Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל הרכב הוא יונדאי גטס דגם GLS מנוע 1600 .

 

הרכיבים :

 

HU - אלפיין 9887

סט קדמי - עדיין אין ( מחפש MLK 165 ) - אשמח להמלצות נוספות

מגבר 4 ערוצים - LRX 4.1K ( מתכנן לעבוד אקטיבי )

 

סאב וופר - HX300D ( עובד ב 2 אום )

מונו - ROCKFORD 1001DB

 

זה מפרט שהיה לי בעבר .. מרוצה ממנו עד הגג

 

עכשיו השאלה שלי היא כזאת , הבנתי שביונדאי גטס המצבר והאלטרנטור חלשים ויהיה קשה " לסחוב " עומסים שכאלה , מישהו יכול לשפוך קצת אור על מפרט האלטרנטור ? מה עליי לשדרג ( אם בכלל ) על מנת שלא יהיו בעיות חשמל כאלו ואחרות בזמן הפעלת המערכת .

 

ראיתי שרשורים על שדרוג שלושת הגדולים ( אבצע כמובן ) ובכל אופן , מה לדעתכם עליי לעשות בקשר למצבר והאלטרנטור שנודע לי שבדגמים האלה ספציפית חלשים למדיי .

 

תודה מראש לעוזרים

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

אתה יכול להחליף מצבר למצבר ג'ל ייעודי לאודיו שנתוני הפריקה/טעינה שלו טובים יותר ממצבר חומצה.

תתחיל ב3 הגדולים תבצע מדידות ואם המתח עדיין נופל תתקדם למצבר.

עוד אפשרות היא לחפש אלטרנטור תואם או לחילפוין לשלוח את שלך לליפוף שיחזק אותו אבל לדעתי זה כבר יותר כאב ראש (תשפוט בעצמך).

×
×
  • תוכן חדש...