Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החלפתי רצועת טימינג ביונדאי H1 2000 שלי . מאז נראה לי שצריכת הדלק שלי עלתה (במקום 7.5 לליטר 6.9 לליטר )

יש קשר ? או שזה מקרי

תודה

פורסם

"יכול להיות קשר, אם תזמון משאבת ההזרקה לא בוצע במדוייק. "

אשמח להסבר. כלומר מה הקשר בין החלפת רצועת טימינג תקופתית לתזמון משאבת הזרקה ?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

במנועי דיזל שלפני תקופת מסילה משותפת משאבת הזרקה מסתובבת על ידי רצועת טיימינג ואמורה להוית מתוזמנת במדוייק עם המנוע. ובכל החלפת רצועת טיימינג אמורים לתזמן 3 נקודות - גל ארכובה, גל זיזים ופולי של משאבת הזרקה.

הזרקת סולר צריכה להתבצע בדיוק בנקודה הנכונה מבחינת מיקום הבוכנה, בדיוק כמו הצתה במנוע בנזין. בפשטות, זה כמו תזמון מפלג הצתה.

אם התזמן של המשאבה לא מדויק, הזרקה לא תתבצע בנקודת זמן הנכונה וזה ישפיע על ביצויע המנוע, עשן וצריכת דלק. לפעמים בנוסף לתזמון מכאני יש כיוון עדין יותר על ידי סורק תקלות.

במערכת מסילה משותפת (מערכת מודרנית שהחליפה את ההזרקה המכאנית בעשור האחרון) כבר אין חשיבות לתזמון משאבה, היא רק בונה לחץ ברמפת מזרקים (המסילה המשותפת). פתיחת המזרקים מפוקדת ומתוזמנת על ידי מחשב.

• תוכן חדש...