Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצורפת תמונה לבקשתכם,

בתמונה השריטה נראית פחות משמעותית ממה שהיא (זה אחרי המון נסיונות להוריד אותה), אבל היא עדיין משמעותית והיא עדיין מכוערת, ובנוסף לזה היא גם הורידה שכבה מהצבע של הרכב ולכן אני חושש שהמקום ייתחמצן או משהו בסגנון.

w1fy.jpg

פורסם

אני כבר מזמן בדעה שלשמור על רכב בארץ, חדש או ישן, ללא חנייה פרטית לחלוטין, זה עסק עבוד מראש.

אני כל כך נהנה מהרכב ליסינג שלי ומשתי הסובארו פשע הישנות - שתי מכוניות שפשוט לא אכפת לי מהן ברמה הקוסמטית (אם כבר, יותר אכפת לי מהסובארואיות :wink: ). אני כן משקיע בהן, שומר אליהן, אני פשוט לא אוהב לנסוע בפחי זבל, אבל עצם העובדה שיכולים לשרוט לי אותן (ואת הליסינג כבר שרטו שריטה קטנה עם מפתח במרכז מכסה המנוע - לך תבין ?!), לדפוק לי אותן, לשרוף לי אותן - ולא אכפת לי, שווה הרבה.

כשאני יוצא לטיולים ומפגשים עם הרכב אספנות, אני תמיד בפחד שמשהו יקרה. וכבר קרה לא מעט:

- סיגריה שזרק השכן על האוטו (פתחתי לא מזמן שרשור בנושא).

- דפיקה בפינה שמאלית אחורית באחת הפעמים הבודדות שהרכב חנה במקביל למדרכה.

- רכב (ד"א סוזוקי בלאנו :) ) שהעביר לרוורס במקום לדרייב וכמעט דפק לי את כל הפרונט (הוא בלם סנטימטר, באמת סנטימטר, לפני שפגע בי).

בקיצור, היום אני הרבה פחות יוצא עם האספנות, נוסע בליסינג, בסובארו פשע וישן בשקט :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מה שכן, הסוזוקי באמת נראית מאוד שמורה.

בגילך החזקת רכב אינו דבר פשוט בכלל ובאמת מגיע לך כל הכבוד על

היותך מה שנקרא "גבר קטן",אך לא כל שאר הגברים הקטנים נושאים איתם אחריות כלפי משהו כלשהו בחייהם ולצערך הם מונעים מצרות עין ושעמום.

Gn'f'R

• תוכן חדש...