Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם חוקיים למרות שאומרים שכן.

אבל אני יכול להמליץ לך מניסיון עם אגזוז שלהם שמורכב לי על האוטו, רעש נדיר.

שקט בנסיעה רגועה וחזק בלחיצות.

פורסם
לא יודע אם חוקיים למרות שאומרים שכן.

אבל אני יכול להמליץ לך מניסיון עם אגזוז שלהם שמורכב לי על האוטו, רעש נדיר.

שקט בנסיעה רגועה וחזק בלחיצות.

 

אז אתה יודע אפשר לדבר חחחחח אותך חיפשתי אני אישית מחפש אגזוז כזה בדיוק השאלה יש לך אישורים ולא מורידים אותך מהכביש ?

8)
פורסם

אצלי היה כו רועש שהעפתי אותו והוא אצלי, אגב האישור שנותנים בחנות הוא לא אישור אישור, אלה אישור יבוא שלהם ומכירה, ותו תן בישראל, לרוב זה לא עובר טסט והשוטרים בדרך כלל אוהבים אותם מאד ישר מזהים אותם!

פורסם

שמע אני אומר שוב, אם אתה נוסע רגוע בעיר וכל זה שומעים ממש בעדינות את הרעש.

אני בהתחלה אחרי שהתקנתי את האגזוז, הנעתי את האוטו והייתי בהלם, הרגשתי כאילו לא הרכבתי אגזוז.

אבל ברגע שראיתי קו ישר ונתתי לחיצה, נסתמו לי האוזניים. רעש נדיר, כי ברגע שאתה לוחץ זה כבר סיפור אחר.

איפשהו אני גם לא יכול לתת לך כל כך דוגמא כי אני גם עם צנרת, דאון פייפ, אינלט ופילטר.

וכל זה ביחד עם האגזוז מוסיף לרעש. אני מאמין שבלי כל זה הרעש יופחת. כי שמע אם אני לוחץ עכשיו שומעים אותי מאיזה 500 מטר לפחות.

הרכב שלי זה איביזה קופרה.

×
×
  • תוכן חדש...