוסע לקחת את הרכב? או שישנם פתרונות קצת יותר טובים / נוחים?

אם אתה רוצה עזרה בלוגיסטיקה אתה צריך לתת נתונים מדוייקים.

1.איפה אתה גר?

2.איפה היא גרה?

3.הכוונה היא לישון לבד בלילה או משהו אחר?

אייל

פורסם

תכננתי לשלוח ה"פ אבל שיהיה.

1. רמת גן.

2. הוד השרון.

3. בינתיים, לישון לבד ולתת לזה להתפתח. אלא אם יקרה משהו יוצא דופן, זאת לא המטרה כרגע.

אני מכיר אותה כבר איזה חודש-חודשיים מהצבא והיא כבר סוג של חצי ידידה, רק שיש 'ניצוץ' קטן שאין אצל ידידים סטנדרטיים.

.Your average Notepad

פורסם

אתה לא שותה.

היא שותה ואז אתם נוסעים אליך הביתה להמשך הערב(שאם הכל יילך כמתוכנן יהפוך עבורך למהנה במיוחד) :-P

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

1.אתה אוסף אותה

2.היא מאחרת כרגיל

3.נוסעים לפאב

4.היא מזמינה מה שהיא רוצה

5.אתה מזמין אלכוהול בלי צבע(אניס, וודקה וכד')

6.בתזמון מושלם אתה מחליף את הכוס שלך בכוס מים(בזמן שהיא בשירותים )

7.היא חוזרת מהשירותים ואתה פותח שיחה מרתקת על משמעות המילה "נוחיות".

8.מצלם אותה מחבקת אבטיח ומעלה לכאן שגם אנחנו נתרשם ונאשר(או לא ) את המשך הפגישות איתה

9.מסביר לנו אחת ולתמיד למה קוראים לך "מחברת" ומה פשר החתימה והסמלון שלך והאם אתה טיפוס של מחברת שורות או של משבצות או בכלל בלוק ציור

10.שא ברכה

Gn'f'R

פורסם
תציעו לו לשים לה סם אונס וזהו....

מה נסגר איתכם אנשים ??? :shock:

כנראה אלה הטחורים מדברים.

תתעלם.

נ.ב אני רק מקווה שהם לא הגיעו עד הכתף :roll:

פורסם

בא אליה לשכונה עם 4 בקבוקי גולדסטאר ובקבוק שמפניה, יושבים על איזה ספסל ושותים. בסוף הלילה היא אומרת שלא כדאי שתנהג ומזמינה אותך לישון אצלה... תמיד עובד.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
1.אתה אוסף אותה

2.היא מאחרת כרגיל

3.נוסעים לפאב

4.היא מזמינה מה שהיא רוצה

5.אתה מזמין אלכוהול בלי צבע(אניס, וודקה וכד')

6.בתזמון מושלם אתה מחליף את הכוס שלך בכוס מים(בזמן שהיא בשירותים )

7.היא חוזרת מהשירותים ואתה פותח שיחה מרתקת על משמעות המילה "נוחיות".

8.מצלם אותה מחבקת אבטיח ומעלה לכאן שגם אנחנו נתרשם ונאשר(או לא ) את המשך הפגישות איתה

9.מסביר לנו אחת ולתמיד למה קוראים לך "מחברת" ומה פשר החתימה והסמלון שלך והאם אתה טיפוס של מחברת שורות או של משבצות או בכלל בלוק ציור

10.שא ברכה

:lol: :lol: :lol:

ברכות, תגובה זו זכתה בתואר "תגובת השנה".

9. חיפשתי כינוי פשוט מאוד, וזה מה שעלה לי לראש. ד"א, פנקס, לא מחברת. פשר החתימה והסמלון - כדי להדגיש את עניין הפשטות. רק שורות, משבצות זה לצהובים.

10. איחולים.

.Your average Notepad

פורסם
תציעו לו לשים לה סם אונס וזהו....

מה נסגר איתכם אנשים ??? :shock:

כנראה אלה הטחורים מדברים.

תתעלם.

מה? למה? הוא מחליף את הכוס שלו, לא את שלה.

Gn'f'R

• תוכן חדש...