Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה טובה, ייתכן שיש הבדל אבל לא דייקו בפירוט של המוצר באתר או שסתם עשו Copy Paste על המידע...

תנסה לחפש באתר הרשמי שלהם

פורסם

שלום רב!

יש ברשותי מכונת שטיפה בלחץ של LAVOR דגם - EXPRESS PLUS, סה"כ אני ממש מרוצה ממנו ואני משתמש בו הרבה פעמים. כגון שטיפת רכב, ניקוי החנייה, ואפילו שטפתי איתו את הבית מבחוץ( את הקירות) והוא ניקה ללא מאמץ.

כרגע המכשיר מספק אותי, ואני לא רואה צורך להחליף אותו.

יש לי אותו כבר שנה וחצי, וברוך ה' הוא אמין ולא עושה בעיות בנתיים.

פירוק והרכבה קלים מאוד, גם לא כבד (8 ק"ג) על גלגלים.

הספק: 1700 WATT.

לחץ מים: 120 BAR.

ספיקת מים: 360 LITER/שעה.

אם יש לך עוד שאלות תשאל, מקווה שעזרתי.

פורסם

שלום רב.

לצערי אין לי את ה-SNOW FOAM אך יש מיכל סבון חיצוני שמוציא סבון על הרכב.

לא הקצפה כמו המקציף, אלא הקצפה נדיבה.(ככה זה נראה אצלי כי הרכב שלי לבן).

אך עדיין לא מצאתי מיכל SNOW FOAM שמתחבר למכשיר.

לעוד שאלות תשאלו בכיף, בשביל זה אנחנו פה, לעזור אחד לשני.

פורסם

שלום.

אני יסביר לך את ההבדל:

1. מיכל סבון חיצוני= מחובר לזרנוק ולא לאקדח ותפקידו להתיז לך מים בלחץ בשילוב של סבון, כתוצאה מהלחץ אז הסבון שמתנגש עם המים בצאתו מהזרנוק מגיע למצב של הקצפה כאשר הוא יוצא. לפי דעתי היחס בין המים לקצף הוא ככה: 80% מים וכ-20% סבון מוקצף, אז מיכל הקצפה הוא לא.

2. מיכל הקצפה= מחובר לאקדח ולא לזרנוק!! ומכאן באה ההקצפה הרבה! פה היחס הוא הפוך מהמיכל סבון חיצוני ואפילו יותר.

מה שכן יש לך גם ויסות קצף, שליטה בהקצפה היוצאת.

3. לגבי שאלתך אמרתי לך הרכב שלי הוא לבן, אז אני לא יודע להגיד לך בבירור. הוא לא נועד להקציף אלא לניקוי יסודי יותר.

והכי חשוב- אם יש לכם עוד שאלות, תשאלו בכיף, ואשמח מאוד לעזור!

פורסם
שלום.

אני יסביר לך את ההבדל:

1. מיכל סבון חיצוני= מחובר לזרנוק ולא לאקדח ותפקידו להתיז לך מים בלחץ בשילוב של סבון, כתוצאה מהלחץ אז הסבון שמתנגש עם המים בצאתו מהזרנוק מגיע למצב של הקצפה כאשר הוא יוצא. לפי דעתי היחס בין המים לקצף הוא ככה: 80% מים וכ-20% סבון מוקצף, אז מיכל הקצפה הוא לא.

2. מיכל הקצפה= מחובר לאקדח ולא לזרנוק!! ומכאן באה ההקצפה הרבה! פה היחס הוא הפוך מהמיכל סבון חיצוני ואפילו יותר.

מה שכן יש לך גם ויסות קצף, שליטה בהקצפה היוצאת.

3. לגבי שאלתך אמרתי לך הרכב שלי הוא לבן, אז אני לא יודע להגיד לך בבירור. הוא לא נועד להקציף אלא לניקוי יסודי יותר.

והכי חשוב- אם יש לכם עוד שאלות, תשאלו בכיף, ואשמח מאוד לעזור!

תודה רבה על ההסבר.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע שעבר קיבלתי את המכונה והיום היה השימוש הראשון.

רשמים:

הפלסטיק מרגיש כמו צעצוע סיני שיתפרק עוד שבועיים (נדע את זה בהמשך).

הלחץ מספק מאוד עבור מכשיר בסדר גודל כזה וביחס למחירו.

החסכון במים הוא אדיר!(! כפול 10).

שטיפה ישירות מהצינור תוך התקמצנות רבה גורמת, הודות לניקוז ולשיפוע הרחוב, לשובל עד אמצע הרחוב (כ70-80 מטרים) שזה בעצם עד לנק' הניקוז הקרובה.

שטיפה בעזרת מכונה ללא התחשבות כלל (שטיפה יסודית), גרמה לשלולית קטנה באזור הרכב ושובל של 2 מטרים.

מיכל הקצפת הסבון עושה עבודה מעולה ומצפה את הרכב בשכבה נדיבה של סבון.

יחד עם זאת כמות המים נמוכה מאוד ונדרש זמן עד להגעה לתוצאה נדרשת.

פורסם

אני רכשתי היום את הדגם STM160, בהחלט הפלסטיקה מרגישה צעצועית לגמרי ודיי מאכזבת, אבל הלחץ מים שהמכשיר הזה מוציא פשוט מטורף, רכשתי אותו מהיבואן בבית שמש במחיר מעולה (אריזה פגומה אבל מכשיר חדש - לא מפריע לי), במקום הרכיבו לי אותו וגם בדקנו שהכל עובד, הוא השפריץ מים על קרש רפסודה ישנה ושחורה וזה פשוט קרע את הלכלוך ממקומו,

עדיין לא לקחתי אותו לנסיעת מבחן יסודית אבל על פניו הלחץ מים נראה מעולה אבל הפלסטיקה לא.. למרות שאני לא יודע מה החשיבות של הפלסטיקה פה..

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...