Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קצת תמוהה, שמעתי שאפשר לחבר לפטופ למחשב רכב בשביל דיאגנוזה של תקלות, למישהו ידוע על זה משהו? מאיפה אפשר להשיג תוכנה לאוטו רכב וכדו'?

תודה

פורסם

על איזה רכב מדובר? לרכבי סיאט,אוודי ופולקסווגן יש תוכנה שנקראת VAG COM. ובעזרת קבל מותאם למחשב רכב וללפטופ אפשר לקרוא תקלות ולבצע שינוים ברכב.

לדוגמה http://www.ebay.com/itm/KKL-VAG-COM-409-1-OBD2-USB-Cable-Auto-Scanner-Diagnostic-Tool-for-Audi-VW-SEAT-/400497994160?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item5d3f8a69b0&vxp=mtr

פורסם

תודה רבה על העזרה, אני צריך לפורד לשאלתך.

אממ בשאלה שלי כיוונתי יותר אם למישהו יש הורדה לתוכנה כזאת של דיאגנוזה.

פורסם

חבר שלי קנה לפוקוס שלו,אז כן יש גם לפורד. צריך לבדוק איך קוראים למוצר שלהם ואולי גם יש פרוץ בנט

אבל בלי כבל ,התוכנה לא שווה כלום

פורסם

אם אתה רוצה יש לי מתאם OBD2 חדש בבית, פועל על BT, יש תוכנה למחשב ואאפשר גם לסמארטפון.

בוא לב"ש קח אותו, הוא חדש, חשבתי שיש לי OBD2 אבל בסוף התברר שהוא לא מתאים כי הרכב שלי זה OBD1.

• תוכן חדש...