Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי יש חניית נכה מסומנת במקום שבו מתבצעת תמ"א 38 והטיח טיפטף על הרכב והפועלים שיפשפו את הרכב (בלי מים) בכוונה לנקות, אבל הם שרטו את מכסה המנוע. דיברנו עם האחראי, נסענו לשטיפת רכבים כדי לעשות פוליש אבל שם אמרו שהשריטות עמוקות ופוליש לא יעזור, רק צביעה או החלפת מכסה מנוע. לאחר מכן נסענו למוסך מאזדה מורשה, שם קיבלנו הצעת מחיר לצביעת מכסה מנוע.

הגענו עם הצעת המחיר רשומה לאחראי של השיפוצים והוא מתנגד לשלם, הוא אומר שיש לו מכר שניסע אליו והוא יעשה לנו פוליש כדי שיהיה לו זול. הסברנו שהרכב מטופל רק במוסך מורשה, ושהיינו בפוליש ואמרו לנו שזה לא יתקן את הבעיה אבל הוא מתנגד. למה אני צריך לנסוע לאיזה חור כדי שמישהו שאני לא מכיר יעשה לי עבודה כזו, שאורכת 4-5 שעות, אני גם אפסיד זמן נוסף לימי החופש שלקחתי על מנת לסדר את העניין, גם אני בטוח שהעבודה לא תהיה איכותית. הגעתי למוסך מורשה שנתן הצעת מחיר. זה הפתרון היחיד למחיקת השריטות. כשהאחראיים ראו את הצעת המחיר (כמעט 1000 שקל כולל מע"מ) הם אמרו חבל לך לצבוע זה יגרום לירידת ערך של הרכב והצבע יהיה שונה. בקיצור, נסיון לחרטוט אתם יודעים.

עכשיו נשאלת השאלה מה עושים הלאה. המשטרה תעזור בדבר כזה? או שהם יגידו שזה "לא מעניין" ויסגרו את התיק?

פורסם

1. תביעות קטנוטת - נגד הקבלן.

2. תלונה על הממונה על הבטיחות במשרד העבודה (חפצים היו עלולים ליפול על הולכי רגל ולסכן אותם)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבל לבזבז זמן על התביעה הזאת, שלא תביא שום תועלת.

היינו במשטרה ושם אמרו שאין מה לעשות עם זה, רק להתלונן בבית משפט.

בקיצור, קניתי מצלמה שאותה נשים במרפסת ונשגיח על הרכב :)

פורסם

אני הייתי פונה לשמאי, מקבל שמאות הכוללת ירידת ערך, ומגיש תביעה על סכום גבוה ומתאים.

בנוסף, פנה לעירייה ובקש כי יוציאו להם צו הפסקת עבודה. לידיעתך, כאשר מבצעים בנייה, חייבים לכסות את הפיגומים בכיסוי אשר ימנע מפגעים שונים בדיוק כמו המקרה שלך. כמעט אף קבלן לא מבצע זאת, על מנת לחסוך בכסף.

יש עיריות מחמירות מאוד, אשר מיד שולחים פקחים, גם על מקרה פעוט כמו המקרה שלכם.

כך לפחות, ישלם הקבלן על החוצפה שלו.

• תוכן חדש...