Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור ,אימפרזה טורבו תהיה קיצונית מידי עבורך גם בניהוג וגם באחזקה.

תשמע אתה בחור צעיר יש לך 60K זה תקציב יפה לבחור בגילך,אני הייתי מחפש או מיאטה NA\NB או קליאו ספורט.

Porsche 944 turbo

פורסם

אימפרזה טורבו בשביל לנהוג בה מנהלתי ומידי פעם לפעם לתת לחיצה לא צריכה להיות קיצונית

אבל ברגע שמתחילים לקחת רכב כזה לנהיגה אתגרית - צמיגים מתחילים ללכת בקצב מהיר וביחד איתם כל מה שנשען עליהם.

הבעיה עם רכב כזה וחוסר נסיון בנהיגה מנהלתית (אני בכלל לא מדבר על נהיגה אתגרית עכשיו) הוא שרכב כזה מוציא מהנהג את כל השדים שלו

כשמדובר בנהג צעיר שעוד לא ראה מספיק את המוות מול העיניים - רוב הסיכויים שהמלאך או כיסא הגלגלים או בית הסוהר יגיעו מוקדם מהצפוי.

אני בטוח שאם נפתח כאן שרשיר של נהגים עם וותק של למעלה מחמש שנים אתה תשמע כאן מכל אחד איזה שטויות הוא עשה ולעולם לא יעז עוד לנסות משהו קרוב לכך על הכביש.

לבן דוד של אשתי היתה אחת ששופרה לאזור ה650 כוחות סוס (רציני) עד לפני שהמנוע שלה החזיר את נשמתו לבורא - הילוך ראשון, הגעתי בקו ישר ל50 (לפחות ממה שהספקתי לראות

:-D), הרכב עוצר, אני יוצא החוצה ולא חוזר יותר :?

זה היה היום שאני לפחות הבנתי שזה לא עושה לי את זה.

אולי דווקא היום - הייתי מנסה שוב - אבל אני פשוט מבין, אין לי כסף לעוד תחביב יקר כל כך, אין לי כסף גם אם זה היה התחביב היחיד והעיקרי שלי ואני חי טוב, טוב מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כולכם מדברים כאילו אני הולך עכשיו לנסוע על 200 קבוע.

להפך,אני קונה את הרכב הזה לנסיעה רגועה ביום יום,יותר ל"פוזה".

וכמובן שמדי פעם אני יילך עם כמה חברים לכביש סגור כמו מנחת ערד וכדומה לא קשה היום למצוא כבישים כאלה בשביל להנות קצת:twisted:

פורסם

כולם רושמים לך "לא"!

אם אתה רוצה ללכת עם הראש בקיר, ועם סיכוי לא קטן להרוס לעצמך את החיים, ולאור כל מה שהסבירו לך, כי בגיל שלך, אתה וחבריך הכי חכמים, קטנים אנחנו מלהושיע.

איחולי שלמות ובריאות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא מבין למה אתם כל כך שליליים. הנעה אחורית, אוקיי, אז בהתחלה הוא ילמד לשלוט ברכב, ילך לכמה קורסים של נהיגה מתקדמת.

אני לא רואה סיבה למה לא.

לחבר שלי בגיל 20 היה אימפרזה טורבו 2007 למשך שנה והוא לא ריסק אותה.

פורסם
אני לא מבין למה אתם כל כך שליליים. הנעה אחורית, אוקיי, אז בהתחלה הוא ילמד לשלוט ברכב, ילך לכמה קורסים של נהיגה מתקדמת.

אני לא רואה סיבה למה לא.

לחבר שלי בגיל 20 היה אימפרזה טורבו 2007 למשך שנה והוא לא ריסק אותה.

בין גיל 20 ל-17 מפרידות עוד 3 שנות ניסיון בלא מעט מקרים ובשנים האלה אנשים נוטים למתוח טיפה את הגבולות(ולגלות כמה הם וחברים שלהם יכולים להיות מטומטמים - מדבר מניסיון), אז אם מה שאומרים כאן נכון ולאימפרזה טורבו יש באמת כל כך הרבה כח בשילוב עם הנעה אחורית, עדיף שינסה רכבים אחרים קודם.

פורסם

אתה רוצה לקרוע להורים שלך את הכיס באחזקה כל עוד הרכב לא טוטאלוס-לך על זה!

אתה רוצה להיות בן אדם הגיוני אז חכה עם זה כמה שנים-הביטוח יהיה דרקוני

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

איפה הוא בדיוק רשום שהוא בן 17?

אז מעתה כל אחד שיפתח שרשור על רכב ספורטיבי, תבואו ותחפרו עם החופש הגדול הזה?

