Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מישהי במשפחה רכשה טלפון חכם ורוצה להירשם ל- וואטסאפ. ההרשמה שם מתבצעת ע"י תשלום של 1 דולר לשנה שמתבצע ע"י הארנק של גוגל. כיצד מתפקד ארנק זה? האם הוא כמו פייפאל? האם הוא בטוח ואמין? מי עשה זאת כבר ויכול לנדב מידע?

תודה.

פורסם

יש תשלום על ווטסאפ? :shock: :shock: :shock:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא מכיר דבר כזה, אולי זה חדש למשתמשים חדשים, אבל אצלי כל שנה זה מחדש לעוד שנה בחינם.

חוצמזה בשביל לשלם אתה צריך כרטיס ויזה בינלאומית כדי לשלוח פרטים בתוך ה GOOGLE PLAY שזה בעצם המרקט שלהם.

Opel Adam S 2017

פורסם

ברור שזה מאובטח ואמין מאוד, כמובן בתנאי שלא פורצים לך לחשבון מה שלא סביר שיקרה אם מגנים כמו שצריך על הסיסמה.

פשוט לשים את כרטיס האשראי הישראלי אם יש רק אותו ואת הכתובת הרשומה שלו ולנסות לשלם. מקסימום לא יעבוד ואז מחפשים פתרונות.

מתחת לאפשרות תשלום בגוגל וואלט בתוך ווטסאפ עצמו יש גם " בעיות בתשלום " שמפנה לתשלום דרך פיי פאל או ישירות בכרטיס האשראי.

1$ לשנה לווטסאפ זה כלום לעומת השימוש האדיר שעושים בו וגוגל hangouts החדש עדיין מאוד רחוק ממנו ואישית הייתי גם משלם מראש על 3 שנות שימוש.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מה???

אין מצב,זה לא עולה כסף.

לפני כשבועיים רכשתי גלאקסי S4 והורדתי וואטסאפ בחינם מהגוגל פליי ולא דרשו ממני שום תשלום.

אתה בטוח שמה שאתה מנסה להוריד זה ה WhatsApp המקורי?

תכנס לגוגל פליי ו"תגלול" את המסך ימינה עד שתראה את "ההכי פופולריים בחינם" ובין הראשונים אתה תראה את הואטס אפ בחינם.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
הוא בתשלום - בערך.

http://www.whatsapp.com/android/

וואוו...אתה צודק,פעם ראשונה שאני שומע על זה!

עכשיו אשכרה הסתכלתי על החפירות שרשום בתיאור של האפליקציה ורשום שהשנה הראשונה חינם,ואחרכך משלמים דולר לשנה,

אבל מצד שני,יש לי חברים עם אנדרואיד כבר כמה שנים ואף אחד מהם לא שילם מעולם שקל על אפליקציה.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

ארבעה חודשים חינם. אחרי ארבעה חודשים צריך משלמת. :?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הייתי בכיף משלם על וואטסאפ דולר בשנה וכנראה גם יותר אם היו מבקשים.. זו האחת האפליקציות שאני עושה בה שימוש הכי הרבה באייפון..

• תוכן חדש...