Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את הרכב הונדה סיוויק היברידית 2008 פחות מ100K

ועולה בערך 60,000~65000

השאלה היא האם הרכב הזה אמין? יש כל מיני כתבות על עדכוני גירסא במחשב ההיברידי שבעצם גורם לתפוקת מנוע/בטריית ההיברידי וגורמת לאוטו להגיד לאט יותר.

אני חושש מלהשקיע ברכב מכיוון שלמכור אותו יקח הרבה זמן (בעל הרכב מנסה למכור את ההונדה מעל 3 חודשים)

אשמח לעצות 8)

ואגב אם זה עוזר אני נהג צעיר...

פורסם

אני לא חושב שיש לך סיבה לחשוש מהנושאים האלו בכלל.

מבחינת אמינות, מדובר במערכת ה-IMA המאוד טובה ואמינה של הונדה. זאת מערכת שרצה מהסוויק ההיברידית הראשונה ועד היום, עם שינויים ושדרוגים קלים כמובן אבל הבסיס נותר זהה. מבחינת אמינות, יש כבר המון רכבים כאלו שהגיעו לקילומטראז' גבוה ואין הרבה בעיות, בסך הכל, מערכת מאוד אמינה. עלות האחזקה של הרכב קצת יותר גבוהה מעלות אחזקה של סיוויק 1.8 בנזין רגילה ואם אתה נוסע הרבה, מהר מאוד החיסכון בדלק יתחיל להשתלם לך.

מבחינת סחירות, אינני יודע מה הסיפור מאחורי הרכב הספציפי עליו אתה מספר. אצלנו בסוכנויות הרכבים האלו מאוד מבוקשים, במיוחד בחודשים בהם יש עליה במחירי הדלק ואנשים מחפשים רכבים חסכוניים יותר.

פורסם
אני לא חושב שיש לך סיבה לחשוש מהנושאים האלו בכלל.

מבחינת אמינות, מדובר במערכת ה-IMA המאוד טובה ואמינה של הונדה. זאת מערכת שרצה מהסוויק ההיברידית הראשונה ועד היום, עם שינויים ושדרוגים קלים כמובן אבל הבסיס נותר זהה. מבחינת אמינות, יש כבר המון רכבים כאלו שהגיעו לקילומטראז' גבוה ואין הרבה בעיות, בסך הכל, מערכת מאוד אמינה. עלות האחזקה של הרכב קצת יותר גבוהה מעלות אחזקה של סיוויק 1.8 בנזין רגילה ואם אתה נוסע הרבה, מהר מאוד החיסכון בדלק יתחיל להשתלם לך.

מבחינת סחירות, אינני יודע מה הסיפור מאחורי הרכב הספציפי עליו אתה מספר. אצלנו בסוכנויות הרכבים האלו מאוד מבוקשים, במיוחד בחודשים בהם יש עליה במחירי הדלק ואנשים מחפשים רכבים חסכוניים יותר.

תודה :)

אשמח לעוד חוות דעת...

פורסם

בכל מקרה אני קורא מלא כתבות באינטרנט על הרכב הזה, לחלק מהאנשים יש בעיה עם הבטריה אחרי בערך 100,000 קמ, וחלק אחרי 150,000 ק"מ, בנוסף יש הרבה מודעות ביד 2 שאנשים החליפו בטריה אחרי 100אלף,

השאלה היא האם הונדה תקח אחריות במידה ויש תקלה בבטריה, וקראתי שעדכון שהונדה עשו מפחית את התואלת מהמנוע ההיברידי,

במקום צריכת דלק 1-19 הרכב יעשה 1-15 או 1-16 קמ לליטר (אז זה לא היברידי כ"כ)

ויש בעיה נוספת, אני מתכוון כל יום לעשות עלייה חדה של בערך 2-3 ק"מ ונפח המנוע הוא רק 1200, מה שגורם לי לפקפק בקנית אוטו זה. (את העלייה הזאת אני עושה עם פריוס שנת 2008 ללא בעיה, מנוע 1600)

תודה למגיבים :)

פורסם

מה אופי השימוש ברכב? למה אתה מעדיף היברידי? יש דיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה אופי השימוש ברכב? למה אתה מעדיף היברידי? יש דיזל.

אני מעדיף היברידי. פשוט עניין של העדפה, אני כרגע מתלבט בין הפריוס לסיוויק ההיברידי (ההונדה אינסייט נראת מכוערת)

אופן השימוש ברכב זה בדרך כלל להגיע לעבודה ולחזור מהעבודה, הנסיעה בתוך העיר..

• תוכן חדש...