Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם לי יש לקסוס עם המערכת המקורית,ולחבר שלי יש סובארו B4 2011והוא מעוניין במערכת שתגיע לרמה שלי

(שנינו לא מבינים בזה כלום רק יודעים לשמוע)מה הוא צריך לקנות בכדי להגיע לרמה שלי אודה לכם באם תפרטו מה זה מה מגבר וופר וכו? בינתיים יש לו מה שהגיע מהחברה.תקציב עד 6000 כולל דאבל דין.

תודה לכולם.

פורסם

ברמה של המערכת בלקסוס? באמת ניראה לך שכולנו יודעים איך נשמעת המערכת בלקסוס שלך?

בכל מקרה הסבר על רגל אחת למרות שמחיפוש קל בפורום ומעט קריאה היית חוסך את השאלה המיותרת הזו ומקבל יותר אינפורמציה. אז ככה, יש hu שזו יחידת הראש (הרדיודיסק או הדאבל דין) יש סט קומפוננט שמורכב בד"כ מאלמנט בדלת וטוויטר עם קרוסאובר"קופסא" שאחראית על פיצול האות, מגבר-מקבל אות נמוך מהרדיודיסק ומגביר את העצמה שלו כך שיישמע חזק וטוב יותר דרך הרמקולים, סאבוופר תפקידו להשלים את תחום התדרים התחתון שהרמקולים הרגילים לא יכולים לתת.

אלו בעצם הרכיבים שמהם מורכבת המערכת, ממליץ לך לקרא קצת בפורום להגיע למפגש או שניים ולהתרשם ממערכות וכשתהיה ממוקד יותר יהיה אפשר לעזור .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
ברמה של המערכת בלקסוס? באמת ניראה לך שכולנו יודעים איך נשמעת המערכת בלקסוס שלך?

בכל מקרה הסבר על רגל אחת למרות שמחיפוש קל בפורום ומעט קריאה היית חוסך את השאלה המיותרת הזו ומקבל יותר אינפורמציה. אז ככה, יש hu שזו יחידת הראש (הרדיודיסק או הדאבל דין) יש סט קומפוננט שמורכב בד"כ מאלמנט בדלת וטוויטר עם קרוסאובר"קופסא" שאחראית על פיצול האות, מגבר-מקבל אות נמוך מהרדיודיסק ומגביר את העצמה שלו כך שיישמע חזק וטוב יותר דרך הרמקולים, סאבוופר תפקידו להשלים את תחום התדרים התחתון שהרמקולים הרגילים לא יכולים לתת.

אלו בעצם הרכיבים שמהם מורכבת המערכת, ממליץ לך לקרא קצת בפורום להגיע למפגש או שניים ולהתרשם ממערכות וכשתהיה ממוקד יותר יהיה אפשר לעזור .

תודה רבה,צודק לגבי המערכת ברכב שלי אתם לא יכולים לדעת,אבל לדעתי מערכת ברמה גבוה.

נראה לי זה הרמן קרדון.

פורסם

בוקר טוב

קשה מאוד להגיע לדיוק ולהתאמה בשמיעה בין רכב לרכב

כל רכב והאקוסטיקה שלו וכל רכב ומבנה החומרים והמיקומים שלו

באופן עקרוני בלקסוס שומעים לא רע. יש המון מקום לשיפור בסאונד אבל עדיין השמיעה טובה ומספקת את רוב האנשים

לגבי הרכב של חברך: אז סובארו זה לא רכב קל לבניית סאונד ובגדול צריך לתת הדגש על איטום והרכבה נכונה של הרכיבים (בעיקר הרמקולים)

בגדול התשובה שלי היא ""כן"" בהחלט אפשר לבנות משהו טוב שמנגן טוב (לא יודע בהשוואה ללקסוס לדעתי זה יהיה טוב יותר) כולל דאבל דין סאב וופר וקומפוננט טוב.

