Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה השבוע נסעתי עם הרכב שלי (סיאט איביזה 2003 1400 75 כ"ס אוטומט) ופתאום נדלקו לי שני מנורות:

1.check engine-מתברר שזה הלמבדה האחורית,מה העלות של דבר כזה ?והבנתי שזה לא קריטי כל כך ואפשר לנסוע,אבל האם זה משפיע על הדלק?

2.EPC-עשו לי ניקוי למצערת החשמלית וזה עבר אבל זה חזר אחרי יום יומיים,האם התקלה חופפת לתקלה הראשונה וקשורות אחת לשנייה?!

והאם אחת מהתקלות קשורה לזה שהרכב בהתחלה לא עבר לי טסט בגלל זיהום אוויר ורק לאחר ששמתי תוסף וחיממתי טוב את הרכב הוא עבר טסט,כי אני הבנתי שזה קשור לממיר הקטליטי בכלל...

פורסם

האם לאחר ניקוי המצערת נעשה כיול+כיוון בסיסי בעזרת סורק ? אם לא,תתחיל משני אלו וחזור לדווח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

תקלות שמופיעות על חיישן החמצן האחורי נגרמות בדרך כלל מיעילות נמוכה

של הממיר הקטליטי .

בכל מקרה אם הנוררות עדיין דולקות אתה צריך כאן איבחון מקצועי במקום שמכיר

את הרכב הזה שלך .

אם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...