Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ביד2 :

יצרן: פיאט

דגם: פונטו גרנדה - Active Plus אוט' 1.4

נפח: 1,400

שנה: 2008

יד: 2 (ראשונה פרטית)

ת. הילוכים: טיפטרוניק

ב 31.900 שח.

ראיתי את המודעה...הרכב מאוד מעניין אותי...(איך הוא בכללי לנהג צעיר?רכב ראשון)

המחיר מאוד נמוך ביחס למחירון..

מה דעתכם על הפרטים.. יד שניה...120 קלימטראז...

האם עם ההילוך טיפטרוניק אפשר לנוסע אך ורק על מצב אוטומט?

שווה לבדוק?

רב תודות.

פורסם
מצאתי ביד2 :

יצרן: פיאט

דגם: פונטו גרנדה - Active Plus אוט' 1.4

נפח: 1,400

שנה: 2008

יד: 2 (ראשונה פרטית)

ת. הילוכים: טיפטרוניק

ב 31.900 שח.

ראיתי את המודעה...הרכב מאוד מעניין אותי...(איך הוא בכללי לנהג צעיר?רכב ראשון)

המחיר מאוד נמוך ביחס למחירון..

מה דעתכם על הפרטים.. יד שניה...120 קלימטראז...

האם עם ההילוך טיפטרוניק אפשר לנוסע אך ורק על מצב אוטומט?

שווה לבדוק?

רב תודות.

דבר ראשון התיבת הילוכים היא ממש לא טריפטוניק אלה רובוטית.

המחיר נמוך מאוד למחירון .. כן אלה המחירים של פיאט בארץ

וביררתי המון המון המון זמן על הרכב הזה וכל בן אדם שיש לו אותה אמר שהיא לא נוחה ויש המון בעיות עם הגיר.

אם יש לך עוד 4-5 אלף בצד לטיפולים זה משנה את הנושא .

בקיצור כל מי שיש לו את הרכב לא ממליץ עליה - (ד''א גם אני רציתי את הרכב בגלל המחיר והשנתון בתור רכב ראשון.. )

תחכה לעוד תגובות :) בהצלחה בקנייה הבאה

פורסם

יש לי חבר שקנה פיאט גרנדה פונטו 2008 ידנית עם 60 אלף קילומטר על השעון. הרכב היה במקור השכרה,לאחר מכן סטודנט קנה אותה ומכר לחבר שלי (כלומר יד 3).

הרכב במצב מושלם, והמחיר? תאמין או לא 25000.

ממליץ לך לחפש גרסה ידנית כי הרובוטית פשוט על הפנים. הרכב חסכוני ודי נוח עם מרחב מקדימה ומאחורה.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

המחיר נמוך בגלל 2 סיבות,לרכב קוראים פיאט ובגלל הק"מ שהוא לא נמוך,הרכב עצמו חסכוני בגלל התיבה הרובוטית ובטיחותי,במנוע 1.4 הוא מגיע עם 6 כריות אוויר.

לגבי הגיר אמינותו מעורבת,חלק מקבלים תקלות חלק בסדר,לפי המחירים שחברים כאן קיבלו לשיפוץ יוצא שהמחיר די דומה לשיפוץ תיבה אוטומטית רגילה,מצטרף להמלצה לרכב כזה ידני,אבל אין הרבה כאלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיר רובוטי עם אפשרות להעביר הילוכים בצורה עצמאית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדגש על הגירסאות הרובוטיות הוא לא כמות התקלות (שבסופו של דבר יקרו לכולם), אלא האם הן יתרחשו בתקופת האחריות או לא.

מאחר ומדובר במודל 08', התשובה הנחרצת והחד משמעית היא להתרחק מהרובוטית.

פורסם

חוות דעת אישית לגבי הגרסה הרובוטית זה שאל תיכח את הרכב הוא מלא בעיות. הוא יכול להיות בסדר חודש חודשיים ואז פשוט תתחיל לצוץ לך תקלנ אחרי תקלה.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם
המוכר אמר לי טריפטוניק...אתה בטוח שזה רובוטי אחי? (כנראה נפלתי על סוחר שקרן חח)

ומה הסיבה שפיאט כאלה זולים בארץ? אין שוק?

ותודה רבה אחי על התגובה :}

כן זה רובוטי ב100% טריפטוניק עובד על אותו רעיון אבל זה שונה מאוד והרובוטי זה ממש כמו גיר ידני רק "רובוט" עושה לך את העבודה במקומך

פורסם
חוות דעת אישית לגבי הגרסה הרובוטית זה שאל תיכח את הרכב הוא מלא בעיות. הוא יכול להיות בסדר חודש חודשיים ואז פשוט תתחיל לצוץ לך תקלנ אחרי תקלה.

אני רואה בחתימה שלא הייתה לך אחת כזו. קורולה דווקא הייתה לך, אז תיזהר מדוושת הגז. אנשים מתו מזה.

פורסם

באמת מענין הענין הזה. אנשים, חביבים ונחמדים כולם, שומעים "פיאט" ועוד "פונטו" וישר שרים את השיר הידוע "אל תשלח ידך אל הנער" כי הוא מלא מלא בעיות ומי בכלל האידיוט שמעיז לחשוב על לקנות פיאט. ורובוטי ?! תגיד אתה פסיכי, הלא הדבר הזה מתקלקל כל רבע שעה. ובכלל לא מענין שהגיר הזה בפיאט הוא מותיקי הגירים הרובוטיים והוא מתנהג אפילו יחסית נחמד ואין לו רקורד אמינות שלילי מוכח יותר מאשר לכל גיר אוטומטי אחר, ויש גירים רובוטיים בפרארי, למבורגיני, זונדה ובעצם בכל מכוניות העל ועם גיר שכזה ננהגות מכוניות פורמולה 1. והנה לך הפותח, בכפית קטנה, התשובה לשאלה למה פיאט פונטו זה אוטו נורא נורא זול.

פורסם
באמת מענין הענין הזה. אנשים, חביבים ונחמדים כולם, שומעים "פיאט" ועוד "פונטו" וישר שרים את השיר הידוע "אל תשלח ידך אל הנער" כי הוא מלא מלא בעיות ומי בכלל האידיוט שמעיז לחשוב על לקנות פיאט. ורובוטי ?! תגיד אתה פסיכי, הלא הדבר הזה מתקלקל כל רבע שעה. ובכלל לא מענין שהגיר הזה בפיאט הוא מותיקי הגירים הרובוטיים והוא מתנהג אפילו יחסית נחמד ואין לו רקורד אמינות שלילי מוכח יותר מאשר לכל גיר אוטומטי אחר, ויש גירים רובוטיים בפרארי, למבורגיני, זונדה ובעצם בכל מכוניות העל ועם גיר שכזה ננהגות מכוניות פורמולה 1. והנה לך הפותח, בכפית קטנה, התשובה לשאלה למה פיאט פונטו זה אוטו נורא נורא זול.

לא נתקרב :]

פורסם

אתה מוגע לזה שרועי רשם לך את זה בציניות?

פורסם
אני רואה בחתימה שלא הייתה לך אחת כזו. קורולה דווקא הייתה לך, אז תיזהר מדוושת הגז. אנשים מתו מזה.

הקורולה כן יש צורך להתרגל אליה. היא של אבא שלי דרך אגב ...

הפיאט היתה לי בעבודה נהגתי בערך על 200 מכוניות לא אפרט אותם פה עכשיו

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

• תוכן חדש...