יש פה כמה מגיבים ''וותיקים'' שכתבו כאלה שטויות, הייתי מצטט אותם וכותב להם בגדול ''חופש גדול''.

R888 לאימפרזה טורבו? איפה כתוב שזה הצמיג שצריך להרכיב לרכב הזה? מה רע ב C DRIVE? T1R?

הנעה אחורית לאימפרזה? מה הלאה?

פות''ש, תישאר עם המזדה 3 ואת האימפרזה תשאיר לאחרים, גם ככה בקושי נשארו במצב תקין.

גם את זאת שמכרתי לפני חודשיים, הספיקו להשבית :evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
איפה הוא בדיוק רשום שהוא בן 17?

אז מעתה כל אחד שיפתח שרשור על רכב ספורטיבי, תבואו ותחפרו עם החופש הגדול הזה?

יש פה כמה מגיבים ''וותיקים'' שכתבו כאלה שטויות, הייתי מצטט אותם וכותב להם בגדול ''חופש גדול''.

R888 לאימפרזה טורבו? איפה כתוב שזה הצמיג שצריך להרכיב לרכב הזה? מה רע ב C DRIVE? T1R?

הנעה אחורית לאימפרזה? מה הלאה?

פות''ש, תישאר עם המזדה 3 ואת האימפרזה תשאיר לאחרים, גם ככה בקושי נשארו במצב תקין.

גם את זאת שמכרתי לפני חודשיים, הספיקו להשבית :evil:

קצת התבלבלתי, אבל היה רשום שהוא הוציא רישיון לפני שנה, אז הנחתי שהוא בערך בגיל הזה.

ייתכן שאני טעיתי ואם כן אני מתנצל. אבל בלי קשר, אני מניח שלאנשים אין שום אינטרס להמליץ לו לא לקנות את האימפרזה, כך שהם כנראה לא מדברים שטויות.

פורסם

sally אני מקווה שהבנת את הרעיון לפי דעות חברי הפורום, במידה ואתה עדיין מעוניין, תבצע חיפוש ותוכל למצוא שם המון מידע על הרכב ועל האחזקה שלו.

בהצלחה

זה נכון

פורסם

ליאור - האחת שיצא לי לנהוג עליה, ואחרי זה לא רציתי לעשות זאת שוב לעולם

:-D נעלה R888

אין לי מושג למה הבעלים של הרכב בחר בצמיגים האלה אבל אני רק יודע שמדובר בנהג שעשה לא מעט השתלמויות נהיגה והוא יודע מה הוא עושה.

אין לי מושג, שוב, למה דווקא הצמיגים האלה ולמה אתה חושב שזו בחירה מוטעית לצמיג.

עד כמה שידוע לי מדובר בצמיגי סמי סליקס והם אמורים להיות "דביקים" יותר ו"רכים" יותר - מדובר באחיזה בנהיגת מסלול אני מתאר לעצמי, הוא היה עושה את זה הרבה עם הרכב לפני שהמנוע שלו החזיר את הנשמה לבורא.

אני מתאר לעצמי שהוא גם היה עולה על המסלול בעיקר בקיץ, בחופש הגדול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הגזמתם חברים. בכל העולם צעירים נוהגים על רכבים ספורטיביים וחזקים ונשארים בחיים. תלכו לראות אילו רכבים חונים בחניונים של תיכונים באזורי יוקרה בארה"ב ותבינו על מה אני מדבר.

אני אישית לא הייתי קונה רכב כזה בגיל צעיר (אני דוגל בשיטה של עקב בצד אגודל; אולי בגלל זה אני עדיין "תקוע" עם רכבים משפחטומטיים...) ושורף עליו את כל חסכונותיי, אך זו בחירה לגיטימית לדעתי.

פורסם

רכב מסוכן כרכב ספורטיבי ראשון לנהג, הייתי אומר לך להתחיל מאטמוספרית, צרפתיה קטנה ומתנהגת, ככה תלמד קצת קווים ונהיגה נכונה לפני שאתה עולה על מפלצות שטעות בהן עלולה לעלות בחיים.

החוכמה היא לא ללחוץ בקו ישר, שזה כל מפגר יכול לעשות, אלא ללמוד את הרכב ואת ההתנהגות שלו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

lanosforce - לא כתבתי שזה בחירה שגויה, כתבתי שיש אלטרנטיבות, לרכב יומיומי.

אתה כנראה נהגת על רכב שנבנה למסלול, כך לפחות אני מבין לפי מה שתיארת. לכן כנראה הוא הרכיב R888, מכיוון שהוא לא נסע הרבה. הצמיג הזה לא מחזיק הרבה ודורש החלפה תכופה יותר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...