Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע בפיג'ו יש מחלת הגה והוא מתפורר, הציעו לי לשים כיסוי שיגן על ההגה.

הבעיה שיש לי היא שכיסוי נותן תחושה מוזרה של הגה גדול מידי ובסיבובים הוא דיי זז ומחליק.

יש לכם הצעה אחרת בנושא?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ראיתי אצל כמה וכמה מוניות אצלינו בעיר כיסוים מצויינים להגה..שהתענינתי הם אמרו לי שאיזה בחור מאשדוד עושה את זה...אם אתה מעונין צור קשר בפרטי ..

פורסם

אל תקנה את כיסויי ההגה ש"מתלבשים" על ההגה עם קצת לחץ, הם מאבדים את האחיזה עם הזמן.

תשקיע קצת יותר ותקנה כיסוי הגה אשר נתפר על ההגה בחיבור שלו וכך שומר על הצורה ונשאר צמוד להגה...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אתה מתכוון לאלה של פעם? דמוי עור או שזה באמת עור בצבע חום או שחור וזה בא עם חוט שתופס אותו על ההגה מסביב?

in the face

with a chair

פורסם

מה זאת אומרת ההגה מתפורר? ממש מתפורר לך בידיים? אצלי (VTS) ההגה אמנם לא במצב נפלא, אבל הוא גם לא מתפורר, סתם איבד קצת מהצבע שלו עם השנים, לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו. בכל מקרה בקניית כיסוי חשוב מאוד למצוא אחד שלא יחליק, במיוחד ברכב כזה שדורש דיוק בהיגוי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן רוני מפורר

הוא מחוספס כאילו עברו עליו עם נייר שיוף, בדרך כלל אני מורח אותו בארמור אול כל שבוע וזה שומר עליו דיי בסדר, אבל שבועיים לא מרחתי וזה התחיל שוב להתפורר ונמאס לי הוא גם דביק ומשאיר סימנים (כנראה הבעלים הקודמים התאהב בהגה)

in the face

with a chair

פורסם
כן רוני מפורר

הוא מחוספס כאילו עברו עליו עם נייר שיוף, בדרך כלל אני מורח אותו בארמור אול כל שבוע וזה שומר עליו דיי בסדר, אבל שבועיים לא מרחתי וזה התחיל שוב להתפורר ונמאס לי הוא גם דביק ומשאיר סימנים (כנראה הבעלים הקודמים התאהב בהגה)

איך זה החליק לך אני לא מבין. בשביל להלביש את הכיסויים האלו(קניתי כ3 כאלו מסוגים שונים ובכולם זה היה ככה) צריך להיות ממש שווארצר-בורגרקינג בשביל להלביש את הכיסוי, אין סיכוי שזה יחליק. אין טעם לדעתי לעשות הזמנה אישית מכיוון שיש מבחר גדול גם ככה אם אתה גר באיזור יש בנס ציונה AUTOCENTER חדש שניפתח יש שם הכל ובמחירים מוזלים ראיתי שיש שם המון כיסויים אם אתה לא יכול להגיע לשם אז לכל חנות ACE או משהו כזה. תיהיה בטוח במידה של ההגה ותבקש מהמוכר שיבוא איתך כדי שאם זה לא יתאים תאכל להחזיר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

איך זה מחליק? בקלות! תאמין לי זאת הרגשה מפחידה שאתה מסובב את ההגה והאוטו ממשיך ישר כי סובבת רק את הכיסוי וההגה נשאר ישר.

in the face

with a chair

פורסם

ערב טוב,

תומר , קפוץ לאוטודיפו החדש שפתחנו אצלנו (נס ציונה). בגלל שהם פתחו לא מזמן יש להם כל מיני מבצעים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חלאס.

הכיסויים הזולים האלה לא שווים אגורה. הם נחלשים מהשמש ואתה בסופו של דבר מסובב כיסוי במקום הגה.

הכי טוב , כפי שהמליצו כאן בעבר, ללכת למישהו שיתפור כיסוי עור על ההגה עצמו , כמו במכוניות יוקרה לצורך העניין.

נ.ב. אם מישהו מכיר מקום שעושה את זה , ובאזור המרכז כלומר לא אשדוד/אשקלון , אז אני אשמח לדעת.

גם אני מעוניין לבצע כזאת תפירה, ולאו דווקא כי ההגה מתפורר אלא כי הוא נהיה חלקלק עם הזמן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חלאס.

הכיסויים הזולים האלה לא שווים אגורה. הם נחלשים מהשמש ואתה בסופו של דבר מסובב כיסוי במקום הגה.

הכי טוב , כפי שהמליצו כאן בעבר, ללכת למישהו שיתפור כיסוי עור על ההגה עצמו , כמו במכוניות יוקרה לצורך העניין.

נ.ב. אם מישהו מכיר מקום שעושה את זה , ובאזור המרכז כלומר לא אשדוד/אשקלון , אז אני אשמח לדעת.

גם אני מעוניין לבצע כזאת תפירה, ולאו דווקא כי ההגה מתפורר אלא כי הוא נהיה חלקלק עם הזמן.

תגדיר "זולים", באותו היום שקניתי את הסובארו קניתי גם כיסוי הגה בערך של אולי 30 שקלים והוא ממש נוח ומצוין ואף פעם לא מחליק. היה צריך קצת מאמץ כדי להלביש אותו על ההגה אבל מאז ההלבשה ועד היום לא הגעתי למצב של החלקה (טוב אולי פעם או פעמיים בגלל שחשתי את עצמי שומאכר ונהגתי בפניות ביד אחת...).

הנה תמונה של ההגה שלי! (לא של סובארו אחרת) עם הכיסוי.

יש לי הרגשה שלא תתלהב ממנו אבל בשבילי הוא עושה את העבודה טוב מאוד.

ללא שם.JPG

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כיסויי ההגה הם אוניברסליים. רובם באותו הגודל פחות או יותר.

לעומת זאת, הגה של סובארו ליאונה בעל קוטר גדול יותר מהגה של פולו או הגה של 106.

בגלל זה לחלק זה מחליק וחלק בקושי הצליחו להלביש אותו על ההגה.

יובל.

פורסם

הנה תמונה של ההגה שלי! (לא של סובארו אחרת) עם הכיסוי.

יש לי הרגשה שלא תתלהב ממנו אבל בשבילי הוא עושה את העבודה טוב מאוד.

יוסי , חכה עוד שנה. יש לי כיסוי דומה מאוד לשלך והוא מתפורר.. :?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא מבין את הבעיה!

אם אתם רוצים תקנו כיסוי זול שיתאים להגה בול! (כי על בטיחות לא מתפשרים)

ואחרי כמה זמן שהוא יתפורר או יאבד את האחיזה בהגה תקנו חדש.

אם לא לכו לאן שרפי המלץי ותקנו כיסוי מיוחד.

חג שמח.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

יוסי , חכה עוד שנה. יש לי כיסוי דומה מאוד לשלך והוא מתפורר.. :???:

אז בעוד שנה או אפילו חצי שנה משקיעים עוד 30 שקלים וקונים כיסוי חדש. מה הבעיה?

במיוחד בקיץ כשהידיים מזיעות מכל פיפס קטן עדיף שיהיה משהו שישפר את האחיזה ויספוג מעט את הזיעה, וכיסוי הגה הוא הפתרון. וגם עם כיסוי כזה ההגה לא יהיה חשוף לשמש ולא יתפורר כמדומני.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...