Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , היום שמעתי במערכת ורציתי להבין כמה עוצמה התשתית חשמל שלי מספקת אז הגברתי את המונובלוק שלי (בחתימה) עד הסוף ונתתי המון עוצמה לסאב שלי. שמעתי ככה בערך 8 דקות עד שפתאום הרחתי ריח מוזר מהסאב שנוטה לכיוון השרוף , מהר הורדתי את העוצמה לאיך שהיה ונתתי לסאב לנוח שעה בערך. עכשיו אני שומע בסאב והוא עובד רגיל.

האלה שלי היא האם נגרם נזק לסאב? או שהריח היה רק אזהרה לנזק ואחרי שהורדתי את העוצמה הנזק חלף.

אשמח גם להסבר קטן על התופעה.

תודה רבה לעוזרים מראש.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

ייתכן מאוד ששרפת את האפוקסי על הסליל, אני לא יופתע אם עוד כמה ימים הוא יתחיל לעשות רעשים ויחדול מלעבוד. והאמת שם זה יקרה, זה דיי מגיע לך כי עשית מעשה טיפשי בלי לחשוב בכלל על התוצאות.

לא הרמת עוצמה, פשוט עיוותת את הסיגנל כלכך הרבה שזה בישל לך את הסליל עם זרם ישיר.

פורסם

אני כבר אמרתי לך שהמונו הזה יכול לשרוף לך את הסאב, יש לו המון כוח! למה אתה עושה שטויות??

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

לא כל כך נורא יש הרבה מקומות שמתקנים סלילים ( למשל אחד מוכר מאוד באיזור חולון ) אם הסליל נשרף גש אליו ותתקן לא בעיה בכלל ,

רק פעם הבאה תשתדל להיות עדין כי בכל זאת חבל על הכסף .

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

אתה מדבר על אומגה אודיו, לדעתי הם קטסטרופה, עושים חצי עבודה. אפיל מכשור לבדיקת תקינות הרמקול לאחר תיקון אין להם.

פורסם

יש את רפפורט בתל אביב, קצת קשה לתפוס קשר איתו אבל הוא עושה עבודה טובה מאוד ובמחיר מאוד טוב.

אבל אתה לא אמור להגיע למצבים כאלו בכלל.

פורסם

לא יודע מה הניסיון שלך , הניסיון שלי איתם שהכל טוב , תוקן סאב וופר ותוקן טוויטר תמיד לשביעות רצוני .

אחרת לא הייתי ממליץ , שוב לכל אחד הניסיון שלו . מבחינתי השירות והתוצאה הסופית טובים מאוד

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

תודה על התגובות , נכון המעשה טיפשי אני יודע אבל אתם בטוחים שהסאב הלך? כי הוא הוציא ריח לשניה ואז ישר החזרתי את הכיוונים לאיך שהיו ועכשיו הוא עובד רגיל.

פורסם

לדעתי מקום שאין לו את הכלים המתאימים לביצוע בדיקה לאחר תיקון אינו מקום מקצועי.

הסאב לא הלך, אבל קיצרת את חייו באופן משמעותי לדעתי. מספיק שעוד פעם אחת הסליל יתחמם מעל ליכולות שלו ויהיה כשל.

פורסם

תודה רבה על העזרה אני מקווה שהוא יהיה בסדר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז כמו שאמרתם הסאב אתמול התחיל לחרחר ולעשות רעשים, הוא עדין עובד אבל מחרחר.

במידה וזה הסליל , מישהו יודע אולי כמה עולה תיקון של סליל?

איך הסאב אחרי התיקון?

אם ההספק משתנה וכו?

אשמח לכל עזרה בנושא ותודה רבה מראש.

פורסם

לא משנה אני כבר לא צריך עזרה, הסאב נמכר לבחור שהסכים לקנות למרות מצבו.

פורסם

דיוויד בזמנו אתה הסברתה לי שבמידה ואב מחמם זה לא סוף העולם ואם הוציא קצת ריח אז לתת לנוח ?

מה לא הבנתי טוב?

• תוכן חדש...