לגבי ההוצאה אני חושב שתצטרך להתאמץ עוד קצת (אולי עוד 1000-1500 ש"ח) כי יש גם פלסטיקה וקונקטור ומתאם אנטנה וסט חוטים והתקנה

אבל שוב בהחלט אפשר לייצר סאונד טוב ומבריק ברכב

בהצלחה

דרור

פורסם
בוקר טוב

קשה מאוד להגיע לדיוק ולהתאמה בשמיעה בין רכב לרכב

כל רכב והאקוסטיקה שלו וכל רכב ומבנה החומרים והמיקומים שלו

באופן עקרוני בלקסוס שומעים לא רע. יש המון מקום לשיפור בסאונד אבל עדיין השמיעה טובה ומספקת את רוב האנשים

לגבי הרכב של חברך: אז סובארו זה לא רכב קל לבניית סאונד ובגדול צריך לתת הדגש על איטום והרכבה נכונה של הרכיבים (בעיקר הרמקולים)

בגדול התשובה שלי היא ""כן"" בהחלט אפשר לבנות משהו טוב שמנגן טוב (לא יודע בהשוואה ללקסוס לדעתי זה יהיה טוב יותר) כולל דאבל דין סאב וופר וקומפוננט טוב.

לגבי ההוצאה אני חושב שתצטרך להתאמץ עוד קצת (אולי עוד 1000-1500 ש"ח) כי יש גם פלסטיקה וקונקטור ומתאם אנטנה וסט חוטים והתקנה

אבל שוב בהחלט אפשר לייצר סאונד טוב ומבריק ברכב

בהצלחה

דרור

תודה רבה. לא צריך שיהיה אחד לאחד אלא שיהיה באותו רמה לפחות.

מה הוא יצטרך לקנות? דרך אגב בלקסוס אין סאבוופר בבאגז'.

מה זה אומר פלסטיקה,קונקטור,מתאם אנטנה.?

פורסם

כשמפרקים מכשיר מקורי מרכב ומרכיבים רדיו סטנדרטי במקומו (רדיו רגיל או רדיו דאבל דין) בדרך כלל צריך מתאם אורגינלי וספציפי לאותו רכב כדי שיקטין או "יהנדס" את החור שנשאר בדש בורד למידה סטנדרטית

כמו כן כשמתחברים את הרדיו יש צורך לשנות את החיבור של החוטים כי ברדיו המקורי קיים חיבור מאוד ספציפי לרכב שלא תואם בעצם לשום דבר אחר מעבר למקור

אני מניח שתמצא כמה וכמה מתקינים "מתאבדים" ולוקחי סיכונים שיחתכו את הקונקטור המקורי ויתחילו לחפש כל חוט וחוט ומה שימושו . אני אישית דוחה את השיטה הזו על הסף בצורה חד משמעית וכך אני ממליץ לכולם.

כמו כן בדרך כלל גם בחיבור האנטנה יש לשים מתאם. (גם במקרה הזה יש מטורפים שיחתכו וילחימו קצה אנטנה אוניברסלי. לא מקובל עליי בכל אופן בשום קונסטלציה)

לגבי מה שאתה צריך בסובארו: (כמובן שזה לעניות דעתי בלבד) זה מגבר 4 ערוצים טוב, קומפוננט קדמי טוב. סאב "10 בתיבה אטומה. ויחידת דאבל דין (לפי דרישתך בפוסט) וכמובן התקנה בחיווט טוב וקצת איטום בדלתות

לגבי המחיר אני לא ממש יכול לעזור כי אני חלוק על רוב ההמלצות של הרכיבים שממליצים בפורום,

בהצלחה

דרור

פורסם

דרור ממתי צריך להיות מתאבד בשביל לחתוך קונקטור של HU? מה הבעיה לוותר עליו ולהוציא מתח אדמה ורימוט מהצמה של הרכב?

חיווט לרמקולים אישית אני מעדיף להמנע משימוש בחיווט המקורי.

לגבי האנטנה, יש מתאמים ככה שאין ממש צורך בהלחמות, וגם אם יש צורך ברגע שעושים את זה נכון ולא "חפיף, יהיה בסדר..." לא אמורה להיות בעיה.

