Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חשמל בפיג'ו 205 95'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי פיגו 205 שנת 95 ויש לי בעיה בקונסולת אורות. האורות חניה לא נדלקים, אז ניסיתי לסדר את החוטים של הידית אורות ובטעות נגעתי עם החוט של האורות הגבוהים ליד ההגה בברזל וזה עשה גיץ. ומאז הפסיק לעבוד. בדקתי את כל הפיוזים אף אחד לא נשרף. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ממש אשמח. תודה.

***נא לכתוב עם סימני פיסוק!***

פורסם

תבדוק שבדקת טוב את הפיוזים, איפה בדקת? בקופסא שמתחת להגה?

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

לבדוק פיוזים בעין זה לא מספיק.

מניסיוני, לפעמים כשפיוז נשרף המגע באמצע נשרף ולא מוליך חשמל אבל לעין הוא נראה שלם.

תעבור עם מולטימטר במצב דיודה (זה נראה כמו חץ עם קו עליו) ותיגע בשני המגעים של הפיוז בו זמנית אם אחד לא מצפצף זה הפיוז השרוף.

ופעם הבאה שאתה מתעסק עם החשמל ברכב, תנתק מצבר!!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ניסיתי את שניהם, יש עוד רעיונות? בדקתי את הפיוזים שמתחת להגה ואת הפיוזים שליד הפנס השמאלי.

• תוכן חדש...