Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב ברומא. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שני אנחנו טסים לרומא בה נשהה עד יום רביעי בבוקר אז ניצא לכיוון פירנצה. אני משכיר רכב מסיקסט דרך סקי עמי. מאיזו תחנה כדאי לי להזמין את הרכב? ראיתי שיש תחנת השכרה סמוך לתחנת רכבת טרמיני אליה קל להגיע מהמלון אך זה בלב העיר. האם כדאי משם? אם לא אז מהיכן ואיך מגיעים לשם מאיזור הוותיקן (שם המלון)?

פורסם

בזמנו השכרתי רכב ברומא מתחנת טרמיני.

היתרון הוא בכך שזה קרוב מאוד למלון אך החסרון המשמעותי היה שהיינו צריכים לחצות את רומא על מנת לצאת ממנה, דבר שהוא קשה מאוד.

מה שעוד יותר היה קשה הוא שלאחר 10 דקות נסיעה, גיליתי שהצופר במכונית השכורה לא פעל והיינו צריכים לחזור לתחנת ההשכרה.

עד עכשיו אין לי מושג איך איתרנו את הדרך בחזרה.

פורסם

מרומא לפירנצה יש רכבת מהירה ומדהימה שיוצאת כל שעה.

הנסיעה קצרה בהרבה מנסיעה ברכב.

אין מה לעשות עם רכב לא ברומא ולא בפירנצה - בטח לא במרכזי הערים.

ממליץ לך לשקול ויתור על השכרת הרכב ועל נסיעה ברכבת במקום :)

פורסם

לפני מספר שנים היתי בנסיעת עבודה לקחתי רכב בשדה התעופה והחזרתי בטרמיני

למיטב זיכרוני עלות המונית משדה התעופה לעיר עלתה משהו כמו יומיים השכרה

בחזור עשיתי אותו הדבר

מאוד נהנתי מהנהיגה בעיר וגם מחוץ לעיר

לי היתה חניה במלון אבל תבדוק במלון שאתה נמצא בו שיש חניה בסביבה

ולקחת את כל הביטוחים .

פורסם

sls- בדרך לפירנצה אנחנו עוברים בסיינה וסאן ג'מניאנו ואחרי פירנצה ממשיכים למודנה כך שחייבים רכב.

מונית משדה"ת למלון ברומא עולה (לפי המלון) 48 יורו. לא זול בכלל.

את ההשכרה אני עושה דרך סקי עמי. הוא מזמין דרך שלמה סיקסט והם אומרים שהם לא עובדים עם התחנה בטרמיני. מאיזו תחנה אחרת כדאי?

• תוכן חדש...