Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מצלמה נסתרת בזול:

*קטנה קומפקטית ושניתנת להעברה (ללא צורך בקידוחים\התקנות וכו')

*שימוש ביתי פנימי, night vision יכול להיות אופציה נחמדה עם יהיה בתקציב, לא חובה.

*אין צורך בhd ואיכויות מטורפות, מצידי, אפילו שחור לבן עם ההבדל במחיר משמעותי, אין צורך באודיו.

*רצוי שתפעל על סוללה נטענת, או שכל המצלמה נטענת כגוף שלם, אם יש דבר כזה, חשמל יהיה רק עם מאריך וזה קצת יחשוף את זהותה של המצלמה. (מצידי שהסוללה תחזיק יומיים שלושה)

*אין צורך בשידורי live, אבל זיכרון ליומיים שלושה מינימום זה must.

*אם אפשר לחסוך התקנות נגנים מיוחדים ושלל סיבוכים זה נהדר, plug and play פשוט עם ממשק נוח.

בebay יש המון אופציות ובזול (עד 200 ש"ח) ואני לא יודע מה יתאים למשימה, אז תציעו מניסיונכם.

פורסם

כבר אמרתי, ראיית לילה היא לא חובה, אבל צריך מצלמה שתצליח לצלם גם עם יהיה אור מעומעם (חושך מוחלט לא יהיה)

פורסם

קצב עדכון גבוה נדרש (תנועות אגן קצובות לדוגמה)?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הכוונה לתנועה רציפה של תזוזה ולא בקיטועים? מעדיף שכן, אם זה מייקר את העניין אז אפשר לוותר אבל ברמה סבירה מאוד ולא לרדת בעשרות רמות.

פורסם
שכח מראיית לילה. הלדים של הIR מאירים באור אדום חלש בלילה, אז המצלמה כבר לא נסתרת...

יצא לי להתקל בלדים IR שהאירו יפה בלי האור האדום הזה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

יש באיביי מצלמות IP שדורשות מתח חיצוני בתקציב שלך, ברבע מהתקציב אפשר למצוא מצלמה בצורת מצת שיש לה סוללה שמספיקה לשעה הקלטה והיא מקליטה על כרטיס זכרון מיקרו SD סטנדרתי, יש לי אחת כזאת חדשה באריזה שאני לא צריך - מוכן להעביר אלייך במחיר עלות (40 שקל בערך).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
קצב עדכון גבוה נדרש (תנועות אגן קצובות לדוגמה)?

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

יש באיביי דובי פרוותי גדול שהוא גם מצלמה, זה מתאים?

אחרי התגובה של ניטץ' אני חייב לשאול בשביל מה אתה צריך מצלמה נסתרת אם זה לא סוד :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה לגבי מצלמת תיעוד לרכב שמופעלת על חיישן תנועה?

יש לה אודיו, וידאו בכמה רמות איכות (הנמוכה ביותר תספק הקלטה ארוכה מאוד).

צריך לבדוק משך סוללה.

פורסם

לא תוכל למצוא מצלמה עם סוללה שתחזיק יומיים. אין מכשיר עם נפח זכרון ענק שנדרש לזמן ארוך כל כך של צילום וידאו.

נסה לחפש מכשיר שיצלם תמונה כל 30 שניות, או מירווח זמן אחר, ואז נפח האחסון (שגם יהי הגדול) לא יהיה מכשול, אם כי עדיין ידרש נפח גדול.

אם יש אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט שמחוברת למחשב המצוי במקום אחר בסביבה - זו אפשרות טובה.

רצוי מכשיר שיפעל עם גלאי תנועה, ואז הפעולה תהיה רק כשצריך.

קח בחשבון את הזמן הרב שתצטרך להשקיע בצפייה בסרטונים או אלפי תמונות.

לפעמים יש באתרי קופונים צ'ופצ'יקים זולים (150-300 ש"ח) שאולי יסייעו לך לתקופה קצרה (כפי שהבנתי) בה נדרש המכשיר.

כזה במתלה לקיר או דיסק און קי עם מצלמה או מצלמת רשת שצריכה חיבור לנתב. אלו רק דוגמאות מיקריות שאיתרתי כרגע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חיישן תנועה זה מצויין, עם יש כזו עם חיישן תנועה (יחסוך מקום מיותר בזיכרון)

בכל מקרה, לחשמל זה לא יחובר, אין לי בעיה להטעין פעם ביום, אבל שהמצלמה עצמה זמן ארוך של עד יממה.

והיא צריכה להיות נסתרת, קטנה ולא בולטת לעין, להחביא אותה זה לא בעיה.

אם יש משהו בתקציב שמשדר למחשב ושומר שם (לא חייב live) זה יחסוך זיכרון.

• תוכן חדש...