Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לצעיר 20K. הכותרת נערכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעקבות המכירה של הרכב המשפחתי, (בשעה טובה :) וקבלת רכב משפחתי מהעובדה

אפשר סוף סוף לקנות רכב "צעיר".

אז ככה

התחום הוא בסביבות ה 20K.

רצוי שיהיה מהנה.

לא סחטן בדלק ( במחיר ובשנתונים האלו אני מבין שאני לא יקבל 1/20 אבל גם לא לרדת מתחת ל 1/10 בבקשה).

יפה - רוב המטרה זה רכב עם יופי והתאמה לבעלים.

מנוע שלא יעשה צחוק מהעבודה בבקשה.

אוטומות או גיר רגיל לא כזה משנה.

ובקיצור הבנתם אותי אני מאמין.

המומעדת הראשית שאני כמעט נעול עליה היא הגולף MK4 2000-2003 נפח מנוע 2000

אם אין לכם הצעות טובות יותר אז אני אשמח לקבל חוות דעת על הגולף.

תודה רבה שבוע טוב לכולם:-)

פורסם

שקלת גם את 206XS?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אומרים שלגולף עלות טיפולים וחלפים קצת יקרים אני הייתי ממליץ על פיאט פונטו ספייס רכב מצוין לנהג צעיר,יש גם את הגטס שהיא מאןד אמינה וטובה,אבל לא לקנות מתחת לשנת 2006 כי האוטו שוטה דלק כמו משפחתית 1.6,תדע שהרכב הוא בצורה החדשה שצורכת דלק בצורה סבירה לפי הפנסים שהם מאורכים אחורה והדגם הישן הפנסים מרובעים יותר

פורסם

קודם כל תודה רבה על המענה..

הגטס רכב מכוער וממש לא בכיוון.. פונטו נראת על הפרצוף גם כן..

הפג'ו אופציה מעניינת השאלה אם אני ימצא אחת במצב טוב ואם יש בשוק בכלל כאלה במצב טוב אם כן על איזה שנים אתה ממליץ להסתכל

פורסם

אפשר לנסות,תיראה גם גולף לא פשוט למצוא,מדובר על רכב בן 10 שנים,וגם רכב שצעירים אוהבים...

ב2001 או 2000 הפיגו קיבלה 110 כ"ס לפני זה 90,לכן תתמקד ב 2001+

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צודק אבל במהלך החיפושים ביד שתיים אתה לא תאמין כמה גולפים מוצעים למכירה נתקלתי לפחות בארבעה שמורות ממש במצב של יד ראשונה..

פורסם

מנסיון,וממה שהחברים בפורום חוו לא הכול נוצץ הוא זהב,הרכב יכול לעבור תאונה וקשה ואז להיות משוקם.

אני נמאחל שתמצא רכב באמת שמור,נסה גם לחפש בפורום פוולסוגן.

• תוכן חדש...