ואם אתה חלוק לגבי המוצרים המומלצים בפורום אתה יותר ממוזמן להציע ציוד אחר, ועוד יותר מוזמן להביא רכב הדגמה לאחד המפגשים:-) (או לכולם!, אין בזה שום פסול).

לפותח השרשור, תשלח את החבר שלך שמעוניין להשקיע לאחד המפגשים להתרשמות מציודים שונים.

בגדול ההמלצה של דרור (מגבר 4 ערוצים, קומפוננט וסאב 10/12), זו הקונפיגורציה המועדפת, אפשר לחשוב על מגבר שני ערוצים ומונו.

SCANSPEAK

פורסם

שומעים מעולה ביחס למה? לסובארו עם מערכת מקורית? זה כמעט בטוח, לרכב עם מערכת מושקעת באמת?, אני בספק.

אכן רכבים חדשים ויוקרתיים מגיעים עם מערכת טובה, מעל ומעבר לרוב האנשים, אבל בהחלט יש מה לשפר.

SCANSPEAK

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב

BEENGE אני חושב שנכון להיום ולרמת הטכנולוגיה של הרכיבים במכוניות היום צריך באמת להיות מתאבד או חסר אחריות לחתוך קונקטור מקורי ולעבוד עם מנורת ביקורת

יש מספיק רכבים היום על הכביש שמספיק לשלוף רדיו מקורי כדי שהרכב לא יניע

אז בטח ובטח לחתוך חוטים ומחברים שהגיעו מהיצרן

כמו כן נתקלתי כבר בעבר בהתקנות שבוצעו בצורה מזלזלת שכללה חיתוך חוטים ומחברים ובעקבות זאת סירבו שירות בחברה לרכב , ופסלו אחריות, ותלו חלק מבעיות זליגות המתחים ופריקת מצבר וזיופי דוושת גז במתקין המערכות

כל מה שצריך זה להיות מתקין אחראי ומסודר ומקצוען, כדי שיחזיק במלאי מחברים לכל סוגי הרכבי (לפחות לנפוצים שבהם) ומתאמי אנטנות וחיווט נכון

מעבר לזה והחשוב ביותר זה שיהיה לכולם שבוע טוב

:)

נ.ב

לגבי הגעה למפגשים : אני מצטער אבל אני לא רואה את זה קורה בעתיד

מי שרוצה מוזמן להגיע תמיד ולראות רכבי הדגמה

ולגבי מוצרים להמלצה אני הייתי נגד אז והיום לתופעת העדר של : אותו מגבר אותו סאב אותו קומפוננט ואותו חיווט, גם בגלל שזה לא נכון כעיקרון וגם בגלל שאני לא חושב שהמוצרים המומלצים פה הלוך ושוב נותנים באמת את התמורה הכי מלאה לכל שקל שהם עולים , ובטח שלא באופן גורף כזה

לגבי המלצות ספציפיות אז מי שמכיר אותי יודע מה אני חושב, בכל אופן אין לי רצון ואסור לי להמליץ על מוצרים ספציפיים.

גם אני חושב שזה חבל אבל זה המצב

תודה

דרור

פורסם

דרור לקחת את מה שאמרתי למקרה קיצון, ששם ודאי שאתה צודק.

לגבי ההמלצות הגורפות, גם אני נגד, הסטאפ הבסיסי שמוצע לרוב גם לדעתי הוא לא להיט.

אבל, אי אפשר להמליץ למישהו על ציוד שנראה רק ע"ג דף אינטרנט, צריך לשמוע לפני.

אישית אני לא רואה פסול בלהביא רכב הדגמה למפגש, נהפוכו!, אם בעל הרכב חושב שהציוד שם מתעלה על ציוד אחר, שיביא אותו להשמעה, שום דבר רע לא ייצא מזה.

חברי הפורום לא יכנסו לסדנת התקנות סתם להתרשם, בשביל זה מגיעים כולום למפגש...., בלי התרשמות אף אחד לא ימליץ על שום דבר....

שבוע טוב!

SCANSPEAK

• תוכן חדש...