Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פנה ל"נועם בריפודים", יצחק שדה 35 ת"א, טל' נייד 052-4499877 ובקש את מני.

בברכת חג שמח - רפי לין :-D

תודה רפי , אני אבדוק זאת אחרי החג ואעביר את הרשמים שלי.

יוסי , כיסוי "זול" זה כל מה שאוניברסלי ונמכר ב20-50 ש"ח

וזה לא קטע של מחיר...

אני אומר שאם אפשר לעטוף את ההגה בעור אמיתי ב100 ש"ח אז שווה להשקיע מאשר להחליף כל חודשיים כיסוי לא איכותי..

דרך אגב, הכיסוי שיש לך על ההגה "קשה" להלביש אותו על כל הגה, הלבשתי אחד כזה שלשום על 106, גם היה קשה... הבעיה שהוא מתרופף ומתבלה בטווח של חודשים בודדים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וזה לא קטע של מחיר...

אני אומר שאם אפשר לעטוף את ההגה בעור אמיתי ב100 ש"ח אז שווה להשקיע מאשר להחליף כל חודשיים כיסוי לא איכותי..

דרך אגב, הכיסוי שיש לך על ההגה "קשה" להלביש אותו על כל הגה, הלבשתי אחד כזה שלשום על 106, גם היה קשה... הבעיה שהוא מתרופף ומתבלה בטווח של חודשים בודדים.

אני מאוד נהנה לנהוג עם הכיסוי "הזול והאוניברסלי" הזה, אני אוחז בו כבר חודשים ספורים ואני לא רואה שום התבלות או שחרור. ואיך שאני ארגיש תאמינו לי שהדבר הראשון שאני אעשה זה לקנות אחד חדש.

כי אחרי הכל התמורה שאתה מקבל (אחיזה הרבה יותר טובה בהגה) שווה הרבה יותר מ30 שקל.

מי שרוצה כיסוי מעור שיחזיק לו עוד כמה שנים, שיבושם לו.

אגב, באמת היה קשה להרכיב את זה. אני ואבא שלי (4 ידיים) נאבקנו כמה דקות כדי להכניס את הכיסוי בצורה המתאימה, ומאז אין תלונות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מה זאת אומרת ההגה מתפורר? ממש מתפורר לך בידיים? אצלי (VTS) ההגה אמנם לא במצב נפלא, אבל הוא גם לא מתפורר, סתם איבד קצת מהצבע שלו עם השנים, לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו. בכל מקרה בקניית כיסוי חשוב מאוד למצוא אחד שלא יחליק, במיוחד ברכב כזה שדורש דיוק בהיגוי.

רוני

לאחי יש 205 שנת 1993....ההגה שם מתפורר...ברמה שתוך כדי נסיעה לפעמים נורא מפתה להתחיל לפורר אותו.. :) כמובן שהוא שם עליו כיסוי אחרת תוך זמן קצר הוא היה נשאר עם חישוק מתכת :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
לאחי יש 205 שנת 1993....ההגה שם מתפורר...ברמה שתוך כדי נסיעה לפעמים נורא מפתה להתחיל לפורר אותו.. :) כמובן שהוא שם עליו כיסוי אחרת תוך זמן קצר הוא היה נשאר עם חישוק מתכת :)

נסו ארמור אול, היום שוב מרחתי את ההגה בארמור אול וההגה כבר לא מתפורר, נראה לי שהוא מתפורר בגלל יובש, השמש בארץ מייבשת אותו והוא עדין, לכן חומר מתאים ישאיר אותו במצב טוב ישמור עליו לאורך זמן. אבל שוב תמיד מגיעה האופציה החד פעמית של כיסוי איכותי בתפירה כמו שאייל ציין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

וזה לא קטע של מחיר...

.

הבחור שאני דיברתי עליו לוקח 70 -60 ש"ח ועושה עבודה טובה לפי מה שראתי בהמון מוניות אצלנו..הנהגים אומרים שזה "לתמיד" וזה גם נראה כך.

פורסם
הבחור שאני דיברתי עליו לוקח 70 -60 ש"ח ועושה עבודה טובה לפי מה שראתי בהמון מוניות אצלנו..הנהגים אומרים שזה "לתמיד" וזה גם נראה כך.

מה הטלפון שלו ?

הפרחים נובלים כשאיננו רוצים להפרד מהם,

עשבים שוטים באים כשאיננו רוצים להתבונן בהם.

(דוגן)

פורסם

למה אף אחד לא הציע לקנות הגה חדש? או לגשת לפירוקיה מקומית ולקנות הגה במצב יותר טוב.

או שבכלל לקנות הגה ספורטיבי קטן..?

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

תומר, מפנה אותך לת'רד שפתחתי לא מזמן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46143

גם שם אין תשובות מוחלטות.

אני דווקא רציתי כיסוי אע"פ שההגה שלי עדיין לא מתפורר (מוזר?! שנת 97). רציתי כיסוי דווקא כדי כי פעם או פעמיים הידיים שלי החליקו על *ההגה*, ולכן חשבתי שיש כיסוי עם מקדם חיכוך יותר טוב ונוחות רבה יותר.

אגב, כמה עולה Armor All הזה? והיכן משיגים אותו?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אגב, כמה עולה Armor All הזה? והיכן משיגים אותו?

אייס הום סנטר אוטו דיפו

זה ספרי קצף עם תמונה של ויקינג

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
למה אף אחד לא הציע לקנות הגה חדש? או לגשת לפירוקיה מקומית ולקנות הגה במצב יותר טוב.

או שבכלל לקנות הגה ספורטיבי קטן..?

למה? כי ברוב המכוניות היום יש כרית אוויר בהגה, מה שיגרום לעבודת פירוק והרכבה יקרה

שאסור(!!!) לבצע לבד בבית ,שלא לדבר על עלותו של כל הגה מקורי מהחברה (הרי לא תקח מפירוק כי מן הסתם גם הוא בלוי...)

חוצמזה עור ייתן תוצאה טובה אף יותר מההגה המקורי , ובינינו, אלו לא מכוניות מרוץ שצריכות הגה ספורטיבי שקצת ייראה עליהן חאפרי..

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
למה? כי ברוב המכוניות היום יש כרית אוויר בהגה, מה שיגרום לעבודת פירוק והרכבה יקרה

שאסור(!!!) לבצע לבד בבית ,שלא לדבר על עלותו של כל הגה מקורי מהחברה (הרי לא תקח מפירוק כי מן הסתם גם הוא בלוי...)

חוצמזה עור ייתן תוצאה טובה אף יותר מההגה המקורי , ובינינו, אלו לא מכוניות מרוץ שצריכות הגה ספורטיבי שקצת ייראה עליהן חאפרי..

המליצו לי להרכיב הגה של GL בDL שלי, אין לי כריות אוויר אז אני חושב שלא תהיה בעיה להרכיב את ההגה.

אפשר לעשות זאת באופן עצמאי? אין לי ידע במכניקה, יהיה מסובך להרכיב אחד כזה?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...