Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או במילים אחרות.

אני צריך להשיג שטרות של 100 דולר , בכמות די גדולה, לפרוייקט צילומי, מזוייפים כמובן, הם לא צריכים להראות כעשוים מחומר אמיתי, מאיפה קונים?? לפחות 200-300 שטרות.

פורסם

אם ממש לא חשוב המראה שלהם, גש לחנות הצעצועים הקרובה לביתך ובקש משחק מונפולי. וודא שמגיעים איתו שטרות.

פורסם

לא חשוב שירגישו אמיתיים, אבל כן הייתה רוצה שיראו אמיתיים, אפילו רק מרחוק, אז צריך שלפחות יהיו בגודל קרוב למקורי, אם אני זוכר נכון שטרות המונופול הם קטנים יותר.

פורסם

הוא מציין שהם יותר קטנים משטרות רגילים, כנראה שטרות מונופול, בכל מקרה יצרתי איתו קשר, תודה רבה.

סריקה והדפסה דו צדדית בצבעוני כמובן תעלה לא מעט כסף, לא? כמה אמור לעלות דף הדפסה דו צדדית צבעונית בחנות צילום?

פורסם

מעניין לדעת איך המכס האמריקאי יתייחס לעובדה שישנה חבילה שמכילה שטרות מזוייפים. רוב המקרים בעין מאוד לא יפה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תלוי כמה אתה צריך. אם לא יותר מדי, אולי פשוט עדיף לך לגגל איך השטר נראה, ולהדפיס על דפי A4 במדפסת צבעונית ביתית (כן, כנראה שיילך הרבה דיו)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לאחרונה ראיתי שטרות דמה בחנות הכל בדולר.

עידן

נכון! בחנויות צעצועים או פיצ'פקס יש חבילות שטרות, שקלים או דולרים, נראים דומים מאוד למקור, רק טיפ טיפה קטנים יותר.

בצילום (לא תקריב) - לא ירגישו הבדל.

חבילה כזו עולה כ-5 ש"ח ויש בה הרבה שטרות בערכים שונים. במקרה כזה לא צריך איביי.

חבילות כאלו מאפשרות להיות נדיב ולתת מתנות לכל מי שרוצה ולעשות פוזות משעשעות.

הם נראים כל כך דומים למקור, שפעם המשטרה התעלקה על המדפיס ואז הוסיף את מספר הטלפון שלו ליד החתימות...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

פניתי למוכר באיביי שהכווינו אותי אליו כן בשרשור, מוכרת ליתר דיוק.

כששמעה שאני מישראל ואני צריך את השטרות לאיזה פרוייקט צילומי שאני עושה, פשוט שאלה אותי מה הכתובת ואמרה שהיא שולחת לי מה שאני צריך ללא עלות, התעקשתי לשלם לפחות על המשלוח, אבל היא סירבה.

כל הכבוד!!

• תוכן חדש...