Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעצבים גרפיים התפקדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני זקוק למישהו שיממש עבורי דיגיטלית לוגו פשוט שאת העיצוב שלו עשתה כבר זוגתי שתחיה. הלוגו טקסטואלי לחלוטין ויצטרך להיות בשני צבעים.

מעדיף לשלם לחבר פורום ולא לזר גמור, אז אם יש כאן מישהו שעוסק בתחום, אנא הודיעו לי.

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אבא של חבר.

שלח הודעה פרטית אני אקשר בינכם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חוזר לעדכן למרות שהעסק נגמר מזמן.

בסוף הגעתי לאתר הזה: http://www.logo5024.com/

150 ש"ח ללוגו מעוצב לפי הזמנה. המעצב שלהם קלט מה רציתי וביצע טוב יחסית, לא שהיה קשה, קיבל ציור ורק היה צריך לעשות אותו דיגיטלי. מצד שני, הסברתי לו שלוש פעמים באימייל איך אני רוצה את הדירוג (גרדיאנט) של הצבעים והוא עדיין לא עשה את זה כמו שצריך. בנקודה הזו פשוט פתחתי פוטושופ ועשיתי בעצמי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...