Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Focal 165KR Vs Morel Hybrid 6.5#

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מורל הייבריד יש משומשים ב 1000 (סט שלם), חדשים ב 1900.

בסכום הזה תוכל להביא אחלה טוויטרים.

מי יקנה את הרוקפורד? מי שמחפש וופרים טובים ובזול

או שתתן להם ניסיון ותראה איך הם, ותנסה להתאים להם טוויטרים, רק שזה לא תמיד עובד יפה לשלב רכיבים שונים על קרוס אחר, ברוב המקרים שילוב של כמה רכיבים מצריך עבודה אקטיבית- שזה כאב ראש, המון כסף וכיוונים בשביל להגיע לתוצאה טובה.

בכל אופן אני הייתי הולך על סט שלם, לפי שמיעה מוקדמת של כמה סטים מראש, ומונע מפח נפש עתידי, שיסתכם בעלויות נוספות.

SCANSPEAK

פורסם

תקשיב, יש לי את הוופרים האלה בבית. עד לפני שבועים היו מחוברים עדיין. אני אוהב אותם. ולא חושב ואפילי די בטוח שמורלים לא עולים עליהם. דבר שני, נפילה בסט הזה היא בטוויטר דווקה. אני החלפתי אותח די מהר. בסכום של 3K אתה יכול לקנות טוויטרים מתאימים וישאר לך כסך לשדרוגים אחרים. אני ממש לא אהבתי את הטוויטרים מקוריים וזאת רק דעה שלי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אתה יכול לשדך כמעט כל טוויטר 4OHM לקרוס הזה. יש מעט מאוד טוויטרים שלא יעבדו טוב עם חיתוך ב 4KHZ ב 24DB עם אופציה להנחתה והיפוך פאזה.

אישית, לא הייתי מוותר על הניסיון הזה.

פורסם

mefisto שלום

אני מאוד שמח לדעת שהוופרים האלה נחשבים לאייכותיים. וזאת גם כמעט אחרי עשור שהם יוצרו.

אני מקווה מאוד שהשבוע אני אתקין אותם. אעדכן.

אשמח להמלצות לטוויטרים מתאמים.

פורסם

לדעתי תגיע לאחד ממפגשי האודיו באזור שהכי קרוב לך ותשמע כל מיני רכיבים.

לעזור לא נצליח, אנחנו יכולים רק ליעץ לך, כי מה שטוב לנו יכול להיות לא טוב בשבילך ולהפך.

בגלל זה אני מציע שתשמע קודם כל מיני רכיבים לפני, ושתשמע מה שאתה פחות או יותר רוצה לשמוע אז נוכל לכוון אותך יותר טוב למטרה.

כי חבל שסתם תקנה רכיבים טובים ויקרים ואחרי זה הם לא יהיו לטעמך.

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

מצאו חן בעיני טווטרים של HEARZ HI ENERGY

וכן של MOREL HYBRID

אבל הבעייה היא שאם אני מרכיב טוויטר מאחד החברות הנ"ל. ומאחד אותו עם וופר וקרוסים של חברת Rockford יכול לצאת מפה אולי סלט ואולי תוצאה טובה

לכן צריך לנסות LIVE ולראות מה תהיה התוצאה.

• תוכן חדש...