Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחזק קצת את התגובות הקודמות שתרד מהרעיון כי בסופו של דבר אתה רק תבזבז זמן וכסף!

נראה לי שזה אהיה לך מאוד קשה ליבא צ'רג'ר ולפי מה שאני יודע זה עולה בין 20-25 אלף רק לקיט (לא בארץ) ויעלה לך עוד המון כסף להתקין אותו... אחרי זה יכול להיות גם בעיות אמינות שיכולות להגיע להמון כסף.

לא חושב שזה ממש רלבנתי כמה דלק הרכב אצרוך.

רוב הרכבים שעשו הסבה לM3 זה אנשים שקנו רכב שלם ופשוט העבירו את כל החלקים לשילדה של E46 משפחתית, לא חושב שזה ממש כלכלי... לדוגמא:

http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=578901

אני ממש אוהב את הרעיון אבל לדעתי הוא אשקיע המון כסף זמן ומחשבה. קצת שירשור ארוך אבל תמונות יפות מעמוד 60 ומעלה

אם אתה ממש אוהב את הרכב שלך ורוצה גיר ידני אז פשוט תעשה דיאטה לרכב, אולי ככה תרגיש קצת יותר הנאה :roll:

או שתקנה M3 או את 330 של נימנים, נראה לי שהוא חושב למכור :oops:

בהצלחה

תודה רבה על התגובה

כן כעקרון קיבלתי השראה ממנו

M3 לא ראיתי למכירה ובטח אם יש אז במצב אנוש ובמחיר מופקע

שלי כבר ידנית ומה זאת אומרת דיאטה?

פורסם

דיאטה = להוריד ממשקל הרכב . לוותר על כמה חלקים , לדוגמא מושב אחורי :twisted:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ממש לא בא בחשבון..

אולי גלגל רזרבי אבל לא מתכוון להפשיט את האוטו אבל זה לא קשור אני ימכור ונתחיל להתקדם.

פורסם

בנתיים אני לא מוכר,אבל אולי בעתיד.

עשיתי את החישוב שאני אאלץ להפרד מסכום נכבד מאוד על מנת "באמת להשדרג" מכאן.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...